Thailand

Oplev Østens mystik på en rejse til Thailand

Tropiske sandstrande, snorkling blandt farverige fisk, gyldne templer, pulserende storbyer, stammefolk og jungle, brusende floder, et fabelagtigt køkken og ikke mindst et gæstfrit folkefærd.

Thailand har hele pakken

Uanset om du er til kultur, natur eller guddommelig badeferie er Thailand én af de destinationer, der kan tilbyde hele pakken. På en rejse til Thailand kan Østens mystik opleves til fulde: Fra Bangkoks overvældende inferno af lyde og lugte, til frodig jungle i Nordthailand, til det regnbuefarvede koralrev og de kridhvide sandstrande i syd.

Thailands hovedstad, Bangkok, ligger centralt placeret i landet – og har udviklet sig fra kaotisk asiatisk storby til en spændende metropol med lækre shoppingmalls, hippe bydele, fabelagtige restauranter, interessante markeder og et levende natteliv.

Mod nord ligger atmosfærefyldte Chiang Mai, hvorfra du kan tage på trekking- og elefantture i junglen, selvom mange også vælger blot at hænge ud i det lidt mere tempererede klima og forkæle sig selv med spa-behandlinger eller god mad. Fra Chiang Rai, der ligger længere mod nord, er der let adgang til Den Gyldne Trekant samt mulighed for at besøge de spændende bjerg- og stammefolk.

Ayutthaya er Thailands tidligere hovedstad og spækket med betydningsfulde guldbelagte templer og placeret centralt i Thailand, mens River Kwai er populær blandt historieinteresserede.

Thailand er bedst kendt for sine fabelagtige strande og mange eksotiske øer, men landets spændende storbyer, nationalparker og ture ud i junglen bliver i stigende grad en del af rejseplanen blandt de mange rejsende. Oplev at få vakt alle dine sanser når du udforsker junglen, handler på et af de lokale markeder i Chiang Mai, eller når du om aftenen går en tur på den måneskinsbelyste strand på Phuket, Koh Samui eller Koh Lanta.

Vi tilbyder både kombinationsrejser, hvor du har mulighed for at opleve alt ovenstående, og strandrejser, hvor du kan komme helt ned i gear og nyde luksuriøse resorters mange faciliteter. Du kan også tage med på øhop og opleve den ene lille paradisø efter den anden.

Udfyld en kontaktformular og få tilsendt et uforpligtende tilbud til Thailand ved at klikke her.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af rejser til Thailand herunder.

Læs mere
Side
per side

Items 1-10 of 69

Strandferie i Thailand

Bo i hyggelige Kata Beach og nyd den dejlige strand, den livlige by og det store udbud af turmuligheder. Slap af ved Orchidacea Resort's poolområde og nyd den smukke udsigt.

 • 37 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 8.998,- DKK
Strandferie på Centra Cha-Am nær Hua Hin eller på luksus hotellet Marriott

Kom med på strandferie til vidunderlige Thailand. Bo godt på 3-stjernet Centra Cha-Am hotel lidt udenfor Hua Hin - eller opgrader til luksuriøst 5-stjernet Marriott Resort i Hua Hin

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
Fra 9.998,- DKK
Strandferie i Thailand

Bliv inviteret indenfor til forkælelse og skønne faciliteter på Hilton Hua Hin, og udforsk byens uendelige antal muligheder af strande, historiske fortællinger og shoppingcentre. 

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Fra 10.998,- DKK
Strandferie i Thailand

Nyd drømmeferien med hvide sandstrande og turkisblåt vand. En afslappende ferie for hele familien på det skønne 4-stjernede Cha-Da Krabi Thai Village med 1500 kr. i lommepenge per person til brug på hotellet. Kombiner eventuelt med Koh Lanta.

 • 37 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Fra 11.998,- DKK
Strandferie i Thailand

Diamond Cliff Resort Phuket er et af vores mest populære hoteller i Thailand. Her får I høj standard, lækre værelser og mulighed for by i det omfang I selv ønsker.

 • 12 afrejser
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 11.998,- DKK
Skønne 4-stjernede hoteller direkte ved stranden

Rejs til Thailand og nyd det søde liv på det af vores gode 4-stjernede hoteller. Vælg imellem Beyond Karon Resort eller Beyond Kata Resort. Begge hoteller er direkte ved stranden på Phuket.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 12.498,- DKK
Strandferie i Thailand

Oplev to af Sydthailands mest naturskønne destinationer. Besøg naturskønne Krabi og strandprægede Koh Lanta. Kombiner uberørt natur i nationalpark og afslapning i vandkanten strand.

 • 11 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 13.998,- DKK
Ø-hop i Thailand

Tag med på ø-hop i det østlige Thailand til de smukke paradisøer i Koh Chang marineparken, hvor du finder uspolerede strande, krystalkart vand i absolut topklasse og skønne resorts.

 • 16 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Fra 14.998,- DKK
Ø-hop i Thailand

Kombiner Phuket og Khao Laks smukke strande med barfodsluksus på Koh Yao. Nyd ferien på vidunderlige hoteller, hvor afslapning, komfort og fortryllende omgivelser er i højsædet.

 • 29 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Fra 15.498,- DKK
Kombinationsrejse i Thailand

Drag mod eksotiske Thailand, hvor to romantiske Beyond Resorts venter på dig. Nyd den magiske solnedgang med din partner og forkæl jer selv med afslapning på et resort kun for voksne.


 • 11 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Fra 16.498,- DKK

Glæd dig til at opleve Thailand

De fleste danskere er vilde med at rejse til Thailand, og det forstår vi godt. Her er ikke kun et lækkert klima året rundt, men også både natur- og kulturoplevelser, fantastisk mad og et meget imødekommende folkefærd. I Thailand er det utrolig billigt at leve, og du kan få meget for pengene. I det thailandske kan du opleve hæsblæsende storbyatmosfære, men du kan også opleve stilhed og idyl ud over det sædvanlige på en af de mange små øer i det sydlige Thailand. 

Der er altså ingen tvivl om, at Thailand skal opleves, og du vil bestemt ikke fortryde det. Ved du til gengæld ikke helt, hvor du skal begynde eller slutte med planlægningen, så lad vores rejsespecialister hos Top Tours tage sig af det. I fællesskab med dig finder vi ud af, hvad din rundrejse i Thailand skal byde på, så hvis du har specifikke ønsker til din rejse, er du meget velkommen til at kontakte os, så sætter vi din rejse sammen i samarbejde med dig.

Vi kan desuden kombinere de fleste rejser, så du blandt andet kan kombinere din rejse til Thailand med Cambodia, Vietnam eller andet. Rejselængden kan også tilpasses dine behov, hvis du f.eks. ønsker mere badeferie.

Tag også et kig på alle vores spændende ø-hop rejser i Thailand. Her kan du opleve alt det bedste Thailand har at byde på. Mere end 1400 billedskønne øer med idylliske naturoplevelser venter på dig.

Top-10 destinationer i Thailand:

 1. Bangkok – Thailands balancerede hovedstad. Her er moderne, men ældgammelt, her er dyrt, men billigt, og her er så smukt, men så beskidt. Men byen har det hele: Et fantastisk mad-mekka, utallige shopping muligheder og de smukkeste templer.
 2. Chiang Mai – En nordlig perle. Her er mulighed for at opleve det mere landlige Thailand, trods byen er en af landets største. Udforsk de gamle bydele, kom tæt på de mægtige elefanter og prut om prisen i de store natmarkeder.
 3. Phuket – Din egen paradisstrand. Phuket er den mest populære badedestination i Thailand og landets største ø. Her har du hele 16 strande at vælge mellem, et hav der bruser med aktiviteter, en frodige jungle som byder på varme kilder og et stort udvalg af restauranter.
 4. Krabi – Et ægte tropeparadis. Her er grønne kalkstensøer, hvide strande og blå laguner. Krabi er kendt for sine fantastiske strandområder, men inviterer også på både dyre- og jungleliv.
 5. Koh Samui – Thailands næststørste ø. Øen hvor kridhvide strande overtager, udflugtsmålene er mange og nattelivet farverigt.
 6. Ayutthaya – Fortidens hovedstad. En by der vrimlede med handelsliv og buddhistisk kunst tilbage i 1600-tallet. I dag er det en kulturarv, og kun de smukke tempelruiner står tilbage som et bevis på byens storhedstid.
 7. Koh Chang – 75 % uspoleret regnskov. Koh Chang er Thailands tredjestørste ø, og turismen er steget drastisk. Dog sker det meste omkring White Sand Beach, og mulighederne for at gå på jagt efter vandfald i den uberørte natur er en af vores favorit-aktiviteter.
 8. Hua Hin – Veletableret turisme på den gode thai-måde. Byen er livlig, strandlivet er skønt og aktiviteterne mange. Natmarkedet er stort og spændende og velbesøgt af både turister og lokale, og trænger du til at komme væk fra byen, er det grønne bagland perfekt til safari-ture.
 9. Koh Lanta – Et multietnisk samfund. Øens befolkning er en blanding af efterkommere fra kinesere, arabiske købmænd, thailandske fiskere og tidligere havsigøjnere, hvilket medfører en spændende kultur. Ellers er Koh Lanta en ø, som har lidt for alle, og som i resten af Thailand er de hvide sandstrande og det farverige koralliv fantastisk.
 10. Chiang Rai – Omgivet af frodige bjerge og floder. Byen har en herlig provinsiel atmosfære og er en mindre besøgt by i norden, men stadig fyldt med gyldenbelagte templer, kunst, madoplevelser og ikke mindst en del af området Den Gyldne Trekant.

Hellige templer i Bangkok Besøg mægtige elefanter i Chiang Mai Høje klippevægge og mystiske grotter ved Krabi

 

De bedste strande 

...findes i Sydthailand. Phuket, der har superfine strande og et godt udvalg af restauranter og butikker, er fortsat blandt topscorerne, når danskerne skal vælge rejsemål i Thailand. Destinationer som Khao Lak, Krabi, Koh Lanta, Hua Hin og Koh Samui er dog også yderst populære.

Ønsker du bountyfaktor og et stille og roligt ø-liv, uden byliv, de store tilbud eller udskejelser, findes der en række øer syd for Krabi og Phuket, hvor man kan komme helt ned i gear – bl.a. Koh Yao Yai.

Øer som blandt andet Koh Kradan, Koh Mook, eller Koh Ngai i Andamanhavet er relativt uberørte, men også lidt mere omstændige at komme til. Det samme gælder for Koh Phangan og Koh Tao i Siambugten på østsiden.

 

Koh Phangan i Siam Bugten Smuk solnedgang over Phi Phi Turkisblåt vand ved Koh Lanta

 

Som du nok nok kan fornemme, er Thailand landet, hvor du kan opleve det hele. I kan finde jeres egen private strandstrækning, tage med den lokale kaptajn på fisketur, spise i små hyggelige restauranter under palmerne og nyde de smukke koralrev, der fra mange af øerne ligger direkte fra stranden. Her kan I få en ferie på bare tæer i sandet og uden at skulle tage stilling til andet, end om I skal til højre eller venstre ad stranden den dag. Men et land på den størrelse gemmer også på hemmeligheder. Vidste du bl.a. at:

 1. Thailand er det eneste land i Sydøstasien, som aldrig har været koloniseret, og ordet "Thailand" på thai betyder ”De Fries Land”.
 2. I Thailand afholder de hvert år en festival, som er dedikeret til aber. I byen Lopburi inviterer de lokale over 600 aber til et overdådigt måltid foran Pra Prang Sam Yot-templet. Festivalen afholdes fordi, de tror på, at heldet vil følge de, som behandler aberne med respekt.
 3. I thailandsk kultur er de af den overbevisning, at hovedet er den vigtigste del af kroppen, og det anses som respektløst at røre andres hoveder – selv børns.
 4. Thailand er et kongedømme. Et land hvor kongen betyder alverden, og hvor de har lovgivninger, som giver fængselsstraf, hvis man taler eller opfører sig respektløst omkring kongefamilien. Det er derfor vigtigt som turist at udvise stor respekt for kongen, hvis du vil tages godt imod.
 5. Apropos lovgivninger kan det medføre op til 10 års fængselsstraf at indføre, sælge eller være i besiddelse af e-cigaretter, e-væsker, vandpiber og lignende artikler.

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvornår er det bedst at rejse til Thailand?

Fra november til april vil du opleve mindst regn, bortset fra på de sydligste øer, som har regntid fra midt oktober til start februar. I sommerperioden anbefaler vi ferier på den østlige side af Thailand.

Hvor lang tid tager det at flyve til Thailand?

Det tager ca. 10 timer og 35 minutter at flyve fra Kastrup Lufthavn i Danmark til Bangkok Lufthavn i Thailand.

Hvor varmt er der i Thailand?

Hele året ligger temperaturen på 25-35 grader, med de varmeste måneder fra marts til maj.
I det nordlige Thailand vil vejret være køligere.

Er der visumkrav når man rejser til Thailand?

Der er ikke visumkrav for danske statsborgere. I får 30 dages gratis turistvisum ved ankomst i Thailand. Dog skal dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemrejse.

Hvilken valuta bruger man i Thailand?

I Thailand benytter man den lokale valuta: thailandske baht (THB). Det er muligt at medbringe amerikanske dollars (USD) eller euros (EUR), som du kan veksle, når du ankommer.