Loading...

Thailand

Oplev Østens mystik på en ferie i Thailand

Tropiske sandstrande, snorkling blandt farverige fisk, gyldne templer, pulserende storbyer, stammefolk og jungle, brusende floder, et fabelagtigt køkken - og et smilende imødekommende folk.

Thailand har hele pakken

Uanset om du er til kultur, natur, eller guddommelig badeferie er Thailand én af de destinationer, der kan tilbyde hele pakken. Og vi sammensætter naturligvis rejsen helt efter dit valg.

På en rejse til Thailand kan Østens mystik opleves til fulde. Fra Bangkoks overvældende inferno af lyde og lugte til frodig jungle i Nordthailand til koralrevet og de kridhvide sandstrande i syd. Alle dine sanser bliver vakt, når du udforsker junglen i Khao Sok, handler på et af de lokale markeder i Chiang Mai, eller når du om aftenen går en tur på den måneskinsbelyste strand på Koh Phi Phi eller Koh Lanta.

Thailand er bedst kendt for sine fabelagtige strande og mange eksotiske øer, men landets spændende storbyer, nationalparker og ture ud i junglen bliver i stigende grad en del af rejseplanen blandt mange rejsende.

Thailands hovedstad, Bangkok, ligger centralt placeret i landet – og har udviklet sig fra kaotisk asiatisk storby til en spændende metropol med lækre shoppingmalls, hippe bydele, fabelagtige restauranter, interessante markeder og et levende natteliv.

Mod nord ligger atmosfærefyldte Chiang Mai, hvorfra du kan tage på trekking- og elefantture i junglen, selvom mange også vælger blot at hænge ud i det lidt mere temperede klima og f.eks. forkæle sig selv med spa-behandlinger eller god mad. Fra Chiang Rai, der ligger endnu nordligere, er der let adgang den gyldne trekant samt til besøg blandt spændende bjerg- og stammefolk.

Ayuttaya er Thailands tidligere hovedstad og spækket med betydningsfulde templer og placeret centralt i Thailand, mens River Kwai er populær blandt historieinteresserede – og ikke mindst en vigtig bestandel af vores rundrejse ”Thailands Vandveje”.

Læs mere
View as Grid List

Items 1-10 of 43

Side
per side
Kombinationsrejse til Dubai og Thailand

Få mest ud af din rejse ved at kombinere spændende storby og dejlig strandferie. Flyv med 5* Emirates direkte fra København til Dubai og direkte fra Dubai til Phuket.

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 8.398,- DKK
Familieferie i Thailand

Pak hele familien og se frem til en herlig ferie på et godt turistklassehotel i Phuket. Hotellet er yderst familievenligt og byder på god service og masser af børnevenlige faciliteter.

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 8.598,- DKK
Strandferie i Thailand

Bliv inviteret indenfor til forkælelse og skønne faciliteter på Hilton Hua Hin, og udforsk byens uendelige antal muligheder af strande, historiske fortællinger og shoppingcentre. 

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 17.300,- DKK
Luksusrejse på business class på skønt Hilton hotel med havudsigt

Forkæl jer selv og tag med på luksusrejse til Hua Hin. En by som byder på uendelige muligheder, både i form af strand, shopping, seværdigheder og naturoplevelser. 

 • Individuel afrejsedag
 • 11 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 20.700,- DKK
Rundrejse i Cambodia og Thailand

Rundrejse i Cambodia til Phnom Penh og Siem Reap efterfulgt af badeferie på Phuket eller Khao Lak.

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Business Class til Thailand

Flyv på Qatar Airways prisvindende businessclass til Phuket t/r og oplev 3 dejlige destinationer i Sydthailand: Phuket, Koh Yao Yai og Khao Lak.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Golfrejse i Thailand

Tag på golfferie i Thailand og nyd klimaet, gæstfri befolkning og 10 x golf under jeres 3 ugers ophold.

 • Ingen dato sat
 • 21 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Ø-hop i Thailand

Besøg tre stranddestinationer i Thailand som er unikke hver for sig. Her er hotellerne udvalgt specielt til jer som gerne vil have højt serviceniveau og smukke omgivelser.

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Øhop i Thailand

Kombinér Bangkok med elefantøen Koh Chang og Marine-nationalparken Samet.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Strandferie i Thailand

Fantastisk tilbud til nationalpark området Krabi. Skønne omgivelser, super service og med masser af udflugtsmuligheder til lands og til vands.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg

De bedste strande findes i Sydthailand, hvor Phuket, der har superfine strande og et godt udvalg af restauranter og butikker, fortsat er blandt topscorerne, når danskerne skal vælge rejsemål i Thailand. Destinationer som Khao Lak, Krabi , Koh Lanta og Koh Samui er dog også yderst populære.

Ønsker du bountyfaktor og et stille og roligt ø-liv,  uden byliv, de store tilbud eller udskejelser, findes der en række øer syd for Krabi og Phuket, hvor man kan komme helt ned i gear.

Øer som blandt andet Koh Kradan, Koh Muk, eller Koh Ngai i Andamaterhavet er relativt uberørte, men også lidt mere omstændige at komme til. Det samme gælder for Koh Phangan og Koh Tao på modsatte side (i Siam bugten).

Thailand er et kongedømme. Et land hvor kongen betyder alverden – og hvor landet var i stor sorg efter Kong Bhumibol's død i oktober 2016. Det er vigtigt at udvise stor respekt for kongen, hvis du som turist vil tages godt imod.

Vi skræddersyer gerne jeres rundrejse i Thailand.

Hos Top Tours har en række forslag til, hvordan din rundrejse kunne se ud - beskrivelser og dag til dag-program kan ses under de enkelte rundrejser.

Derudover kan vi sætte alle kombinationer sammen, som du kunne ønske dig – det kan fx være kombineret med Cambodia, Vietnam eller andet. Rejselængden kan også tilpasses dine behov, hvis du ønsker mere badeferie. Vi er eksperter i rundrejser i Thailand, og det er din sikkerhed for at få en fantastisk og helt uforglemmelig rejse. Vi vil til hver en tid anbefale at få hjælp til din rejse af os. Så overser du ikke nogen vigtige detaljer.

Glæd dig til at opleve Thailand
De fleste danskere er vilde med Thailand, og det forstår vi godt. Her er ikke kun et lækkert klima året rundt, men også både natur- og kulturoplevelser, fantastisk mad og et meget imødekommende folkefærd. I Thailand er det utrolig billigt. I landet kan du opleve hæsblæsende storbyatmosfære, men du kan også opleve stilhed og idyl ud over det sædvanlige på en af de mange små øer i det sydlige Thailand. 

Der er altså ingen tvivl om, at Thailand skal opleves, og du vil bestemt ikke fortryde det. Ved du til gengæld ikke helt, hvor du skal begynde eller slutte med planlægningen, så lad vores rejsespecialister hos Top Tours tage sig af det. I fællesskab med dig finder vi ud af, hvad din rundrejse i Thailand skal byde på, så hvis du har specifikke ønsker til din rejse, er du meget velkommen til at kontakte os, så sætter vi din rejse sammen i samarbejde med dig. 

Er I til underskønne strande og livet i tilbagelænet tempo er de sydligste øer i Thailand et besøg værd.  
Her kan I finde jeres egen private strandstrækning, tage med den lokale kaptajn på fisketur, spise i små hyggelig restauranter under palmerne og nyde de smukke koralrev der fra mange af øerne ligger direkte fra stranden. Her kan I få en ferie på bare tæer i sandet og uden at skulle tage stilling til andet end om I skal til højre eller venstre ad stranden den dag. Vejen til øerne kan være lang, så I kan vælge at kombinére med Krabi, Phuket, Khao Lak eller Koh Lanta hvortil der er kortere rejsetid.

Generelle oplysninger

Drikkepenge: Giv gerne 10 – 15% i drikkepenge da “service charge” ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for nogle ekstra baht.


Elektricitet: 220 V.

Klima: Hele året ligger temperaturen på 30 – 35 grader. November til april er den tørre periode, hvor det regner mindst – undtaget er dog Koh Samui og øerne omkring (Koh Phangan og Koh Tao) – her er regntid fra medio oktober – start februar. Derfor anbefaler vi i sommerperioden destinationer på den østlige side af Thailand, da Krabi og Phuket kan have ustadigt vejr, især i perioden juli – september. Heftige regnskyl kan forekomme, disse varer dog sjældent hele dagen.

Sprog: Thai

Tidsforskel: Sommertid +5 timer / vintertid +6 timer

Thailand Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler altid, at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriceret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler.

Thailand Valuta: Baht (THB). Se den aktuelle valutakurs her

Thailand Visum & pas: Intet visumkrav for danske statsborgere. I får gratis 30 dages turistvisum ved ankomst i Thailand.
Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Udenrigsministeriets rejsevejledning: Vi anbefaler at du inden afrejse altid læser sidste nye rejsevejledning fra Udenrigsministeriet.
Læs den her.

OBS.... De thailandske myndigheder har bedt os informere vore rejsende om, at det IKKE er tilladt at indføre e-cigaretter, e-væsker samt vandpiber eller her tilhørende tobak.
Indførsel af disse vil medføre at varerne bliver beslaglagt, og at man kan modtage bøde- samt fængselstraf på op til 10 år. Det samme gælder salg og besiddelse af e-cigaretter og lignende artikler.
 

Vil du læse mere om Thailand. Så læs mere på www.tourismthailand.org