Familierejser

Familierejser

Hos Top Tours har I mulighed for at finde en familierejse, der matcher hele familiens behov, uanset om I er til aktiv ferie eller hellere bare vil slappe af med alt betalt på en destination efter eget ønske.

Det er skønt at kunne tage på ferie med familien og dermed lade hele husstanden få et tiltrængt afbræk fra hverdagen med job, skole, studie, madlavning, rengøring med mere. At en familierejse også ofte byder på helt andre oplevelser end dem, I kan møde derhjemme, er blot en bonus for de fleste.

Læs mere om familierejser

Find jeres familieferie

Der er noget fantastisk ved at opleve verden, uanset om du er barn eller voksen, og på en familierejse kan I sammen få helt unikke oplevelser i trygge rammer, imens I nyder hverdagen væk hjemmefra. De fleste familier har en travl dagligdag med mange gøremål, som I helt kan lægge på hylden for en stund, når I pakker kufferterne, stiger ombord på flyet og tager afsted på en uforglemmelig familieferie fyldt med minder, som I sent vil glemme. En familierejse giver mulighed for at indfri familiens fælles rejsedrømme, og vi sørger for, at jeres ønsker om fælles oplevelser for både store og små kan blive til virkelighed, og at I rigtig kan få tilbragt kvalitetstid sammen. Noget som alle familier sætter stor pris på.

Alle kan trænge til en god ferie i ny og næ og særligt i familierne, hvor tempoet til hverdag godt kan være faretruende højt, står en afslappende familierejse ofte på ønskelisten. Heldigvis skræddersyr Top Tours de perfekte familieferier, der giver alle i husstanden det pusterum, de trænger til. På vores destinationer kan pligter og gøremål glemmes for en stund, og I kan i stedet give jer helt hen til de forskellige seværdigheder og aktiviteter, som destinationen har at tilbyde. Er I til spændende kultur og historie, til suveræne madoplevelser, til underholdning, til afslapning på stranden, til snorkling og dykning, til krydstogt eller måske til en kombination af lidt af det hele? Mulighederne er mange hos Top Tours, så hold jer endelig ikke tilbage med de store drømme for jeres kommende ferie sammen som familie. Vi lover jer, at ferien nok skal blive et hit!

På en familierejse er der tid og overskud til at nyde hinanden og at være nærværende i alle situationer, imens I får den ene unikke oplevelse efter den anden sammen. Der ligger meget læring for både børn og voksne i at rejse, og en familierejse giver blandt andet mulighed for at vise børnene andre kulturer på nært hold frem for blot at lade dem læse om det hele i bøgerne. På jeres ferie står i midt i det hele og kan opleve historien udspille sig for øjnene af jer, og en familierejse giver mulighed for, at alle kan lave lige præcist det, de nyder at lave – enten alene eller sammen med resten af familien.

Hvor skal turen gå hen for, at alle i familien får mest muligt udbytte af rejsen? Selvom vi ikke kender netop jeres familie, så lytter vi gerne og hjælper jer til at skræddersy den familieferie, der er den helt rigtige for jer. Vi har flere budgetvenlige rejsemuligheder, hvor der ikke er gået på kompromis med noget, og hvor I blot skal koncentrere jer om at nyde tiden sammen som familie. Kontakt os i dag, og lad os høre nærmere om jeres behov. Når rejsen er bestilt, er der blot tilbage at begynde at glæde jer til det uforglemmelige eventyr, der venter forude!

Send rejseforespørgsel

 
 

Del denne side via E-mail