Familierejser

Hos Top Tours har I mulighed for at finde en familierejse, der matcher hele familiens behov, uanset om I er til aktiv ferie eller hellere bare vil slappe af med alt betalt på en destination efter eget ønske.

Det er skønt at kunne tage på ferie med familien og dermed lade hele husstanden få et tiltrængt afbræk fra hverdagen med job, skole, studie, madlavning, rengøring med mere. At en familierejse også ofte byder på helt andre oplevelser end dem, I kan møde derhjemme, er blot en bonus for de fleste.

Læs mere om familierejser

Find jeres familieferie

Tropisk drømmeferie for familier
0

Tag på en skøn familieferie på Kuredu Resort & Spa i det tropiske paradis Maldiverne. Du kan dase og lade dig forkæle, eller du kan være aktiv med masser af sport til lands eller vands.

På denne drømmerejse får både voksne og børn en drømmeferie med den perfekte blanding af oplevelser, leg, sport, badning, god mad og ikke mindst afslapning. Når du ankommer til Maldiverne, flyver du med vandflyver det sidste stykke vej fra den internationale lufthavn til Kuredu. Fra luften kan du se de fine grønne atoller med hvide sandstrande omgivet af Det Indiske Oceans fantastiske blå vand. Når du lander ved Kuredu, glider flyveren ind til øen, og du bliver indkvarteret i din private bungalow eller villa, der afhængig af dit valg ligger inde på øen, på stranden eller på vandet. Uanset hvad du vælger, kan du dase hele ferien på din private terrasse eller ved en af de 3 swimmingpools, eller du kan være aktiv med nogle af de mange muligheder, Kuredu Resort byder på.

Kuredu er bevokset med høje palmetræer og omkranset af en hvid sandstrand og et ocean så blåt, at det skal opleves. På øen er der lagt vægt på, at du kan have en aktiv ferie. Der er naturligvis snorkling og dykning, og derudover mange vandsportsmuligheder som fx parasailing, vandski, kajak, wakeboarding, og speedbådsture. Endelig tilbydes der også fisketure inkl. dybhavsfiskeri. Hvis du ønsker at være landfast, er der fodboldbane, tennisbane, paddletennisbane, beach volley, badmintonbane, en golf driving range og putting green, en 6-hullers golfbane, cykler, fitnesscenter samt et entertainment center med fx bordtennis, billard, dart og skak.

Til de små børn er der kids club med legeplads.

Pris på forespørgsel

Der er noget fantastisk ved at opleve verden, uanset om du er barn eller voksen, og på en familierejse kan I sammen få helt unikke oplevelser i trygge rammer, imens I nyder hverdagen væk hjemmefra. De fleste familier har en travl dagligdag med mange gøremål, som I helt kan lægge på hylden for en stund, når I pakker kufferterne, stiger ombord på flyet og tager afsted på en uforglemmelig familieferie fyldt med minder, som I sent vil glemme. En familierejse giver mulighed for at indfri familiens fælles rejsedrømme, og vi sørger for, at jeres ønsker om fælles oplevelser for både store og små kan blive til virkelighed, og at I rigtig kan få tilbragt kvalitetstid sammen. Noget som alle familier sætter stor pris på.

Alle kan trænge til en god ferie i ny og næ og særligt i familierne, hvor tempoet til hverdag godt kan være faretruende højt, står en afslappende familierejse ofte på ønskelisten. Heldigvis skræddersyr Top Tours de perfekte familieferier, der giver alle i husstanden det pusterum, de trænger til. På vores destinationer kan pligter og gøremål glemmes for en stund, og I kan i stedet give jer helt hen til de forskellige seværdigheder og aktiviteter, som destinationen har at tilbyde. Er I til spændende kultur og historie, til suveræne madoplevelser, til underholdning, til afslapning på stranden, til snorkling og dykning, til krydstogt eller måske til en kombination af lidt af det hele? Mulighederne er mange hos Top Tours, så hold jer endelig ikke tilbage med de store drømme for jeres kommende ferie sammen som familie. Vi lover jer, at ferien nok skal blive et hit!

På en familierejse er der tid og overskud til at nyde hinanden og at være nærværende i alle situationer, imens I får den ene unikke oplevelse efter den anden sammen. Der ligger meget læring for både børn og voksne i at rejse, og en familierejse giver blandt andet mulighed for at vise børnene andre kulturer på nært hold frem for blot at lade dem læse om det hele i bøgerne. På jeres ferie står i midt i det hele og kan opleve historien udspille sig for øjnene af jer, og en familierejse giver mulighed for, at alle kan lave lige præcist det, de nyder at lave – enten alene eller sammen med resten af familien.

Hvor skal turen gå hen for, at alle i familien får mest muligt udbytte af rejsen? Selvom vi ikke kender netop jeres familie, så lytter vi gerne og hjælper jer til at skræddersy den familieferie, der er den helt rigtige for jer. Vi har flere budgetvenlige rejsemuligheder, hvor der ikke er gået på kompromis med noget, og hvor I blot skal koncentrere jer om at nyde tiden sammen som familie. Kontakt os i dag, og lad os høre nærmere om jeres behov. Når rejsen er bestilt, er der blot tilbage at begynde at glæde jer til det uforglemmelige eventyr, der venter forude!

Send rejseforespørgsel

 
 

Del denne side via E-mail