Alle rejsemål

Kenya Kysten

Kenya Kysten

Drømmer du om kridhvide strande, vajende kokospalmer og turkisblåt hav? Så er en eksotisk badeferie langs Kenyas kyst det perfekte valg for dig!


Men Kenya byder ikke kun på idylliske strande og krystalklart vand. Landet er også hjemsted for nogle af verdens bedste safarioplevelser, hvor du kan opleve de vilde dyr på savannen.

Kenya Kysten strækker sig over hele 536 kilometer og byder på endeløse strande og krystalklart vand. Det tropiske klima med en gennemsnitstemperatur på 30 grader er ideelt til en solferie, hvor du kan slappe af og nyde livet under en vajende palme. Ud for kysten ligger verdens længste koralrev, som giver en unik oplevelse for dykkere og snorklere.

Top Tours har udvalgt nøje udvalgte hoteller langs kysten i to skønne strandområder. Bahari Beach og Diani Beach, nord og syd for Mombasa, er begge fantastiske steder til en dejlig ferie.

Læs mere her

Vi anbefaler

Vi anbefaler

  

Mere om Kenya Kysten

Mere om Kenya Kysten

Men en ferie i Kenya kan byde på mere end sol, strand og hav. En safari giver dig mulighed for at opleve Afrikas dyreliv og skaber minder for livet. Du kan tilkøbe både 2-, 5- og 7-dages safarier hos Top Tours - mens du holder ferie langs kysten. Er du interesseret i safari? Så kontakt os her >. Glæd dig til at opleve elefanter, zebraer og mange andre vilde dyr i deres rette element.

En kort køretur fra kysten ligger Mombasa, Kenyas næststørste by. Byen byder på mange oplevelser, og Top Tours arrangerer også en byrundtur, hvor du kan besøge det gamle marked, den gamle bydel og se Fort Jesus, Præsidentens hus og den berømte byport.

Hvis du er interesseret i undervandslivet, så er koralrevene ud for kysten også et fantastisk sted at udforske. Dyk ned under havoverfladen og oplev en verden fyldt med koralfisk i alle farver. Hvis du er heldig, kan du også se delfiner, havskildpadder og hvaler på den rigtige årstid. Det er en oplevelse, du sent vil glemme!

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail