Alle rejsemål

Krabi

Krabi

Krabi er en populær destination i Thailand, som hvert år tiltrækker besøgende fra hele verden. Beliggende på den sydlige kyst af Thailand byder Krabi på et unikt landskab og nogle af de mest betagende strande i området. 

 

Krabi er et område med nationalparker og mere end 80 små øer – drysset i et krystalblåt hav. Der er rig mulighed for at dykke og vandre i en storslået natur, der næsten tager pusten fra dig. Krabi er blandt andet berømt for sine tårnhøje kalkstensklipper og spektakulære klippeformationer, der rejser sig majestætisk op fra havet og skaber en fantastisk kulisse. Disse imponerende klipper omgivet af det azurblå vand er et syn, der tager vejret fra en. Det er ikke underligt, at Krabi ofte betragtes som et paradis for naturelskere og fotografer. Book din rejse her, og glæd dig til at blive fortryllet af de smukke omgivelser.

 

Læs mere om Krabi

Oplevelser på Krabi

James Bond Island og en tur i den flydende by

Med engelsktalende rejseleder
Tag på udflugt til Phang Nag Bay området, som er mest kendt for at være lokationen bag James Bond filmen ”The man with the golden gun”. Phang Nag Bay er en oplevelse man sent vil glemme. Se frem til smukke kalkstensklipper, omgivet af de flotte mangroveskove. Det er en oplevelse du sent vil glemme og noget du bare skal se, hvis du er i området.

Vi skal også opleve et af de vigtigste templer i Phang Nag provinsen. Templet kaldes for Monkey Cave og er særligt kendt for sine små søde og frække aber.

Sidst men ikke mindst skal vi fordi den flydende by, hvor husene er bygget på pæle ude i vandet. Her har du mulighed for at shoppe i de mange forskellige butikker og måske tage en souvenir med hjem.

Vejledende pris
Voksne kr. 570 pr. person.
Børn kr. 510 pr. barn.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og inkluderer frokost, frugt, longtail boat, vand og redningsvest. Derudover er der også transport til og fra hotellet inkluderet i turen. Der er andre gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.

Ø-hop og snorkeltur i Krabi

Med engelsktalende rejseleder
Tag med på denne fantastiske udflugt, der inkluderer ø-hop og en spændende snorkeltur. Vi vil udforske fire smukke øer i Krabi-området og nyde en uforglemmelig oplevelse. Vi sejler afsted på longtail-både for at kunne nyde de betagende omgivelser og den imponerende natur.

Hver ø byder på unikke oplevelser som vil skabe uforglemmelige minder. Ved vores forskellige stop på øerne får du mulighed for at nyde det krystalklare vand med en forfriskende dukkert. Kom også tæt på det fantastiske dyreliv under havoverfladen. Oplev fx smukke fisk og de vidunderlige koralrev.

På turen vil vi også forkæle vores smagsløg med en lækker thailandsk frokost på Poda Island, alt imens vi betragter de dejlige omgivelser.

Denne udflugt er en perfekt kombination af naturskønhed, eventyr og oplevelser for livet.

Vejledende pris
Voksne kr. 290 pr. person.
Børn kr. 240 pr. barn.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og inkluderer frokost, frugt, longtail boat, vand, snorkel og redningsvest. Derudover er der også transport til og fra hotellet inkluderet i turen. Der er andre gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.

Hvorfor besøge Krabi?

Der er mange gode grunde til at besøge Krabi. For det første er Krabi kendt for sine helt fantastiske strande. Fra Railay Beach med sin gyldne sandstrand, der er omgivet af klipper, til Ao Nang Beach, hvor man kan nyde en storslået udsigt og et roligt havvand, er der noget for enhver strandelsker i Krabi. Phra Nang Beach er en anden betagende strand med sin hvide sandstrand og det krystalklare vand, der indbyder til en forfriskende dukkert.

Besøg Ao Nang-stranden 
Ao Nang er en af de mest populære og travle strande i Krabi og tilbyder en blanding af naturskøn udsigt og en livlig atmosfære. Beliggende på den vestlige kyst af Krabi-provinsen er Ao Nang-stranden et fantastisk rejsemål; både for dem, der elsker eventyr, og dem, der nyder at ligge på en solseng hele dagen.

Den gyldne sandstrand strækker sig over flere kilometer og er omgivet af de dramatiske kalkstensklipper, der er karakteristiske for området. Uanset om du vil nyde solen og slappe af på stranden eller udforske de omkringliggende klipper og grotter, vil Ao Nang-stranden ikke skuffe. Og i den nordlige ende af Ao Nang finder du blandt andet den populære restaurant Soi Seafood, hvor du kan spise dig mæt og glad i retter med fisk og skaldyr. 

Ao Nang er desuden et populært udgangspunkt for ø-hoppingsture, hvor du kan udforske de berømte øer som Phi Phi-øerne og Koh Lanta. Du kan tage en bådtur gennem et krystalklart vand og opleve det smukke koralrev og det farverige marine-liv under dykning eller snorkling.

Den livlige atmosfære på Ao Nang-stranden er også en del af dens tiltrækningskraft. Strandpromenaden er fyldt med lokale restauranter, barer, butikker og gadeboder, der tilbyder et væld af mad- og shoppingmuligheder. Du kan prøve autentiske thailandske retter, lækre seafood eller internationale retter, alt sammen mens du nyder den betagende udsigt over havet.

Hvad kan du lave i Krabi?

Krabi byder på brede sandstrande og eventyr for hele familien. Den populære ferieby er den oplagte destination for dig, der drømmer om en ægte daseferie i thailandske omgivelser. Men Krabi er meget mere end sit famøse krystalklare vand og store potentiale for at nyde en strandferie. Her er nogle af alle de ting, du kan opleve i Krabi. 

Besøg Railay Beach og de skjulte grotter
Der er masser af strande i Krabi, men den ypperste strand er – hvis du spørger os – Railay Beach. Stranden er helt speciel, fordi den er afskåret fra fastlandet på grund af de store klipper. 

Drømmer du om hvide sandstrande? Så skal du besøge Railay Beach. Her finder du nemlig det mest fantastiske sand, der er som hentet fra et eksotisk eventyr. Klipper af kalksten tårner sig op omkring det fine, hvide sand og danner rammen om det perfekte lille paradis. Railay Beach er så isoleret, at der ikke er hverken veje eller biler. Til gengæld er der et par barer, hvor du kan nyde kølige drinks ovenpå en dag fyldt med oplevelser og indtryk.

Lej din egen båd
Der er et væld af små øer ud for hele Krabis kystlinje. Antallet varierer lidt efter, hvordan man gør dem op. Men der er med sikkerhed mindst 80 øer, du kan opleve på en bådtur.

Nogle af øerne er ganske store, men alligevel ubeboede. Andre af de store øer er befolket og har et rigt liv.

I byen Krabi eller Ao Nang kan du leje en båd, som du kan tage på opdagelse i. Hvis du ikke helt mestrer kunsten at sejle en båd, så kan du også leje en båd med guide, der navigerer sikkert mellem øerne. Så kan du læne dig tilbage og nyde turen.

Thung Teao Forest Natural Park
Hvis du er naturelsker, så er nationalparken Thung Teao Forest Natural Park et must see. Parken har et helt unikt dyreliv i en tæt skov af eksotiske og fantastiske planter. Gå gennem parken, og lad dig betage af det smukke liv, der udfolder sig for dine øjne. Parken er blandt andet kendt for Emerald Pool, der er en sø med naturligt varmt vand på et fundament af kalksten. Her kan du tage en stille svømmetur, mens du betragter vandfaldet.

Besøg tigerens tempel i grotten, Wat Tham Sua
Et af Thailands naturlige vidundere er dette kompleks af grotter midt i junglen. Det huser adskillige munke, der bor her. Legenden siger, at der engang boede en tiger i grotten, hvor templet ligger - og at det er opkaldt efter tigeren. Du kan frit udforske grotterne og finde spændende ikoner og relikvier.

Og når du så alligevel er her, så er du også nødt til at bestige de 1.260 trin op til toppen af bjerget, hvor en kæmpe statue af Buddha skuer ud over Krabi. Det er en hård tur, men på toppen venter der en 360 graders udsigt over havet og alle dets øer. Det er en uendelig smuk oplevelse, du vil huske for altid. Og hvis du er heldig, kan du se den smukke og yderst sjældne fugl Gurney's Pitta.

Tip: Der er en elevator for dig der ikke kan overskue turen op ad trapperne.

Forskellige overnatningsmuligheder i Krabi 

Krabi tilbyder et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, der passer til enhver rejsendes behov og præferencer. Uanset om du foretrækker luksuriøse hoteller, afslappende resorts, charmerende strandbungalows eller budgetvenlige muligheder, vil du finde netop dét i Krabi.

Særligt resorts i Krabi er en populær valgmulighed. Især for dem, der ønsker at nyde en afslappende ferie omgivet af naturskønne omgivelser. Disse resorts er ofte beliggende ved stranden eller omgivet af frodig jungle, og de tilbyder komfortable værelser, der kombinerer moderne bekvemmeligheder med en autentisk atmosfære. Gæsterne kan slappe af ved poolen, deltage i aktiviteter arrangeret af resortet eller forkæle sig selv med spa-behandlinger.

Book din ferie hos Top Tours

Er du ved at planlægge en tur til Krabi? Når du vælger at booke din ferie gennem Top Tours, kan du roligt regne med en problemfri og behagelig rejseoplevelse. Vi har nøje udvalgt hoteller og resorts i Krabi, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og komfort.

Ved at vælge Top Tours som din rejsepartner får du ikke kun glæde af vores ekspertise og personlige service. Du får også adgang til vores eksklusive tilbud og pakker, der er skræddersyet til at opfylde dine behov og ønsker. Vi stræber altid efter at give dig den bedste værdi for dine penge og sikre, at din rejse bliver en unik og mindeværdig oplevelse. Så udforsk den fortryllende natur, der gemmer på både vandfald, et livligt undervandsliv, og rejs til Krabi med Top Tours.

Er Krabi ikke lige din drømmedestination? Thailand gemmer på et hav et smukke øer, områder og byer, som du kan udforske. Måske går turen til Phuket eller Bangkok?

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail