Hvor vil du rejse hen?

Bali

Tag til Bali og oplev betagende risterrasser, særegne templer, farverige festivaler, skønne strande, frodig regnskov og et formidabelt kunst og kulturliv. 

De Arabiske Emirater

Hold stopover i Dubai på vej til Sydøstasien og oplev bl.a. storslåede shoppingmalls, en endeløs ørken, skønne sandstrande og garanteret solskin.

Indonesien

Indonesien byder på alt fra dybe regnskove og uberørte, hvide sandstrande til en mangfoldig kultur og seværdigheder i verdensklasse.

Maldiverne er et paradis på jord. Her gemmer sig uforlignelig luksus, perlehvide strande og smukt turkisblåt vand – for ikke at tale om den idylliske natur.

Mauritius

Mauritius handler først og fremmest om blændende sandstrande, luksuriøse hoteller og selvforkælelse - men også eventyreren og naturelskeren vil finde paradis her. 

Seychellerne

En rejse til Seychellerne er for mange et rejsemål, der hører drømmene til. Drømme om paradisiske strande, spektakulær natur og fremmed kultur.

Singapore

Oplev den futuristiske og ekstraordinære storby Singapore, som både er en fantastisk destination i sig selv og et perfekt stop på vejen mod Sydøstasien.

Thailand

I Thailand venter et ægte tropeparadis med gyldne templer, pulserende storbyer, unikke, palmerige strande og farverige fisk, storslået natur og et fabelagtigt køkken.

Zanzibar

Tag på ferie på Zanzibar og oplev et afrikansk paradis med kridhvide strande, krydderiplantager og den UNESCO-beskyttede Stone Town.

Del denne side via E-mail