Alle rejsemål

Singapore

Singapore

Besøg Østens flotteste storby. En rejse til Singapore har det hele og er en god start på ferien inden I fortsætter på rundrejse eller til badeferie i Sydøstasien eller Australien.


Flyrejsen fra København til Singapore med Singapore Airlines tager ca. 12 timer, og når I er fremme venter en storby med masser af oplevelser, gode restauranter, masser af shopping muligheder og en spændende historie.

Singapore er en multietnisk by, og de mange oplevelser dette medfører, skal I ikke snyde jer selv for.

Når I rejser med Singapore Airlines til fx Thailand, Bali, Vietnam eller Australien så anbefaler vi, at I tager et stop i Singapore. Her er alt hvad hjertet begærer – shopping, gode restauranter, masser af spændende seværdigheder, og så får I alt sammen til meget rimelige priser.

Læs mere her

Oplevelser i Singapore

Sentosa Island ligger lidt udenfor centrum af Singapore, og her finder I mange af seværdighederne som Underwater World, Sentosa Luge, Butterfly Park m.m. Den sidste nye attraktion er Universal Studios. Derudover har Sentosa en fantastisk strand med strandpromenade og et hyggeligt miljø omkring stranden med cafeer, legepladser og meget andet.

Arab Street/Kampong Glam:
Besøg den malaysiske landsby i hjertet af Geylan Serai og oplev de traditionelle danse. Spadsér rundt i området og gør et godt køb, når det gælder kurvevarer, antikviteter, parfumer og olier. Se den majestætiske Sultan Moske og nyd en kop teh-tarik på en af de mange kaffebarer.

Chinatown
Start besøget i Chinatown Heritage Center, hvor I bliver taget tilbage til dengang de første kinesere slog sig ned i Singapore. Herefter kan turen gå gennem Chinatowns små gader – f.eks. i Trishaw. Undervejs ser I de traditionelle butikker med kinesisk medicin og de endeløse rækker af små kinesiske restauranter og spændende butikker med alverdens varer. Det er også i Chinatown I finder Singapores ældste hindutempel, en moske og et kinesisk tempel.

Little India
Få vækket jeres sanser – gå en tur i Little India. En tur gennem Little India Arcade og Cambell Lane vil føre jer direkte til hjertet af Indien. Stærke krydderier og frisk jasmin, silke sarier, guld amuletter og meget mere fører jer til denne mystikkens verden. Her er masser af de fineste håndlavede varer bla. tøj og smykker. Besøg det smukke hus Tan Teng Niah og de mange templer og moskéer i området. Afslut besøget med et dejligt indisk måltid i en af de mange små restauranter.

Overnatning i Singapore

Hotellerne i Singapore kan bookes i to varianter, som vi i samarbejde med Singapore airlines kan tilbyde:

Pakke 1: Inkluderer fælles bustransport fra Singapore lufthavn til det valgte hotel i Singapore, ophold på hotel uden morgenmad, fri- og rabatbilletter til en lang række seværdigheder.
Bemærk at hotellerne først kan forventes klar kl. 12.00 og skal forlades igen kl. 12.00.

Pakke 2: Inkluderer privat afhentning i Singapore lufthavn og transport direkte til hotel t/r samt ophold på hotel med morgenmad. Bemærk at hotellerne først kan forventes klar kl. 12.00 og skal forlades igen kl. 12.00
Hvis man gemmer sine boardingpass fra Singapore Airlines giver dette rabat til en lang række seværdigheder.

Generelle oplysninger

Drikkepenge: På større hoteller og restauranter lægges der 10% servcieafgift, 1% statsskat og 3% moms på regningen. Derudover bruges drikkepenge ikke ret meget i Singapore og nogle steder er det ligefrem uønsket.

Elektricitet: 220 V.

Klima: Singapore ligger på ækvator, hvilket betyder at temperaturen er konstant hele året og at dagens længde ikke varierer sommer og vinter. Temperaturen ligger på ca. 30 grader om dagen og 23 grader om natten. Perioden november til januar er den mest regnfulde, men der kan forekomme nedbør hele året rundt.

Sprog: Engelsk er officielt sprog. Derudover er også malay, kinesisk og tamil officielt sprog.

Tidsforskel: Sommertid +6 timer / vintertid +7 timer.

Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler altid, at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriceret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler.

Valuta: Singapore dollar (SGD). Se den aktuelle valutakurs her

Visum & pas: Intet visumkrav for danske statsborgere op til 3 måneder.
Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst fra Singapore.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

læs mere på www.visitsingapore.com

 

Fakta om Singapore

Areal: 683 km2

Befolkning: 4,1 millioner, 77% Kinesere, 14% Malayer, 8% Indere

Sprog: Engelsk, Malay, Mandarin, Tamil

Religion: 42% Buddhister, 15% Muslimer, 14% Kristne, 9% Taoister, 4% Hinduer

Regeringsform: Parlamentarisk Demokrati

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail