Rejser til Singapore

Rejser til Singapore

Singapore er østens flotteste og mest futuristiske storby og en perfekt start på ferien, inden I fortsætter på en rundrejse eller badeferie i Sydøstasien.  


Rejs til Singapore og oplev en bystat, hvor futuristisk arkitektur møder frodige grønne områder, badestrande og naturlandskab, og hvor kulturer smelter sammen i en harmonisk fusion. Storbyen er en af Asiens mest overvældende, pulserende og moderne metropoler, der byder på en fascinerende blanding af historie, kultur og innovation.  

Den kosmopolitiske by er kendt for sin imponerende skyline, der både indeholder silhuetten af Marina Bay Sands, Gardens by the Bay, Singapore Flyer og ArtScience Museum – og alle fire steder er anbefalelsesværdige at besøge. Tag en tur op på Marina Bay Sands skydeck, der har den bedste udsigt over byen, og gå en tur i Supertree Grove, som er en helt anden oplevelse om aftenen end i dagstimerne. 

Singapore er også en kulturel smeltedigel, hvor forskellige områder og kvarterer ligger side om side. Chinatown, Little India, Kampong Glam byder bl.a. på unikke oplevelser, fra farverige templer og travle markeder til autentiske madoplevelser på hele smagspaletten, mens Singapore Zoo, Sentosa Island med bl.a. S.E.A. Aquarium, Universal Studios og palmerige strande, Orchard Road, Haji Lane, Singapore Flyer, Marina Bay-bugten og alle de forskellige storcentre også er must see-seværdigheder.  

Læs mere om Singapore her.

Vores rejser til Singapore

Hvad kan du opleve på din rejse til Singapore?

Hvad kan du opleve på din rejse til Singapore?

Oplevelser i Singapore

Sentosa Island ligger lidt udenfor centrum af Singapore, og her finder I mange af seværdighederne som Underwater World, Sentosa Luge, Butterfly Park m.m. Den sidste nye attraktion er Universal Studios. Derudover har Sentosa en fantastisk strand med strandpromenade og et hyggeligt miljø omkring stranden med cafeer, legepladser og meget andet.

Arab Street/Kampong Glam:
Besøg den malaysiske landsby i hjertet af Geylan Serai og oplev de traditionelle danse. Spadsér rundt i området og gør et godt køb, når det gælder kurvevarer, antikviteter, parfumer og olier. Se den majestætiske Sultan Moske og nyd en kop teh-tarik på en af de mange kaffebarer.

Chinatown
Start besøget i Chinatown Heritage Center, hvor I bliver taget tilbage til dengang de første kinesere slog sig ned i Singapore. Herefter kan turen gå gennem Chinatowns små gader – f.eks. i Trishaw. Undervejs ser I de traditionelle butikker med kinesisk medicin og de endeløse rækker af små kinesiske restauranter og spændende butikker med alverdens varer. Det er også i Chinatown I finder Singapores ældste hindutempel, en moske og et kinesisk tempel.

Little India
Få vækket jeres sanser – gå en tur i Little India. En tur gennem Little India Arcade og Cambell Lane vil føre jer direkte til hjertet af Indien. Stærke krydderier og frisk jasmin, silke sarier, guld amuletter og meget mere fører jer til denne mystikkens verden. Her er masser af de fineste håndlavede varer bla. tøj og smykker. Besøg det smukke hus Tan Teng Niah og de mange templer og moskéer i området. Afslut besøget med et dejligt indisk måltid i en af de mange små restauranter.

 

Fakta om Singapore

Areal: 683 km2
Befolkning: 4,1 millioner, 77% Kinesere, 14% Malayer, 8% Indere
Sprog: Engelsk, Malay, Mandarin, Tamil
Religion: 42% Buddhister, 15% Muslimer, 14% Kristne, 9% Taoister, 4% Hinduer
Regeringsform: Parlamentarisk Demokrati

Del denne side via E-mail