Alle rejsemål

Thailand

Thailand

Tropiske sandstrande, snorkling blandt farverige fisk, gyldne templer, pulserende storbyer, stammefolk og jungle, brusende floder, et fabelagtigt køkken og ikke mindst et gæstfrit folkefærd.

 

Thailand har hele pakken
Uanset om du er til kultur, natur eller guddommelig badeferie er Thailand én af de destinationer, der kan tilbyde hele pakken. På en rejse til Thailand kan Østens mystik opleves til fulde: Fra Bangkoks overvældende inferno af lyde og lugte, til frodig jungle i Nordthailand, til det regnbuefarvede koralrev og de kridhvide sandstrande i syd.

Læs mere om Thailand her

Vores rejsemål i Thailand

Bangkok

Thailands spirituelle, kulturelle og politiske centrum og en af Asiens mest dynamiske metropoler.

Chiang Mai

Chiang Mai er Nordthailands hovedstad og vigtigste by, især kendt for sin gamle kultur og mange håndværk. 

Hua Hin

Tæt på Bangkok, gode oplevelsesmuligheder, dejlige sandstrande og en autentisk thailandsk charme og atmosfære. 

Khao Lak

Khao Lak er et vidunderligt nationalparksområde, som ligger på fastlandet nord for Phuket.

Khao Sok Nationalpark

Sydthailands største tropiske regnskovsområde og ligger ca. 200 km fra Phuket og Krabi.

Koh Chang

Her kommer I direkte ind i det ægte Thailand, som endnu ikke er spoleret af turisme. 

Koh Jum

Her kan I nyde stilheden, naturen og solnedgangen bag Phi Phi Island. Koh Jum er alt det Thailand var for 30 år siden. 

Koh Kho Khao

Er du til ren afslapning er dette netop en ø for dig. Koh Kho Khao er en relativt ukendt tropeø i Andamanhavet.

Koh Kood

Hvis I vil væk fra masse-turismen og vil opleve den uspolerede natur er denne ø et oplagt mulighed.

Koh Kradan

Koh Kradans strande og hav kan sammenlignes med Maldiverne og bounty-effekten er ikke til at overse.

Koh Lanta

Her finder man smuk natur, bounty-strande og udflugtsmuligheder. Koh Lanta er stadig uspoleret i sammenligning med Krabi, Phuket og Koh Samui.

Koh Lipe

Koh Lipe er ca 5 km2. Ved indsejling til øen mødes I af smukt blå-grønt hav, en kridhvid strand og masser af palmer i strandkanten.

Koh Mak

På Koh Mak findes - udover 100.000 palmetræer - kun få, små fiskerlandsbyer, et enkelt tempel og en perlefarm. 

Koh Maphrao

Øen der er også er kendt som Coconut Island. Her finder du en lille og fredelig ø med store vajende kokospalmer.

Koh Mook

Her er frodig natur, smukke strande og hyggelige små bungalow resorts. Her findes et meget begrænset antal små veje fra den ene ende af øen til den anden.

Koh Munnork

Koh Munnork er en privat ø i den thailandske golf tæt på Rayong beliggende kun 3 timer fra Bangkok.
Her finder du afslapning og barfodsferie når det er bedst.

Koh Ngai

Her er fredligt, ingen veje og begrænset med udbud af restauranter, til gengæld er her smukt med næsehornsfugle i træerne og små bungalow resorts langs stranden.

Koh Phangan

De fleste resorts har enestående beliggenhed til de kridhvide strande. Koh Phangan ligger 15 kilometer nord for Koh Samui og er den største af Samuis naboøer.

Koh Phi Phi

Koh Phi Phi har fantastisk natur både under og over havoverfladen. Et herligt ferieparadis med dejlige hvide koralstrande og krystalklart, smaragdgrønt vand. 

Koh Samet

Koh Samet er den største af øerne i Samet International Marine Park. Øen kan varmt anbefales til et par dages afslapning, og for at nyde de dejlige omgivelser. 

Koh Samui

Koh Samui er Thailands andenstørste ø med kridhvide sandstrande, krystalblåt vand, gode restauranter, svajende palmer og mange udflugtsmuligheder.

Koh Talu

Øen Koh Talu er en paradisø for dig, der drømmer om at bruge feriedagene på at udforske livet under vand.

Koh Tao

Den lille ø Koh Tao er bedst kendt som dykkerparadiset. Det er dog ikke nødvendigt at være dykker for at nyde et ophold her, hvis bare man kan lide at bade, slikke sol og slappe fuldstændig af.

Koh Yao Noi

Koh Yao Noi er en fredelige, frodig og tropisk paradis ø, som er perfekt til dig der ønsker en pause fra virkelighedens stress og jag.

Koh Yao Yai

Øerne ikke ret kendte blandt turister, og Koh Yao Yai , hvor vi har hoteller, er et skønt lille paradis, der så absolut er værd at stifte bekendtskab med!

Krabi

Krabi er et område med nationalparker og mere end 80 små øer. Der er rig mulighed for at dykke og vandre i en storslået natur, der næsten tager pusten fra dig.

Phuket

Phuket er Thailands største ø og gemmer på et bredt udvalg af smukke strande, spændende byer og gode muligheder for at tage på eventyrlige udflugter.

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Thailands hovedstad, Bangkok, ligger centralt placeret i landet – og har udviklet sig fra kaotisk asiatisk storby til en spændende metropol med lækre shoppingmalls, hippe bydele, fabelagtige restauranter, interessante markeder og et levende natteliv.

Mod nord ligger atmosfærefyldte Chiang Mai, hvorfra du kan tage på trekking- og elefantture i junglen, selvom mange også vælger blot at hænge ud i det lidt mere tempererede klima og forkæle sig selv med spa-behandlinger eller god mad. Fra Chiang Rai, der ligger længere mod nord, er der let adgang til Den Gyldne Trekant samt mulighed for at besøge de spændende bjerg- og stammefolk.

Ayutthaya er Thailands tidligere hovedstad og spækket med betydningsfulde guldbelagte templer og placeret centralt i Thailand, mens River Kwai er populær blandt historieinteresserede.

Thailand er bedst kendt for sine fabelagtige strande og mange eksotiske øer, men landets spændende storbyer, nationalparker og ture ud i junglen bliver i stigende grad en del af rejseplanen blandt de mange rejsende. Oplev at få vakt alle dine sanser når du udforsker junglen, handler på et af de lokale markeder i Chiang Mai, eller når du om aftenen går en tur på den måneskinsbelyste strand på Phuket, Koh Samui eller Koh Lanta.

Vi tilbyder både kombinationsrejser, hvor du har mulighed for at opleve alt ovenstående, og strandrejser, hvor du kan komme helt ned i gear og nyde luksuriøse resorters mange faciliteter. Du kan også tage med på øhop og opleve den ene lille paradisø efter den anden.

Del denne side via E-mail