Rejser til Koh Phangan

Rejser til Koh Phangan

Kridhvide strande, unikke udsigtspunkter fra ømidtens klipper, fantastiske fuldmånefester, skjulte vandfald og hyggeligt ø-liv: Koh Phangan er ikke en af Thailands mest fantastiske øer uden grund.  


Koh Phangan er af rejsende kaldt for en af Thailands mest fantastiske øer - og det siger ikke så lidt, når den har bl.a. Koh Lipe, Koh Mook, Koh Chang, Koh Kood mm. at sammenligne sig med. Med sin beliggenhed mellem Koh Samui og Koh Tao i Ang Thong Nationalpark, sit bjergrige og klippede skovområde, sine billedperfekte strande og sit udbud af mange forskellige aktiviteter inviterer Koh Phangan på mange forskellige ø-livsoplevelser.  

Blandt rygsækrejsende er øen måske bedst kendt for sine ikoniske fuldmånefester, der udspiller sig en gang om måneden og trækker mange besøgende til, for de eventyrlystne sjæle er det måske øens spektakulære natur, der byder på vandreture i bjergene og junglen, eventyrlige udsigtspunkter og skjulte vandfald, der lokker, mens det for luksusrejsende kan være de lækre hoteller, smukke strande og den fredelige idyl, der ligger over øen.  

Koh Phangan er ikke længere så affolket, som øen engang var, men stadig langt mindre turisttungt end Koh Samui. I øens hovedstad Thong Sala, hvor havnen også ligger, kan du nyde af et livligt og hyggeligt byliv med restauranter, barer, backpackerhoteller og også Thong Sala Night Market, som er et must see, hvis du overnatter her. Øen lover en perfekt kombination af aktiviteter, liv og en pause fra hverdagen, hvor du i de idylliske omgivelser kan komme helt ned i tempo. 

Vores rejseforslag til Koh Phangan

Del denne side via E-mail