Alle rejsemål

Koh Phangan

Koh Phangan

De fleste resorts har enestående beliggenhed til de kridhvide strande. Koh Phangan ligger 15 kilometer nord for Koh Samui og er den største af Samuis naboøer.


Den største del af øen er bjergrigt skovområde og lavlandet består af kokospalmer og strande. Koh Phangan sammenlignes ofte med Koh Samui - før turisterne begyndte at dukke talstærkt op.

Blandt rygsæksrejsende er Koh Phangan bedst kendt for deres fuldmåne fester, der trækker rigtig mange besøgende til. De fleste strande er dog uberørt af virakken og er lige så fredelige og smukke som altid.

Der er masser af gode grunde til at besøge Koh Phangan. Uspolerede strande kun med adgang via havet, gode bungalows og hoteller og en enestående natur der byder på vandreture i bjergene og junglen. Og eventuelt en forfriskende dukkert i de smukke vandfald.

Koh Phangans kystlinje er klippefyldt, kun afbrudt af pragtfulde hvide sandstrande. Tæt inde på land er smukke koraller og massevis af farvestrålende fisk, hvilket gør hele Koh Phangan (bortset fra østkysten) til et perfekt snorkelsted. Der er også gode dykkersteder ud for Koh Phangans kyst, men er man meget dykkerinteresseret anbefaler vi naboøen Koh Tao.

Turen til Koh Phangan går via Koh Samui. Sejlturen fra Koh Samui (Nathon, Maenam eller Bo Phut) til byen Tongsala eller stranden Hat Rin tager 45 minutter. Fra Suratthani er det 2½ time.

Koh Phangan er en fredelig oase med nogle af Thailands bedste strande og hvis afslapning i hængekøje og læsning af gode bøger er dit ønske om en dejlig ferie, så er Koh Phangan det perfekte valg.

Book en tur til Koh Phangan i Thailand. Her finder du fredelig idyl til sjælen. De mange resorts ligger ned til hvide strande, så du får ikke lang vej til en dukkert i det klare hav. Her kan kombineres en rejse, som opfylder dine ønsker! Vi hjælper dig med professionel vejledning. Se udvalget her!

Send rejseforespørgelse

 
 
 
 

Del denne side via E-mail