Rejser til Koh Mak

Rejser til Koh Mak

Koh Mak er en af de små øer i Thailandbugten, hvor der værnes om naturen - både over og under overfladen. Her findes autentisk thailandsk stemning, gæstfrie lokale og udsøgt natur. 


Som mange af Thailands andre øer i Andamanhavet og Thailandbugten er Koh Mak kendt for sin tropiske skønhed. Også her venter en grøn oase af palmetræer, junglenatur og smukke, lune sandstrande, som afløses af det turkise badeklare havvand. Men modsat nogle af de større øer, f.eks. Koh Samui, Phuket og Koh Lanta, tilbyder Koh Mak et mere autentisk og turistfrit indblik i det thailandske ø-liv. Her respekterer de lokale den uspolerede natur og forventer det samme af de turister, der besøger den lille, skønne ø.  

Koh Mak er øen for de rejsende, der drømmer om at opleve Thailand væk fra de travleste turistmasser. Her findes nemlig både fred og total ro, så det er muligt at komme helt ned i tempo og undslippe hverdagens travlhed, mens øen også venter med forskellige aktiviteter. Fra vandreture og trekking til cykel- og scooter-lejning, autentiske restauranter og templer kan du på Koh Mak finde masser af bruge dagstimerne på. Især snorkling og dykning er populært her, fordi det bevarede marineliv og det farverige koralrev er ekstraordinært udsøgt omkring Koh Mak.  

Denne ø er til dig, der ønsker færre turister, mindsket trafik, autentiske oplevelser med gæstfrie lokale og vidunderlige solnedgange over vandet i Thailandbugten. Og så er Koh Mak helt perfekt at kombinere med Koh Chang og Koh Kood på et ø-hop, der giver dig tre forskellige ø-livsoplevelser i Thailand.  

Vores rejseforslag til Koh Mak

Del denne side via E-mail