Maldiverne

Maldiverne

Maldiverne er uden tvivl et paradis på jord. Her er der uforlignelig luksus, perfekt, kridhvidt sand og et lysende blåt hav – for ikke at tale om en uovertruffen undervandsverden, der er en oplevelse i sig selv.


Et tropisk paradis

Maldiverne er kendt for sine luksuriøse resorts med all inclusive og strandvillaer, hvor du har kridhvidt sand og krystalklart vand så langt øjet rækker. Mange rejser til Maldiverne for at glemme hverdagens stress og holde ferie i en boble af perfekte omgivelser og forkælelse – og det er bestemt ikke uden grund.

Ankomsten til de forskellige øer er i sig selv en fantastisk oplevelse. Flyver du i vandflyver fra en ø til en anden, vil du undervejs kunne nyde synet af alle de små øer omgivet af hvide ringe af sand. Sejler du mellem øerne, vil du måske allerede her opleve de livlige og legesyge delfiner. Ved ankomst til destinationsøen kan du godt pakke sko og ure væk og lade tiden gå i stå, imens du nyder de perfekte omgivelser med det varme sand imellem tæerne.

Livet, der udspiller sig under vandet på Maldiverne, er helt uden sammenligning, og du kan snorkle direkte fra stranden eller fra din egen vandvilla bygget på pæle i vandet. Om sommeren kan man opleve de kæmpestore djævlerokker, der bevæger sig yndefuldt igennem vandet – og som du kan få at se under havets overflade på en fascinerende dykkertur, hvis du har mod på en anderledes oplevelse. De imponerende koralrev og farverige fisk er med til at gøre Maldiverne til det oplagte sted at tage på dykke- og snorkeleventyr.

Læs mere her


Udforsk Maldiverne


Maldiverne er en østat bestående af knap 1.200 øer og er beliggende i Det Indiske Ocean. De mange øer er kendetegnet ved at være omringet af det kridhvide sand og turkisblå hav. Intet sted på Maldiverne er det højeste punkt mere end et par meter over havoverfladen, hvilket gør øerne til et sårbart sted i forhold til klimaforandringerne. Derfor bør Maldiverne i al dets skønhed være øverst på bucketlisten, når dit næste eventyr skal planlægges.

Maldivernes hovedstad og største by er Malé. Malé er kendt for sine moskeer og farverige bygninger. Byen er tætpakket og hver en centimeter af øen er udnyttet. Her er en afslappende atmosfære med markeder, hyggelige parker og masser af liv.

Klimaet er tropisk med temperaturer hele året mellem 27 og 32 grader. Den tørreste årstid er fra december til maj, hvorefter regntiden melder sin ankomst. Ønsker du godt vejr, kan det være en god ide at rejse til Maldiverne i den periode.

Det officielle sprog på Maldiverne er Dhivehi, men grundet den stadig voksende turisme, tales der engelsk, tysk og fransk på mange resorts. Også selve betalingen er tilpasset turismen. Den lokale valuta hedder Maldiver Ruffiyaa (MVR), men resortpriserne er typsik i USD eller EUR, og derudover kan du betale med kreditkort. Det er derfor ikke nødvendigt at have vekslet en stor mængde kontanter til rejsen.

Det Indiske Ocean har rigtig meget at byde på, og I kan overveje at kombinere jeres rejse med destinationer som Sri Lanka, Thailand, Malaysia eller Bali, som alle er lande med en spændende kultur, smagfuld mad, lækre sandstrande og oplevelser som følger jer resten af livet.

Et hav af øer


Maldivernes 1.200 vidunderlige øer er svære at vælge imellem, når den perfekte ø til din drømmeferie skal udvælges. De mange øer kategoriseres i tre – hoteløer, beboede øer og ubeboede øer.

Hoteløerne er alt, hvad man forventer og forbinder Maldiverne med. De består af luksuriøse resorts og billedskønne hoteller. Øerne her er af meget høj standard og er naturligvis rene og pæne. Priserne er relativt høje, og all inclusive er derfor ofte et naturligt valg for besøgende.

De beboede øer er billigere og lader dig komme på nært hold af de lokale, hvilket gør din oplevelse af Maldiverne helt unik. På de beboede øer er det tilladt at bade i badetøj på de strande, der er markeret som turiststrande – de strande har fået navnet Bikini Beaches og er ikke til at tage fejl af. På de resterende strande skal du beholde ferietøjet på. Maldivernes folkefærd er muslimer, hvorfor det er forbudt at indtage alkohol på de beboede øer.

De mange øer gør øhop til den perfekte aktivitet på Maldiverne. Det er ikke svært at arrangere en dagstur med øhop til de mange tropiske øer.


5 vidunderlige øer, du kan besøge, når du rejser til Maldiverne


Malé Island
Malé Island er bestemt et besøg værd, når I rejser til Maldiverne. Øen er oplagt til et dagsbesøg, når I har brug for en ferie fra jeres ferie. Tag de behagelige sko på, så I kan slentre øen tynd og suge kultur og god stemning til jer.

Veligandu
Veligandu er et sandt paradis, hvis I er interesseret i livet, der udspiller sig under vandoverfladen. Øen er omringet af lagune, og I kan være heldige at svømme med hajer, havskildpadder eller den smukke ørnerokke. Øen er nem at komme til med blot 20 minutters flyvetid fra lufthavnen i Malé.

Hulhumalé
Hulhumalé er et mesterværk af en kunstig ø. Den er kendt for sit krystalklare vand og livlige kultur. Her gøres en dyd ud af maden - specielt det der kommer fra havet. Hvis du er en sand adrenalin-junkie, er det øen for dig, da der er et bredt udvalg af ekstrem vandsport. Øen er også kendt for sin ubåds tur, der i 45 minutter vil tage dig på eventyr under havets overflade.

Kuredu
Kuredu er en fin perle at besøge, når I rejser til Maldiverne. Øen har sin egen koloni af venlige havskildpadder, som du kan observere og svømme med. Den palmerige ø lægger op til en ferie helt uden sko, da de mange stier og veje er af det kridhvide sand, som vi kender så godt fra de mange lækre strande.

Alimatha Island
Alimatha Island er en af de mest populære øer og bliver besøgt af mange, der rejser til Maldiverne. Det er også øen, som mange af de lokale vælger at rejse til, når der skal slappes af. Øen er indbegrebet af afslapning og har det klare vand og bløde sand, som så mange rejser flere tusinde kilometer for at finde. Dykkere har tendens til at blive forelskede i det utroligt smukke koralrev, som alle de farverige fisk kredser om.

Er din drømmeferie en kridhvid sandstrand og en vidunderlig solnedgang på dit drømmehotel, er der et hav af strandferier på Maldiverne at vælge imellem. Maldiverne er indbegrebet af luksusresorts og hoteller og vores luksusrejser på Maldiverne er ingen undtagelse. Der er også rig mulighed for at finde kombinationsrejser, der kombinerer Maldiverne med andre lækre destinationer.

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail