Alle rejsemål

Khao Lak

Khao Lak

Uendeligt lange sandstrande, klippelandskaber og fredelige omgivelser. Khao Lak er et
vidunderligt nationalparksområde, som ligger på fastlandet nord for Phuket ca. en
time fra lufthavnen.


Bountystrande og uendelige muligheder
Når du besøger vidunderlige Khao Lak, kan du forvente skønne, afslappende dage ved stranden, og masser af muligheder for at tage på eventyrlige udflugter i området. Områdets billedskønne natur gemmer nemlig på livlige vandfald, snoede vandreruter i nationalparkerne og gode muligheder for dykning og snorkling. Khao Laks hyggelige restauranter lader dig afslutte hver eventyrlig dag med et herligt måltid. Maden smager altid bedre, når den spises med udsigt til en flot solnedgang.

Læs mere om Khao Lak 

Hvorfor skal turen gå til Khao Lak?

Khao Lak er et godt destinationsvalg, hvis du drømmer om en afslappende strandferie til Thailand, men gerne vil forsøge at undgå overrendte områder. Khao Lak er uden tvivl et populært valg, men området er også stille og roligt - og det er slet ikke så underligt, når man kigger på hvad du bliver mødt af, når du rejser dertil. Pak kufferten og sæt kurs mod Khao Laks vidunderlige natur, smukke resorts og afslappende feriestemning - du vil ikke fortryde det!

Vores 5 bud på hvad din ferie kan indholde af spændende oplevelser

1. Dykkerparadiset ved Similian øerne og Surin øerne
Udforsk den livlige undervandsverden ved Similian øerne og Surin øerne. Vandet der omkranser øerne er helt klart, og gemmer på masser af faverige fisk og koraller, som kan studeres blot et par centimeter under vandoverfladen. Området omkring øerne regnes som værende et af de bedste dykkersteder i verden. Når du besøger øerne kan du også nyde den tilbagelænede atmosfære med en kold forfriskning i hånden. Den uberørte natur, de kridhvide sandstrande og det skønne vand er de perfekte omgivelser at nyde livet i.

2. Nationalparken Khao Sok
Nationalparken Khao Sok ligger 60 km nord for Khao Lak, og kan prale med at huse nogle fantastiske oplevelsesmuligheder, tropisk natur og et rigt dyreliv. Her kan du bade i vandfald, tage på kanoeventyr eller besøge elefanterne i Elephant Hills. I elefantlejren er der fokus på at passe på det smukke nationaldyr - og når du besøger deres nye, kærlige hjem, kan du være med til at fodre og bade dem.

3. Our Jungle Camp
Bo i en trætophytte i den tropiske regnskov under et ophold på Our Jungle Camp. Her er plads til både store og små, og det er en god måde at komme helt tæt på naturen på. Den unikke oplevelse byder på fred og ro - og du kommer aldrig til at glemme følelsen af at vågne op til lyden af den levende jungle.

4. Flydende ferie på Chewow Lan søen
Var det noget med et flydende resort, hvor du kommer helt tæt på den storslåede natur i Khao Sok nationalpark? Her kan du virkelig koble af og glemme alt om tid og sted. Det flydende resort kombinerer elegance med ren idyl.

5. Kajaktur i Pha Nga Bay
Kan du godt lide oplevelser til vands? Tag på et kajakeventyr på Pha Nga Bay, hvor du kommer til at opleve grotter, Jamens Bond Island og smuk natur. På sådan en spændende tur kommer du til at opleve det rige dyreliv og badeture i de idylliske omgivelser.

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail