Om Top Tours

Om Top Tours

Top Tours er et danskejet rejsebureau med mere end 20 års erfaring med pakkerejser til rejsemål i Østen og Det Indiske Ocean.

Vi er en veldrevet og økonomisk solid virksomhed, og vi er selvfølgelig medlem af rejsegarantifonden nr. 1478.

Hos Top Tours er vi specialister med stor viden, der kan hjælpe med rejsedrømmen, og vi har hele tiden nye idéer og inspiration – få skræddersyet rejsen så den passer til netop jeres ønsker.

Det er vigtigt for os at have dygtige samarbejdspartnere på vores rejsemål til at varetage transporter og ture, og dermed sikrer vi høj kvalitet, sikkerhed og lokalkendskab.

Vi er et rejsebureau, hvor du som kunde altid er i centrum, og vi vil altid gøre vores for at give dig dit livs oplevelse. Vi tilbyder et bredt udvalg af ferierejser til hele verden for både individuelle rejsende og for jer, som ønsker at rejse med grupper – enten med dansk eller engelsktalende rejseleder.

Rejsebureauet åbnede på Faxe Ladeplads i 2002. I årenes løb har vi også haft kontorer i København og Helsingør og på nuværende tidspunkt kan I finde os i Køge og Herning. I Herning deler vi kontor med Bravo Tours, Bravo Golf og Bravo Safari.

Hos Top Tours har vi især fokus på rejser til Thailand, Bali, Maldiverne, Mauritius og Zanzibar, og derudover har vi stor erfaring med rejser til Vietnam, Sri Lanka, Singapore, Dubai, Qatar, Seychellerne, Malaysia, Cambodia med mere.

Rapido Travel er et selskab under Top Tours, hvor vi sælger Formel 1-rejser. Rapido Travel er et rejsebureau for entusiaster. Gennem årene har vi sendt tusinder af Formel 1-fans på deres livs oplevelse. Vi leverer en fuld rejsepakke med fly, transfers, hotel, og de bedste tribunepladser på banerne i hele verden.

Følg os på Facebook Top Tours og Instagram toptours_dk.

Del denne side via E-mail