Alle rejsemål

Vietnam

Vietnam

Smukke og storslåede Vietnam!
Vietnam byder på et hav af smukke og storslåede seværdigheder og oplevelser. Du er altid garanteret fantastiske ferieminder når du besøger Vietnam,


Sejl blandt betagende limstensklipper og i det smaragdgrønne vand i Ha Long-bugten. Ha Long-bugten er udråbt til en af verdens syv naturvidundere - og er fredet af UNESCO. 

I Mekongdeltaet kan du opleve en enorm labyrint dannet af mange små floder og vandland, der løber på kryds og tværs – en særlig oplevelse.

I de underjordiske Cu Chi-tunneller får vi et historisk indblik i hvor Viet Gongerne holdt til under krigen i 1960’erne.

På Vietnams markeder kan du afprøve dine forhandlingsevner eller spise lækker, vietnamesisk mad. Sidst skal du også tage forbi Det Kongelig Citadel i Hue, som ligger ved Houng-floden, også kaldet Parfume-floden. Her havde kongefamilien residens i sin tid, og den royale atmosfære mærkes straks. Gå en tur blandt de flotte og imponerende bygningsværker med templer, pagoder og tårn, som er inspireret af Den Forbudte By i Beijing.

Læs mere om Vietnam her

Vores rejser til Vietnam

Hoi Ans små perler
I Hoi An er byen fyldt med små perler, som er helt unikke og fantastiske. Tag med til den gamle bydel, som er yderst velbevaret. Her kan du opleve de farverige og flotte lanterner, som pryder gader og stræder – det er en unik oplevelse, som hurtigt betager.

Du skal heller ikke gå glip af at opleve My Son Sanctuary i Hoi An, som er et område med ruiner af historiske, hinduistiske templer. Her kan du gå opdagelse blandt de resterende bygninger, der ligger mellem smukke bjerge i naturen – en yderst imponerende oplevelse.

Badeferie i Vietnam
Vietnam gemmer også på nogle fantastiske strande. Besøg Phu Quocs hvid sandstrand – det er en uspoleret strandperle med kilometer af skøn strand. Gå en tur i det kridhvide sand og bliv betaget af det turkisblå hav, mens palmetræerne svajer i baggrunden. Du finder også et smukt marineliv med flotte og farverige koralfisk.

Kulinariske, traditionelle oplevelser
I Vietnam er det et must at prøve deres lækre mad. Du vil opleve en utrolig varieret madkultur, som byder på lidt af hvert. Gå på opdagelse i gadekøkkener, restauranter og markeder og smag dig vejen gennem lækker, traditionel vietnamesisk mad. Du må ikke tag fra Vietnam, før du har smagt pho, som er en nudelsuppe, der er lavet på okse- eller kyllingefond tilsat krydderier, grøntsager og kød – det er det traditionelle Vietnam, når det er bedst.

Vil du høre mere?

 
 
 
 

Del denne side via E-mail