Rejser til Vietnam

Rejser til Vietnam

Vietnam – landet fyldt med smukke, storslåede seværdigheder, hvad end det gælder historie, kultur og natur. Her får du en oplevelse, der er noget udover det sædvanlige og fuldstændig unik. 


Kolonitidsarkitektur, gamle templer der harmonisk blander sig med det moderne byliv, gamle bydele, mausoleer, kejsergravkamre, pulserende storbyer, tropiske strande, klippelandskab, risterrasser, bjerge, floder og adskillelige UNESCO-verdensarvseværdigheder... velkommen til Vietnam. Landet, der byder på en af Sydøstasiens mest mangfoldige rejseoplevelser.  

Rejser du til Vietnam, vil du opleve, hvordan kultur og natur forener sig i en uovertruffen kombination i det den nordlige del af landet. Her kan du virkelig komme i et med historien, de kulturelle rigdomme og det travle byliv i Hanoi, hvor bl.a. Det Gamle Kvarter, det ikoniske Train Street og Ta Hien Street venter. Norden byder også på unikke Sapa, den UNESCO-listede Ha Long-bugt og Ninh Binhs naturskønne Tam Coc. 

Centralvietnam viser kontrasten mellem Da Nangs storbyliv, Hues historiske atmosfære med Den Kongelige Citadel og Hoi Ans afslappede hygge. Fra barer langs stranden og storslåede broer til templer, gravkamre, mini-Angkor Wat-templet My Son Sanctuary og Vietnams Venedig – dette stykke af Vietnam kan mere, end du tror. Byliv erstattes af ren natur syd for Ho Chi Minh City, hvor du kan opleve Cu Chi-tunnellerne, krigsmuseet mm. Her venter Mekong-floden, hvis frodige flora ligger bag kælenavnet ‘Vietnams risskål'. Sydvestpå nær Cambodja finder du også landets største ø, Phu Quoc, hvor Vietnams tropeparadis for alvor viser sig med svajende palmer og gyldne sandstrande. Vietnam er altid en god idé.  

Læs mere om Vietnam her.

Vores rejser til Vietnam

Vores rejsemål i Vietnam

Can Tho

Can Tho er også kendt som “porten til Mekong Deltaet” og det mest frugtbare landbrugsområde i hele Vietnam med sine marker, plantager og vandveje.

Hanoi

Hanoi er som Vietnams pulserende hovedstad et fascinerende mix af øst og vest, tradition og modernitet. Her møder fortidens echo nutidens pulsslag. 

Ha Long-bugten

Et af verdens naturvidundere og et UNESCO-verdensarvssted, hvor fortidens myter og naturens enestående skønhed smelter sammen med nutidens eventyr. 

Ho Chi Minh City

Mød Ho Chi Minh City – tidligere kendt som Saigon: En sprudlende smeltedigel af historie, kultur og gastronomi ved Mekong-flodens bredder. 

Hoi An

Den maleriske kystby Hoi An er ikke kun Vietnams Venedig. Det er også en tidskapsel af kultur og charmerende skønhed.

Hue

Hue er Vietnams historiske juvel, hvor Nguyễn-dynastiets kejseres arv og storhed møder arkitektoniske vidundere og kultur omkring parfumefloden.

Ninh Binh

Ninh Binh kendes også som hjemsted for “Ha Long-bugten på land”, storslået natur, unikke udsigtspunkter og det sceniske og UNESCO-hædrede Trang An. 

Hoi Ans små perler
I Hoi An er byen fyldt med små perler, som er helt unikke og fantastiske. Tag med til den gamle bydel, som er yderst velbevaret. Her kan du opleve de farverige og flotte lanterner, som pryder gader og stræder – det er en unik oplevelse, som hurtigt betager.

Du skal heller ikke gå glip af at opleve My Son Sanctuary i Hoi An, som er et område med ruiner af historiske, hinduistiske templer. Her kan du gå opdagelse blandt de resterende bygninger, der ligger mellem smukke bjerge i naturen – en yderst imponerende oplevelse.

Badeferie i Vietnam
Vietnam gemmer også på nogle fantastiske strande. Besøg Phu Quocs hvid sandstrand – det er en uspoleret strandperle med kilometer af skøn strand. Gå en tur i det kridhvide sand og bliv betaget af det turkisblå hav, mens palmetræerne svajer i baggrunden. Du finder også et smukt marineliv med flotte og farverige koralfisk.

Kulinariske, traditionelle oplevelser
I Vietnam er det et must at prøve deres lækre mad. Du vil opleve en utrolig varieret madkultur, som byder på lidt af hvert. Gå på opdagelse i gadekøkkener, restauranter og markeder og smag dig vejen gennem lækker, traditionel vietnamesisk mad. Du må ikke tag fra Vietnam, før du har smagt pho, som er en nudelsuppe, der er lavet på okse- eller kyllingefond tilsat krydderier, grøntsager og kød – det er det traditionelle Vietnam, når det er bedst.

Del denne side via E-mail