Indonesien

Indonesien

Indonesien byder på alt fra dybe regnskove og uberørte, hvide sandstrande til en mangfoldig kultur og seværdigheder i verdensklasse. Det utrolige ørige er ikke til at komme uden om.

Kultur, natur og et hav af paradisøer i Indonesien

Indonesien er med sine 18.000 øer verdens største ørige. Omkring 3.000 af dem er beboet, hvoraf en stor del af befolkningen er bosat på hovedøerne Sumatra, Java, Bali, Sulawesi, Kalimantan og Irian Jaya. Indonesien huser cirka 245 mio. indbyggere og er derfor verdens 4. mest folkerige nation.

Når du rejser til Indonesien, vil du blive mødt af vulkaner, hellige templer og et helt utroligt dyreliv, der omfatter både orangutanger, komodovaraner og Sumatra-tigere.

Læs mere her

Vores rejser til Indonesien

Vores rejsemål i Indonesien

Bali

Betagende risterrasser, særegne templer, farverige festivaler, skønne strande, frodig regnskov og et formidabelt kunst og kulturliv. 

Gili Øerne

Kridhvidt pulversand omkranset af et lysende turkisblåt hav, farvestrålende fisk, et stort antal havskildpadder og en skøn afslappet atmosfære.

Nusa Penida

Nusa Penida ligger kun ca. 45 minutter fra Bali og tilbyder nogle af landets smukkeste strande, betagende solnedgange og uberørte kyster. 

En af de mest populære øer i Indonesien er surfermekkaet Bali. Øens vulkaniske landskab, vidunderlige strande og overdådige undervandsliv er noget, tusindevis af mennesker rejser langvejs fra for at opleve. Derudover er øen også verdenskendt for sin spirituelle kerne, hvor der stræbes efter at opnå følelsen af zen.

Indonesien er også kendt for sine smukke Gili-øer - Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air. Her finder du livlige byer, romantiske resorts og den perfekte scene for afslapning på højt plan. Indonesien gemmer også på den fredlige vulkanø Lombok. Øen er sluppet udenom masseturismen og byder derfor på smukke, uberørte områder, hvor man kommer helt tæt på den venlige lokalbefolkning.

Hvis din drømmerejse indebærer eksotiske omgivelser og smukke sandstrande, kan du med fordel gå på opdagelse i vores spændende udvalg af tropiske strandferier. Du finder også utrolige luksusrejser, hvor du kan nyde din ferie på første klasse på et enestående hotel. Drømmer du om at opleve mere end én destination på din ferie, kan du også tage et kig på vores kombinationsrejser

På tværs af Indonesien

På tværs af de mange øer består Indonesien af forskellige etniske, sproglige og religiøse grupperinger, men på trods af det har landet udviklet en slags fælles identitet og fremstår som et homogent samfund. Den indonesiske befolkning er overvejende muslimsk, dog er hinduisme den mest fremtrædende religion på Bali. Religion betyder meget for balineserne, og tempelbesøg er ikke kun for turister. At besøge et tempel er en af de helt store oplevelser ved et besøg på Gudernes Ø.

Indonesien byder på ufattelig naturskønhed og massevis af oplevelser, der venter på dig, uanset om du vælger badeferien på Bali, de kulturelle seværdigheder på Java eller jungleturen på Sumatra.

Der er mange grunde til at rejse til Indonesien, men her er fem af dem:

Indonesien er et sandt dykkermekka
Indonesien er et af de bedste steder i verden at dykke. Hvad end du er nybegynder, eller er erfaren i den smukke undervandsverden, bliver du ikke skuffet, når du ser de fascinerende koralrev og unikke fisk, der holder til ved de mange øer.

Madkulturen er smagfuld
Når der er gang i gryderne i Indonesien, bliver der brugt alt fra koriander, chili og kokos. Kombineret med frisk fisk og ris, har du et typisk indonesisk måltid. Nogle af de mest populære retter er kød på spyd, stegt ris og grøntsager med jordnøddesauce.

Øhop på de tropiske øer
Indonesien består af flere tusinde øer - så hvorfor ikke planlægge et øhop? Oplev det bedste af Sumatra, java, Bali og Gili Øerne.

Oplev dyrelivet helt tæt på
Når du besøger Indonesien, kan du opleve de eksotiske dyr i deres naturlige habitat. Hvis du fx besøger Bali, er Sacred Monkey Forrest i Ubud helt klart et besøg værd. Besøger du derimod Komodo Island kan du møde de dragelignende komodovaraner (Komodo Dragons), der lever på øen.

Oplev den særprægede natur
Du kan rende ind i det ene naturfænomen efter det andet, når du besøger Indonesien. Øriget huser nemlig naturoplevelser som Mount Krakatau, som er en af de mest berømte vulkaner i Indonesien. Eller måske drømmer du om at besøge en af de famøse rismarker på Bali? Du kan også gå på opdagelse i Kalimantan, som er en del af Borneos uspolerede naturområder, der er hjem for organgutanger, eksotiske fugle og store elefanter.

Aktiviteter i Indonesien

Når du rejser til Indoensien, kan du nyde de langsomme dage på en solseng og virkelig få ladet batterierne op. Drømmer du derimod om at krydre ferien op med en spændende udflugt, er der også mulighed for det. Du kan blandt andet tage på solopgangstur, cykeltur eller besøge flotte strande.

Hvis en tropisk strandferie falder lige i din smag, kan du også udforske andre spændende og smukke lande som Thailand, Maldiverne og Zanzibar. Her finder du også brede sandstrande, vidunderlige hoteller og utrolige oplevelser, der sent vil blive glemt.

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail