Voksenferie

Hos Top Tours ved vi godt, at en voksenferie nogle gange kan være tiltrængt, og vi har derfor lavet nogle skønne rejsetilbud, der passer perfekt til en ferie for det voksne publikum.

Vores voksenferier henvender sig til jer, der rejser uden børn – så en voksenrejse kan være alt fra en romantisk parferie eller en afslappende venindetur til en hyggetur med gode venner. Kendetegnende for de udvalgte rejser er, at de går til steder, hvor der er fred og ro, dejlig mad, smuk natur og ofte også børnefri zoner. En voksenferie til sydens sol er den perfekte mulighed for at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag og få ladet batterierne helt op.

Nogle rejser går til store resorts med mange faciliteter og ekstraordinær luksus, mens andre går til små boutique-hoteller med en ekstra intim og lokal atmosfære. Nogle hoteller er oplagte til en romantisk rejse, mens andre lægger op til en hyggelig ferie i gode venners lag. Nogle hoteller lader dig komme helt ned i gear, mens andre giver mulighed for et væld af aktiviteter. En voksenferie kan med andre ord være lidt af hvert!

Hvis du har besluttet dig for, at din næste ferie skal være en voksenrejse, så er du kommet til det rette sted. Herunder giver vi dig nogle gode bud på voksenferier, hvor du kan se frem til en helt særlig ro og luksus, der lader dig returnere til hverdagen med fornyet energi.

Ferie kun for voksne

Luksus daseferie på en paradisø. Kun for voksne
0

Forkæl dig selv med en luksus daseferie på Centara Ras Fushi Resort, et resort omgivet af krystalblåt hav, kridhvide sandstrande og palmer, der svajer blidt i brisen fra vandet. 


På denne rejse bor du på det skønne Centara Ras Fushi Resort & Spa. Når du har overstået indrejseformaliteterne i Males internationale lufthavn, sejler du til den private paradisø på blot 20 minutter. Efter den forfriskende speedbåds-transfer venter et ophold i en lys villa, kridhvide sandstrande, det klareste turkisblå vand – og en enestående service fra personalet, der gør alt for at du skal få en dejlig ferie.

Om din villa – på stranden eller over vandet – bliver feriens omdrejningspunkt er op til dig. Det kan også være den palmeklædte paradisø med aktiviteter og Det Indiske Ocean med alle udflugtsmulighederne der bliver din legeplads. Hvis du har lyst til en dag i hovedstaden Male, er der kun 15 minutters sejlads derind. Så kan du gå på opdagelse i butikker og måske finde en dejlig café, hvor du kan sidde og nyde de tropiske temperaturer.

Fra kr 19.998

Send rejseforespørgsel

 
 

Del denne side via E-mail