Alle rejsemål

Individuelle rundrejser

Individuelle rundrejser

Drømmer du om at opleve mere end bare ét sted eller område, når du rejser, og se så meget som muligt, mens du er afsted? Så er en individuel rundrejse garanteret noget for dig!


Verden er fuld af spændende destinationer, der bare venter på at blive udforsket, og det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvor rejsen skal gå hen næsten gang. Især ikke hvis du er den type rejsende, der gerne vil se lidt af det hele, og opleve lidt ekstra. Derfor skræddersyr vi hos Top Tours vores individuelle rundrejser således, at du kommer vidt omkring på din tur, oplever flere nabodestinationer og områder inden for samme landegrænse og på den måde får så mange oplevelser og mindeværdige stunder med dig hjem som muligt.  

Lige gyldigt om du er til solferier, storbyferier, kulturelle eller aktive rejser eller noget helt femte, kan vi skræddersy lige den individuelle rundrejse, du ønsker. Drømmer du måske om både at se den pulserende metropol Bangkok, den gamle og kulturelle hovedstad Chiang Mai og Thailandbugtens paradisiske ø-liv på f.eks. Koh Chang eller Koh Samui? Eller vil du gerne til Bali og se både nord- midt- og syddelen af øen samt ø-hoppe til Gili-øernes smukke paradis eller Nusa Penidas vilde strande? Eller måske tage fra nord til syd i Vietnam og opleve alt fra farverige Hanoi til kongebyen Hue, lanternebyen Hoi An og til sidst karismatiske Ho Chi Minh? 

Med en individuel rundrejse hos Top Tours får du det hele (og mere til!) i en samlet rejse, der bringer dig vidt omkring og sørger for at din eventyrlyst og rejsefeber bliver stillet. Vi har skræddersyet nogle forskellige bud på individuelle rundrejser herunder, som du kan lade dig inspirere af – men vi skræddersyr altid fra bunden, og kan lave lige den rejse, du ønsker.  

 

Vores individuelle rundrejse-forslag

Få et tilbud på en individuel rundrejse

 
 
 
 

Del denne side via E-mail