Rejser til Khao Sok Nationalpark

Rejser til Khao Sok Nationalpark

Oplev det uberørte Thailand: Betagende kalkstensklipper, en utrolig mangfoldighed af planter og dyreliv, truede dyrearter i det fri, Cheow Lan-søen og Thailands nationaldyr i Elephant Hills.  


Khao Sok Nationalpark er en af verdens ældste tropiske regnskove og er med sine ca. 739 kvadratkilometer regnskovsareal også Sydthailands største regnskov. Med sin storslåede natur, kalkstensklipper, dybe søer og rige dyreliv tilbyder Khao Sok en enestående mulighed for at opleve Thailands uberørte natur ca. 200 km nord for Thailand.  

Nationalparken er hjemsted for noget af landets smukkeste natur samt en utrolig mangfoldighed af planter og dyreliv, og mellem alle planterne er det også muligt at få et glimt af truede dyrearter som f.eks. malaytapirer, elefanter, vilde hunde og mere end 180 forskellige fuglearter. Dog er Khao Soks perle den menneskeskabte Cheow Lan-sø, der ligger omringet af dramatiske kalkstensklipper og regnskov, og hvor du kan opleve bådture, kajaksejlads og endda overnatte i flydende bungslows.  

Khao Sok Nationalpark er både et ideelt sted for de eventyrlystne og for dig, der foretrækker afslapning. Mellem junglenaturen kan du nemlig både trekke, vandre, klatre, rafte eller sejle i kano på floden, søge efter skjulte vandfald og naturlige søer eller måske tage på guidede krydstogter, junglesafari eller elefantoplevelser. Midt i regnskoven ligger Elephant Hills nemlig som Thailands første luksuriøse teltlejr og lover et autentisk møde med landets nationaldyr, elefanten.  

Vores rejseforslag til Khao Sok Nationalpark

Del denne side via E-mail