Rejser til Bangkok

Rejser til Bangkok

Velkommen til Thailand – og landets pulserende metropol Bangkok; en by, der vækker alle sanserne med sin blændende skønhed og unikke charme. Fra travle gader, farverige markeder og duftende gadekøkkener til smukke templer og unikke kulturrigdomme.  


Bangkok er en by med mange oplevelser, og hos Top Tours inviterer vi dig til at udforske den fantastiske destination, hvor østens mystik møder modernitetens vrimmel. Metropolen er den perfekte start på dit Thailandeventyr med sit fortryllende storbyliv blandet med templer og historie, hvor du kan møde den thailandske kultur helt autentisk.  

Mærk den helt specielle atmosfære og unikke charme, der findes i den dynamiske og kontrastfyldte storby, hvor du bl.a. kan gå på oplevelse i det thailandske gadekøkken og de mange streetfood-markeder, hvor du kan smage på storbyen, eller besøge de farverige markeder, shoppe i hovedstadens moderne shoppingcentre eller finde unikke varer i de mindre gader blandt duften af røgelse, jasminblomster og trafikos.  

Byen som både er autentisk og samtidig en af Sydøstasiens mest indflydelsesrige og moderne storbyer emmer også af historie og kultur. Nyd den regnbuefarvede mosaik og den gamle, imponerende arkitektur, der pynter Bangkoks mange berømte templer og klostre, besøg f.eks. Grand Palace, Emerald Buddha-templet Wat Phra Kaew eller måske templer med den liggende Buddha, Wat Pho, som er placeret blandt Thailands seks mest anerkendte kongetempler og desuden er anerkendt af UNESCO, tag en atmosfærisk tur på en af byens mange khlonger, skift gadekøkkenet ud med en af metropolens finere Michelin-restauranter for en aften eller nyd en drink på en af verdens højeste udenførsbarer, Lebua Sky Bar, med udsigt over hele den glitrende by under dig.  

Læs mere om Bangkok her.

Vores rejseforslag til Bangkok

Udvalgte oplevelser i Bangkok

Ayutthaya

Med engelsktalende rejseleder
Gå på opdagelse i den tidligere thailandske hovedstad Ayutthaya med en privat guide og chauffør, der vil fortælle dig om byen og vise dig dens skatte. Dit første stop er sommerpaladset Bang Pa In, der ligger nord for Bangkok langs Chao Phraya-floden. Paladset blev opført i det 17. århundrede og blev senere ødelagt og efterladt i ruiner i næsten et århundrede. I dag kan du beundre paladsets ikoniske bygninger, der er spredt ud over området og hver især repræsenterer en unik arkitektonisk stil.

På vejen til Ayutthaya vil du opleve et forunderligt syn - et Buddha-ansigt, der stiger frem midt i trærødderne ved Wat Mahathat-templet. Dette er en fascinerende sightseeingoplevelse. Inden turen går tilbage til dit hotel, vil du nyde en lækker frokost på en restaurant ved floden, hvor du kan slappe af og nyde udsigten.

Vejledende pris:
Voksne kr. 710 pr. person
Børn kr. 510 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Dette er en privat tur, så du kommer kun afsted med din egen gruppe.
Inkluderet: Transfer til og fra hotellet, engelsktalende guide, vand, frokost og alle entreer.

Cykeltur i Bangkoks jungle

Med engelsktalende rejseleder
Tag en cykeltur og udforsk et skjult paradis midt i hjertet af Bangkok - junglen i denne pulserende metropol. På denne udflugt vil du opdage en anden side af Bangkok, når cykelturen fører dig gennem parker, naturområder og det lokale liv. Du vil blive hentet på dit hotel og kørt til Khlon Toei-broen, hvor du vil stige ombord på en long-tail båd og krydse Chao Phraya-floden til Bangkoks jungle - Bang Krajao.

Når du ankommer, får du tildelt din cykel, og det tager ikke lang tid før du mærker en anderledes atmosfære - mere fredfyldt, køligere og mere autentisk. Du vil udforske et vildnis af frodig grøn jungle, mangroveskove og smuk natur. Det er en fantastisk oplevelse at cykle her. Undervejs vil du gøre stop og gå på forhøjede junglestier gennem kokosnøddeplantager og opleve lokale samfund. Du vil også besøge Sri Nakhon Khuean Khan Park, en grøn oase med stier, pavilloner og søer.

Den eventyrlige cykeltur gennem Bangkoks frodige jungle afsluttes med en lækker thailandsk frokost på en lokal restaurant. Turen strækker sig over cirka 12 kilometer i alt, og ruten er relativt let. Cykelturen gennem junglen er for dem, der ønsker at se og opleve noget anderledes og unikt i Bangkok.

Vejledende pris:
Voksne kr. 560 pr. person
Børn kr. 280 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Inkluderet: Transfer til og fra hotel, leje af cykel, cykelhjelm, engelsktalende guide, long-tail bådtur, frugt og vand, frokost og alle entreer.

Dinner Cruise

Med engelsktalende rejseleder
På denne bådtur vil du sejle ombord på en omhyggeligt restaureret gammel båd, der er bevaret i sin oprindelige stil. Båden, der er lavet af udskåret teaktræ, er selve hjertet i aftenens eventyr. Du vil glide rundt og udforske Bangkok fra Chao Phraya-floden, samtidig med at du nyder et fortræffeligt thailandsk måltid og forfriskende drinks.

Vejledende pris:
Voksne kr. 690 pr. person
Børn kr. 690 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen. Transfer til og fra hotellet er ikke inkluderet.
Inkluderet: Velkomstdrink og tre-retters thailandsk menu.

Majestætiske templer og kanalrundfart

Med engelsktalende rejseleder
Få en unik oplevelse af en af verdens mest fascinerende og kontrastfyldte storbyer - Bangkok. Denne tur tager dig med på en opdagelsesrejse til mange lokale steder og begivenheder. Du vil besøge Grand Palace, som er Bangkoks mest berømte tempel. Tempelområdet er enormt og har været hjemsted for både kongen og den thailandske regering. At gå rundt blandt den smukke arkitektur er en særlig oplevelse i sig selv. Et af templerne huser også den verdenskendte smaragdbuddha, som er den mest betydningsfulde Buddha-statue i hele Thailand.

Turen fortsætter til endnu et tempel - Wat Pho. Her kan du beundre den imponerende 46 meter lange og forgyldte liggende Buddha, før du fortsætter til Thailands største blomstermarked. Her vil du blive overvældet af en symfoni af farver og blomster. Efter disse oplevelser kan du nyde en velsmagende frokost, inden eventyret fortsætter. Du vil stige ombord på en long-tail båd og tage på en naturskøn kanalrundtur i den gamle hovedstad Thon Buri. Undervejs kan du nyde livet langs floden og lære om den gamle bys historie. En dag fuld af spændende oplevelser nærmer sig sin afslutning, og du bliver kørt tilbage til dit hotel.

Vejledende pris:
Voksne kr. 710 pr. person
Børn kr. 510 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum fire personer. Dette er en privat tur, så du kommer kun afsted med din egen gruppe.
Inkluderet: Transfer til og fra hotel, engelsktalende guide, long-tail bådtur og alle entreer.

Streetfood og byrundtur i tuk-tuk

Med engelsktalende rejseleder
Kom med på en tur og oplev Bangkoks mest imponerende seværdigheder, når aftenen falder over byen. I en tuk-tuk vil din chauffør tage dig med til de smukkeste steder på Rattanokosin-øen, hvor en stor kulturarv og historie venter på dig. Undervejs vil der være stop ved byens mest lækre og berømte gadekøkkener.

Turen begynder i China Town, der har rødder tilbage til det 16. århundrede. Du fortsætter til det storslåede gyldne bjerg, hvor du belønnes med en 360 graders panoramaudsigt over Bangkok, når du når toppen af trappen. På din videre rejse vil du opleve højdepunkter som Grand Palace, Khao San-gaden, det metalliske slot Wat Ratchanadda og den næsten magiske stilhed i templet Wat Po. Du besøger også det betagende Wat Arun-templet om aftenen. Det sidste stop er et af verdens største blomstermarkeder, hvor det farverige blomsterflor vil fortrylle dig. Undervejs vil du lade dig forføre af duften fra gadekøkkenerne, mens du smager dig igennem det fascinerende og komplekse thailandske køkken med retter, der vil tilfredsstille enhver appetit.

Vejledende pris:
Voksne kr. 560 pr. person
Børn kr. 280 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Inkluderet: Transfer til og fra hotel, engelsktalende guide, streetfood mad og alle entreer.

Hvad kan du opleve på din rejse til Bangkok?

Hvad kan du opleve på din rejse til Bangkok?

Bangkok – en dynamisk metropol  

Bangkok er ikke kun Thailands dynamiske, pulserende hovedstad, det er også en af de mest indflydelsesrige og moderne storbyer i hele Sydøstasien. Her står tradition og modernitet i kontrast, og rejser du til Bangkok kan du opleve alt fra spirituelle ritualer i byens gamle templer til det moderne liv i de store, nybyggede shoppingcentre. Bangkok er et asiatisk paradis for alle og ikke kun dem, der er på udkig efter en storbyferie i tropevarmen.  

Seværdigheder og kulturelle oplevelser

Templer
Går din rejse forbi travle, vidunderlige Bangkok er tempeludforskninger et must. Her findes både Grand Palace, som har været det officielle hjem for Siams og senere Thailands konger siden 1782. Også Wat Phra Kaew, Emerald Buddha-templet, som ligger indenfor paladskomplekset og er et af Thailands mest hellige steder samt Wat Pho, templet med den liggende Buddha, og Wat Arun, Daggryets Tempel, er steder vi anbealer, at du ikke går glip af i den pulserende storby. 

Men foruden de største og mest berømte templer byder Bangkok også på utallige mindre templer, der hver især har sin egen unikke historie og arkitektur, og som du kan finde mellem gader og stræder og på åbne pladser og i naturen i og omkring byen.  

Museer
Metropolens museums-scene afspejler også byens rige kultur og historie. Fra store internationale installationer til mindre, specialiserede museer tilbyder byen en dybdegående udforskning af Thailands kunst, historie og samfund. Bl.a. Bangkok National Museum, Jim Thompson House Museum, Museum og Siam, Erawan Museum, Bangkok Art and Culture Center og Royal Barges National Museum er must-visits for alle kulturinteresserede rejsende, når de besøger Bangkok. Og så anbefaler vi også varmt at gå rundt i byens mange gader og udforske de mindre pop-up-museer, der udstiller mindre og/eller uafhængige kunstværker. 

Markeder og parker
Bangkok er berømt for sine mange markeder og livlige gadestemning. Både i dagstimerne og når solen går ned, har hver markedsplads i Bangkok sin egen unikke atmosfære og specialiteter, og her kan du finde alt fra lokale gadekøkkener til vintagetøj, hjemmelavet håndværk og antikviteter. Chatucak Weekend Market (også kendt som JJ Market) er et af de største weekendmarkeder i verden med over 8.000 boder fordelt på 27 forskellige sektioner, og her kan du finde bogstaveligtalt alt, hvad hjertet kan begære, og det er en oplevelse værd at færdes blandt alle de handlende, lokale og turister, der nyder stemningen og atmosfæren her. Også Train Night Market, Patong Night Market, Asiatique The Riverfront (et udendørs shoppingcenter) og det flydende marked Damnoen Saduak, der ligger lidt uden for Bangkok, er også oplagte markeder at besøge for at bruge lidt billige penge og få et autentisk indblik i, hvordan de lokale handler.  

For en endnu mere afslappet oplevelse er Lumphini Park også en god mulighed for en hyggelig gåtur. I den lokale park dyrker lokalbefolkningen tai chi om morgenen, sejler ture på søen og nyder picnics under den åbne himmel. 

Kulinariske oplevelser 

En af de mest populære aktiviteter i Bangkok er selvfølgelig at smage på alle de lokale delikatesser og de mange udvalg af streetfood-boder, som tilbyder et væld af smagsoplevelser. Fra Pad Thai og Som Tam til Mango Sticky Rice og friske, grillede fisk er Bangkoks mange gader simpelthen det bedste sted at smage på den ægte thailandske mad. Og det gælder ikke kun gademad. I Bangkok kan du også finde Michelin-belønnet Pad Thai og andre gastronomiske, internationale delikatesser, som Bangkok laver bedst.  

Når aftenen bliver til nat kan du også opleve byens unikke og imponerende skyline fra en af de mange rooftop-barer, der findes i byen. Vertigo på Banyan Tree og Sky Bar på Lebua State Tower er blandt de mest populære i Bangkok og her nydes både farverige drinks og en storslået panoramaudsigt over den mørke, glitrende by.  

Shoppingcenter efter shoppingcenter 

Mellem byens smallerede og mere autentiske gader ligger store shoppingcentre og boltrer sig med kendte mærkevarer, internationale brands og aircondition, som lokker med en pause fra den lune varme udenfor. Bl.a. Siam Paragon, MBK, ICONSIAM og Central World er det perfekte sted, hvis du vil bruge dagen på lidt shopping med både lokale mærker og mærker, du kender hjemmefra. Her findes også ofte akvarier, biografer og store food courts, hvor du kan få stillet sulten midt i shoppingen.  

Varieret natteliv 

Bangkoks natteliv er også noget, som byen er kendt for. Fra højteknologiske natklubber i Sukhumvit og lækre roof top-barer til mere afslappede jazzbarer og live musik-steder omkring Silom og Riverside iviterer byen på en levende og varieret oplevelse.  

 
Bangkok er en by, der er i konstant forandring og altid har noget nyt at tilbyde, samt en by, der aldrig sover. Her venter altid en ny oplevelse, en ny aktivitet, en ny restaurant, café eller museum, som gør hvert besøg til den thailandske hovedstad unikt – uanset om du er historieentusiast, madelsker eller eventyrer på anden vis. 

Del denne side via E-mail