Rejser til Koh Tao

Rejser til Koh Tao

Koh Tao er bedst kendt som Thailands dykkerparadis. Her finder du de mest storslåede undervandsverdener i Den Thailandske Golf, betagende udsigtspunkter højt over overfladen samt en håndfuld af helt unikke strande. 


Koh Tao ligger 45 kilometer nord fra Koh Phangan i den østlige side af Thailandbugten og er kendt for sin tilbagelænede stemning, sin afslappede atmosfære og sine storslåede dykker- og snorkelspots. Øen er et absolut paradis for turister, der elsker vandet og stranden, og selv hvis du ikke er til undervandseventyr, farverige fisk og koraller, kan du nyde Koh Taos betagende natur og skønhed.  

Her vrimler det med dykkerentusiaster, fordi øen især er kendt for at være et af de bedste steder at få et PADI-certifikat, og fordi det mange steder er let at vandre direkte ud til de fantastiske snorkellokationer direkte fra stranden. Men dykning og snorkling er langt fra det eneste, Koh Tao har at byde på. Faktisk er en af øens mest seværdige steder en helt anden ø, Koh Nang Yuan, som ligger et stenkast fra Koh Tao og er kendt for sin smalle sandstier, der deler vandende mellem tre små øer.  

Strandene her er i sig selv en oplevelse, mens øens forskellige udsigtspunkter efterlader selv den mest berejste turist mundlam. Koh Tao er også lille nok til at du kan tage på udforskning med blot et par gode sko, en cykel eller en scooter, og så tilbyder øen et stort udvalg af aktiviteter, som du kan nyde over overfladen, f.eks. paddleboarding, yoga, CrossFit mm.  

Vores rejseforslag til Koh Tao

Del denne side via E-mail