Rejser til Koh Yao Noi

Rejser til Koh Yao Noi

Koh Yao Noi er kendt som Thailands autentiske oase. Her finder du en ø mellem Thailands mest turisttunge destinationer, der føles som netop det perfekte, uberørte paradis, som mange Thailand-drømme handler om. 


Koh Yao Noi er indbegrebet af barfodsferie i laveste gear, og det er svært ikke af forelske sig fuldkomment i den smukke, uberørte ø. Her kan du glemme alt om Phukets vilde natteliv og neonskilte og Krabis mange turistfamilier og i stedet blot nyde en allestedsnærværende ro og stilhed tæt på naturen, lokallivet og det autentiske thailandske ø-paradis i Phang Nga-bugten.

Det er ikke en aktivitetstung ø, og i virkeligheden sker der ikke meget her, så drømmer du om en oplevelse fuld af aktiviteter og hurtigt tempo, er Koh Yao Noi ikke for dig. Hvis du derimod savner en pause fra hverdagens travlhed, hvor du har mulighed for at komme helt ned i tempo, så er denne ø for dig. Tiden går langsomt her, og det er nemt at komme til at føle sig som Robinson Crusoe, hvis han havde levet i lidt mere luksus. Øens få hoteller er nemlig både hyggelige og lækre og har ro, privatliv og idyl i fokus 

Koh Yao Noi har nogle af Thailands mest naturlige strande, og selvom de ligesom mange andre steder i Thailand er præget af palmer og turkisblåt vand, har de ikke helt samme paradisiske, pittoreske udseende som andre steder i landet. På Koh Yao-øerne er kysterne nemlig præget af tidevandet, som skaber et nyt udseende ifølge døgnets timer – men det er stadig utroligt smukt og kan helt klart anbefales, hvis du er til det mere “rå” og naturlige Thailand.  

Vores rejseforslag til Koh Yao Noi

Del denne side via E-mail