Rejser til Koh Kood

Rejser til Koh Kood

Drømmer du om en rejse langt væk fra turistmassen og omringet af uspoleret natur og unikt, turkisblåt vand? Så er Koh Kood ideelt.  


Koh Kood (også kendt som Koh Kut) er den næststørste ø i Mu Koh Chang Nationalpark og kendt som en af Thailands mest afsondrede og eksotiske øer med sine uberørte strande, klare havvand og frodige regnskov. Øen lover et autentisk møde med den thailandske paradisstemning, perfekt for dig der søger en fredelig og afslappet ferie langt fra landets mere turisttunge rejsemål.  

Her er gæstfriheden stor, strandene en oplevelse i sig selv og havet mere turkis og klart end på nogen anden ø i nationalparken. Det er også netop øens strande, der er Koh Koods mest bemærkelsesmæssige attraktion: Fra den bortgemte Ao Yai Beach til den børnevenlige Ai Tapao Beach og den uberørte Ao Phrao Beach, byder øen på et væld af spektakulære kystområder, hvor du kan slappe af, svømme og snorkle i det lune vand.  

Også for naturelskere tilbyder Koh Kood en fantastisk mulighed for at udforske Thailands natur gennem smukke vandrestier, udsigtspunkter og maleriske søer. Især Klong Chao-vandfaldet, der strækker sig over flere niveauer, er et besøg værd dybt i regnskoven.  

Læs mere om Koh Kood her.

Vores rejseforslag til Koh Kood

Hvad kan du opleve på din rejse til Koh Kood?

Hvad kan du opleve på din rejse til Koh Kood?

Koh Kood - paradis i Thailandbugten

Koh Kooh (eller Koh Kut) ligger som en skjult perle i Den Thailandske Bugt og tilbyder en rolig og afslappet atmosfære, perfekt til jer, der søger et ægte tropisk tilflugtssted, hvor der samtidig er lidt at tage jer til hvad restauranter og lidt butikker angår. Det er det perfekte sted for dig, der gerne vil undslippe fastlandets travlhed, blive ét med naturen og bare nyde de smukke omgivelser.  

Afsondret og lokal atmosfære
På Koh Kood bliver du mødt af uberørte strande med blødt, hvidt sand og Thailands ikoniske turkisblå vand. Her finder du en mere uudviklet og naturlig charme i forhold til nogle af landets mere populære og turisttunge destinationer men samtidig både lokale restauranter og små boder og butikker, så du kan bryde strandafslapningen med lidt souvenirshopping og lokal gastronomi.  

Oplev naturen 
Koh Kood er et oplagt rejsemål, hvis du bare gerne vil slappe af og komme helt tæt på naturen – og hvis du gerne vil ø-hoppe og opleve flere forskellige af Thailandsbugten betagende øer. Øen er dækket af frodig regnskov, der er perfekt til vandreture og naturudforskning, hvor du bl.a. kan finde flere smukke, skjulte vandfald. Vi anbefaler at vandre en tur gennem de kølige stier til Khlong Chao-vandfaldet, hvor I kan nyde lyden af det brusende vandfald og bade i det nedkølede, krystalklare vand. 

Aktiviteter til den eventyrlystne 
Selvom Koh Kood er den oplagte ø til afslapning kan du også bruge dagene på et udvalg af forskellige aktiviteter. Bl.a. snorkling, kajakroning og paddleboarding er populære her, og vandet omkring øen har også nogle smukke og interessante koralrev og havliv at udforske.  

Besøg fiskerbyen ved Laem Yai 
I den lokale landsby ved kysten kan du også få et glimt af den autentiske, lokale kultur og den traditionelle thailandske livsstil, når du går rundt på de lange moler mellem fiskerhusene på stolper i havet. Her kan du nyde rolige eftermiddage og aftener og smage på de lokale delikatesser samt friskfangede fisk og skaldyr. 

Hvordan kommer du dertil? 

Du kan komme til Koh Kood på forskellige måder. Kommer du direkte fra fastlandet, tager du fra Laem Sok Pier i Trat-regionen, men du kan også komme til Koh Kood fra bl.a. Koh Chang eller Koh Mak, som begge er populære at kombinere med Koh Kood i et tropisk ø-hop. Sejlturen fra Koh Chang og Trat tager ca. en times tid, og vi har sørget for transfer og billetter allerede før, du tager afsted. 

Del denne side via E-mail