Alle rejsemål

Koh Kood

Koh Kood

På Koh Kood værnes der om naturen, både over og under havet.


Så hvis I vil væk fra masse-turismen og vil opleve den uspolerede natur er denne ø en oplagt mulighed.

Koh Kood er den næststørste ø i Chang nationalparken. Langt størstedelen af øen er dækket af jungle hvor man finder adskillige smukke vandfald.

Gæstfriheden her er overvældende, strandene er jomfruelige og vandet mere klart og turkisgrønt, end på nogen anden ø i nationalparken. Koh Kood er for dem der bare vil slappe af og nyde de hvide strande og det azurblå hav.

Læs mere om Koh Kood her.

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Koh Kood, også kendt som Koh Kut, er en smuk ø beliggende i den østlige del af Thailand i den Thailandske Bugt. I kommer dertil enten direkte fra fastlandet ved Laem Sok, fra koh Chang ved Bang Bao eller fra Koh Mak ved Ao Nid, og sejlturen i Expresfærge, katamaran eller speedbåd tager lidt over en time.  I vil ankomme til Koh Kood ved kajen Klong Mad eller kajen Ao Salad, hvor jeres hotel, Beach Natural Resort, vil samle jer op i minivan eller songtaew og køre jer lige til døren på hotellet. En tur på ni kilometer, der tager tyve minutter. Nemmere kan det ikke blive, og vi har sørget for alle bookninger og billetter. 

Øen er en skjult perle og tilbyder en rolig og afslappet atmosfære, perfekt til jer, der søger et ægte tropisk tilflugtssted.

I bliver mødt af uberørte strande med blødt hvidt sand og turkisblåt vand. Øen har en mere uudviklet og naturlig charme i forhold til nogle af de mere turistede destinationer i Thailand. Dog er der alligevel lidt flere lokale butikker og restauranter end der er i Koh Mak. 

Koh Kood er ideel til at slappe af og komme tæt på naturen. Øen er dækket af frodige regnskove, der er perfekte til vandreture og udforskning. Der er flere smukke vandfald på øen. Prøv en tur til Khlong Chao vandfaldet, hvor I vandrer ad kølige stier gennem det tætte bladhang og ender ved en fantastisk sø foran et brusende vandfald. Her kan I hoppe I søen og køle ned i det krystalklare vand.  

I kan også nyde aktiviteter som snorkling, kajakroning og paddleboarding, da Koh Kood har nogle interessante koralrev og havliv at udforske. 

Besøg fiskerlandsbyen ved Laem Yai og få et glimt af den lokale kultur og traditionelle thailandske livsstil, når I går rundt på de lange moler mellem fiskerhuse på lange stolper. Her kan I smage retter på de lokale restauranter og prøve skaldyr fanget af fiskerne på øen. Friske fisk fra havet, blæksprutter, søpindsvin, dolkhaler, kæmperejer. 

Koh Kood er det perfekte sted for rejsende, der ønsker at undslippe fastlandets travlhed, komme tilbage til naturen og nyde smukke omgivelser ved den thailandske bugt. 

Når I skal videre, sørger hotellet for at køre jer til Ao Salad eller til Klonk Mad afhængig af jeres valgte destination og I bliver sejlet til fastlandet ved Laem Sok, til Koh Chang ved Bang Bao eller til Koh Mak ved Ao Nid på en expresfærge, en katamaranbåd eller en speedbåd. Alle ture tager godt en time. Alt er sørget for. I skal bare nyde turen.

Del denne side via E-mail