Alle rejsemål

Phuket

Phuket er Thailands største ø og gemmer på et bredt udvalg af smukke strande, spændende byer og gode muligheder for at tage på eventyrlige udflugter. Phuket er det perfekte valg til badeferien.


Der er noget for alle på Phuket

På Phuket finder du nogle af Thailands mest pragtfulde, hvide sandstrande og et tilhørende, perfekt tempereret hav. Øen har desuden et enormt udvalg af smukke resorts, der tiltrækker strandløver og vandhunde fra hele verden. Her kan ferien nydes i en liggestol, men drømmer du om mere aktivitet på din ferie, byder lokalområderne på spændende aktivitetsmuligheder. Du kan alt fra at snorkle, dykke, sejle, trekke eller spise fried rice og spille golf. Der er noget for både store og små.

Når du skal finde din indre eventyrer frem, har Phuket også et stort potentiale. Du kan møde aber i nationalparkerne, jagte vandfald i junglen, besøge farverige templer og hoppe på en af de berømte long tail-både, som kan tage dig med til eksotiske øer som Phi Phi Island. Måske drømmer du også om at opleve Phang Nga Bay, som er kendt for den ikoniske James Bond Island, hvor Roger Moore spillede Mr. Bond i "The Man With the Golden Gun."

Læs mere om Phuket

Feriestemning på Maleriske Phuket
0

Bo i hyggelige Kata Beach og nyd den dejlige strand, den livlige by og det store udbud af turmuligheder. Slap af ved Orchidacea Resort's poolområde og nyd den smukke udsigt.

Spændingen vil ingen ende tage når hele familien er placeret i flysæderne og man ved at det næste stop er solskin, strandlege og nye oplevelser. Turen går til Phuket, som er Thailands største ferieø, og den perfekte lokation hvis du skal på badeferie, familieferie eller generelt bare ferie! Her svinger palmerne i takt med den stille brise og de perlehvide strande står i blændende kontrast til det turkisblå vand, hvori høje kalkstensøer bryder overfladen og tårner sig mod himlen. Det er et malerisk syn og et perfekt landskab at slappe af i.

På denne tur skal du bo på skønne Kata Beach, som er Phukets bedste og mest børnevenlige strand med sit lavvande og milde strøm. Foruden den lange, fine sandstrand har Kata Beach også andre aktiviteter inden for rækkevidde. Søger du byliv, kan du snildt tage en tuktuk til den nordlige del af Kata, der er det bedste sted hvis du frit vil boltre dig i farverige souvenirbutikker og billige, velsmagende restauranter. Er du mere til eventyrer og oplevelser har Phuket også det.

Tag på vandretur i den frodige regnskov hvor der gemmer sig flere fantastiske vandfald, eller besøg øens rehabiliteringscenter for gibbonaber. Er du kultur- og historieinteresseret, skal du en tur til Phuket Town. Byen er som en tidslomme og byder på stemningsmættede markeder, gamle kinesiske købmandshuse og er et samlingssted for musikere og streetkunstnere. Et af øens mest kendte landmærker, er The Big Buddha, som også er en udflugt værd. Statuen er den størst Buddha i verden, den er placeret på Nagakerd bjerget, og hele turen herop er en oplevelse i sig selv. Phuket er også kendt for sin store variation af forskellige strande og ellers er en sejltur til Phi Phi øerne et must, her kan du komme tæt på de utrolige kalkstensøer og snorkle rundt blandt regnbuefarvede fisk.

12 Nætter 10.799
Afrejse fra
  • København (CPH)
Thailands eventyrlige højdepunkter
0

Oplev Thailands mange kontraster - fra den pulserende metropol Bangkok, til den rige natur og kultur i Chiang Mai, med afslutning og badeferie ved Phukets tropiske, billedskønne sandstrande.


Start din rejseoplevelse i en af ​​Sydøstasiens mest energiske storbyer, Bangkok - Byen, som aldrig sover tilbyder alverdens spændende seværdigheder og mange muligheder. Oplev de pulserende gader, besøg markederne og smag på storbyen ved de mange gadekøkkener. Tag på kanalrundfart i khlongerne, og kombiner med et besøg ved de mægtige paladser og templer. Shop løs i de fantastiske shoppingcentre, eller tag på en smuk cykeltur i Bangkoks grønne lunge. Mulighederne er uendeligt mange i englenes by.

I det frodige Nordthailand får du en autentisk kulturoplevelse, hvor du oplever den helt unikke kulturarv og specielle traditioner. Inden for de gamle bymure finder du en hyggelig bydel, hvor der hersker ægte thailandsk charme. Chiang Mai har en perfekt lokation for udflugter til den gyldne trekant, besøg til stammefolk, eller den nærliggende by Mae Hong Son, som ligger ved grænsen til Myanmar.

Rejsen sluttes af på rigtig maner med afslapning og fantastisk badeferie i Sydthailand ved de smukke, kridhvide strande i ferieparadiset Phuket.

Pris på forespørgsel
Phukets og Krabis smukke strande
0

Tag med på en vaskeægte paradisferie, der kombinerer Phukets ikoniske strande og Krabis afvekslende natur. Bo på Orchidacea Resort ved Kata stranden og Krabi Thai Village i Ao Nang, Krabi.


Denne skønne rejse går til to af Thailands mest populære ferieområder, og du kan glæde dig til at nyde to ugers uforglemmelige oplevelser med dine kære blandt smuk natur, skønne strande og fine hoteller.

Efter en behagelig flyvetur med god forplejning lander I i lufthavnen på Thailands største ø Phuket. Allerede når I træder ud af flyet, kan I mærke Thailands fantastiske klima tage godt imod jer og skyde ferien godt i gang. I bliver herefter mødt af den lokale chauffør, der skal tage jer i en privat transfer til hotellet Orchidacea Resort Kata, hvor I tilbringer de første 6 nætter af ferien.

I løbet af jeres tid på Phuket kan I nyde godt af øens gode shopping-muligheder, livlige byliv, fantastiske strande og kulinariske oplevelser. Phuket byder desuden også på fantastiske strande og smukke udsigter til grønklædte kalkstensklipper. Et perfekt ferieområde for hele familien.

Efter en lille uges tid på Phuket går turen videre til fastlandet. Endnu engang er det en privat transfer, der sikkert fører jer videre til feriens næste hotel: Krabi Thai Cha-Da Village Resort. Krabi er en skøn provins øst for Phuket, hvor badebyen Ao Nang og dens fantastiske omgivelser venter på jer. Udover de skønne strande er noget helt særlig ved Krabi også muligheden for faktisk at komme hurtigt væk fra strand- og bymiljøet. Områderne omkring Ao Nang byder på nogle af de smukkeste og mest afvekslende i hele Thailand, og I kan opleve de mest fantastiske naturfænomener som mangroven i longtailbåd, varme kilder i junglen eller vildt dyreliv.

Både Phuket og Krabi byder altså på uforglemmelige oplevelser af hver sin slags. Fælles for de to destinationer er dog deres fantastiske bounty-strande med pulverfint sand og turkisblåt hav. Får du lyst til at pifte badeferien op, er det begge steder også muligt at booke diverse aktiviteter som fx udflugter med mulighed for at snorkle, dykke, sejle havkajak, eller udforske junglen.

Kombinationen af disse to skønne lokationer er altså perfekt for dig, som elsker at ligge på en solseng, men gerne vil have masser af muligheder for sjov afveksling.

12 Nætter 10.899
Afrejse fra
  • København (CPH)
Det bedste af Sydthailand
0

Slip væk fra det hele og rejs til to favoritdestinationer - Phuket og Khao Lak. De to områder er en perfekt rejsekombination, hvor du får fantastiske strande og autentiske oplevelser.


Denne kombinationsrejse er den ideelle måde at opleve mere på din ferie. Få de bedste oplevelser og bo ved de gudesmukke strande med krystalklart vand, palmer og hvidt sand.

Phuket skaber de ultimative rammer for en fantastisk badeferie med masser af oplevelsesmuligheder. Her får du én stor, grøn og frodig oase med utal af fine sandstrande og garanti for masser af solskinstimer. Det hele er mixet med et hav af aktiviteter, gode restauranter, kulørte markeder, store shoppingcentre og spraglede gadekøkkener.

I Khao Lak skruer du ned for tempoet og kommer helt ned i gear. Her er knap så travlt og du bliver mødt af en velkommende thailandsk gæstfrihed. Det er ren idyl og ferienydelse ved de flotte palmestrande, som bare indbyder til romantiske gåture i solnedgangens skær. Naturen danner smukke rammer med masser af grønne områder næsten uanset hvor du kigger hen. Khao Lak er det perfekte sted for dig, der drømmer om at koble totalt af som en ultimativ afslutning på din rejse.

Fra kr. 9.999
Det søde liv i strandkanten
0

Forstil dig at du går en langsom tur langs en bred, hvid sandstrand i Thailands uimodståelige omgivelser. Barfodet går du igennem det varme sand. Himlen er blå og din hud er solkysset. Dette fantastiske scenarie kan blive en realitet på denne rejse, der går mod Phuket, hvor de langsomme og tilbagelænede dage venter på dig.

Mere specifikt er destinationen Karon. Her er masser at give sig til, og de billedskønne strande gør Karon til den oplagte destination for en badeferie. Slå dig ned i en solseng, udforsk byen eller tag på spændende udflugter.

På denne rejse bliver din transport til og fra lufthavnen opgraderet til en privat luksustransfer i form af en Mercedes Benz-E Klasse. Bestil nu og glæd dig til at holde ferie i ro og luksus på et af Phukets bedste resorts kun for voksne.

Andre muligheder:
Ønsker I en anden rejseperiode, rejselængde, flyrejse på business class, stop i f.eks. Singapore eller flere hotelkombinationer, er dette også muligt. Vi beder jer kontakte os direkte for et skræddersyet tilbud tilpasset præcis jeres ønsker.

*Vi anbefaler hurtigt tilmelding, da der er begrænset antal værelser ledige til disse priser.


12 Nætter 14.399
Afrejse fra
  • København (CPH)

Det er vist blevet fastslået, at Phuket er et populært og lækkert sted at rejse hen. De hvide sandstrande komplimenterer det azurblå vand på en hel speciel måde, og det er noget, som er blevet en vigtig del af strandferien. Delvist skyldes det også, at solen synes at skinne mere her. Vejret på Phuket er generelt rigtig godt, og i regnsæsonen er regnbygerne kraftige, men korte.

Gå ikke glip af disse 5 steder, når du besøger Phuket


Phi Phi Island
Tag på en heldagstur til Phi Phi-øerne, hvor du kan nyde de fantastiske omgivelser. Phi Phi gemmer på majestætiske klippeformationer omgivet af kridhvide sandstrande og krystalklart vand. De billedskønne strande er helt klart et besøg værd.

Old Town Phuket
Følelsen af at spadsere igennem den gamle Phuket by er fascinerende. Arkitekturen er en blanding af kolonial og kinesisk kultur. Byen gemmer på en interessant historie, og så er det også her, du finder øens bedste shoppingmuligheder.

Big Buddha
Big Buddha sidder i skrædderstilling og vogter over den sydlige del af Phuket. Når du står foran den enorme skulptur, kan du samtidig nyde en betagende panoramaudsigt over tre af områdets bugter: Chalong Bay, Phang Nga Bay og Kata Bay.

Bangla Road
Bangla Road er gaden, der bliver ved med at underholde. Her er der garanti for, at dine øjne ikke kommer til stå stille, for bybilledet er i konstant bevægelse, og det ene lys overgår det andet. Du behøver ikke at sidde på en bar, da du bare ved at gå igennem gaden vil blive mødt af det ene gadeshow efter det andet.

Monkey Hill
Monkey Hill er det højeste bjerg i Phuket by, og her bor over 400 aber. Det er en sjov oplevelse at se de livlige dyr hoppe rundt i træerne, og nogle af dem er modige nok til at komme helt tæt på. Hold på hat og briller, men vær ikke bange.

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail