Rejser til Phuket

Rejser til Phuket

Smukke strande, frodige jungler, livligt byliv, spændende kultur og aktiviteter så langt øjet rækker. På Phuket venter en Thailand-oplevelse, der er svær at matche. 


Phuket er Thailands største ø og en af Asiens mest eftertragtede feriedestinationer. Kendt for sin skønhed, pulserende kultur og enestående gæstfrihed, kan du på din rejse til Phuket opleve en uforglemmelig blanding af spændende eventyr, kulturelle oplevelser og tropiske omgivelser, der lokker rejsende tilbage til øen år efter år.  

Øen er ikke kun berømt for sit vrimlende byliv, sine neonskilte og livlige turister, men også for at være det perfekt sted for bade- og strandgæster. Hver strand på Phuket har nemlig sin egen atmosfære og karakter – fra den livlige stemning ved Patong Beach til den rolige skønhed ved Kata og Karon. De brede, gyldne strande byder også på mere end blot badeferie, og lokker vandsportsentusiaster til sig med alt fra dykning og snorkling ved Coral Island til sejlads, kajakroning og vandski.  

Også Phukets rige kulturelle tapestri fylder meget på øen og kommer til udtryk i de farverige templer, historiske bygninger, sprælske markeder og kulinariske lækkerier, der spænder fra gademad til gourmetretter og lokale delikatesser. Der er masser at se og tage sig til, og for familier venter Phuket Elephant Sanctuary, Splash Jungle Water Park og Phuket FantaSea også bare på at få lov til at være med til at skabe evige ferieminder. Uanset om du glæder dig til at opleve frodig jungle, solbeskinnede strande eller dykke ned i den lokale kultur eller det turkisblå vand, tilbyder Phuket en ferie for livet.  

Læs mere om Phuket.

Vores rejser til Phuket

Udvalgte udflugter på Phuket

Phi Phi-øerne

Med engelsktalende rejseleder
Phi Phi-øerne er en uforglemmelig destination, der er værd at opleve. Disse øer er blandt de mest betagende i Andamanhavet og især kendt for deres verdensberømte Maya Bay, som er med i filmen "The Beach". En speedbådstur tager dig på en rejse mellem flere øer, der byder på fantastiske strande og kalkstensklipper, hvor du kan svømme i det smaragdgrønne vand.

Et af stoppene inkluderer Monkey Beach, hvor du måske er heldig at få et glimt af de snedige aber på afstand. På Maya Beach vil du opleve betagende hvidt sand og naturskønne omgivelser. Her kan du også nyde snorkling og beundre det farverige liv under havets overflade. Efter en lækker frokost på en af øernes restauranter fortsætter turen til Bamboo Island, der er kendt for sine brede, hvide sandstrande og det lavvandede koralrev. Dette er det perfekte sted at nyde solbadning og svømning.

Der er ingen tvivl om, at Phi Phi-øerne tilbyder en spektakulær oplevelse, der vil blive husket længe.

Vejledende pris:
Voksne kr. 760 pr. person
Børn kr. 660 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.

Transfer til og fra hotel, transfer i speedbåd, frokost, gratis leje af snorkeludstyr og gratis leje af kajak eller paddle board er inkluderet i prisen.

Phuket elefantreservat

Med engelsktalende rejseleder
I dag får du muligheden for at tilbringe tid med elefanterne i deres naturlige habitat, samtidig med at du får indblik i deres historie og adfærd. Du besøger elefantreservatet i Phuket, hvor du kan nyde den betagende udsigt til den omkringliggende jungle, mens du kommer helt tæt på venlige elefanter. Din guide vil informere dig om elefanternes liv, og du vil få mulighed for at fodre dem med bananer og sukkerrør. Du vil gå på en tur gennem reservatet, hvor fritgående elefanter bevæger sig omkring dig, mens din guide deler deres historie med dig.

Du kan interagere med elefanterne ved at røre ved dem, fodre dem og tage billeder sammen med dem, samtidig med at du lærer om deres livsstil og adfærd. Efter at have mødt elefanterne, vil du følge dem til en nærliggende mudderspa. Her kan du blive mudret sammen med elefanterne, og du kan også give dem en kosmetisk mudderbehandling på deres hud. Derefter kan du følge elefanterne til en nærliggende pool, hvor du kan nyde en forfriskende svømmetur sammen med dem. Når elefanterne er blevet rene, vil der være mulighed for at tage de sidste billeder med dem, inden du afslutter dagen med en velsmagende thailandsk frokost og bliver kørt tilbage til dit hotel.

Vejledende pris:
Voksne kr. 690 pr. person
Børn kr. 430 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.

Transfer til og fra hotellet og frokost er inkluderet i prisen.

Romantisk middag på yacht

Med engelsktalende rejseleder
Tag med på en eksklusiv bådtur i Andamanhavet og oplev den betagende natur omkring Phuket, mens du nyder en romantisk middag i smukke omgivelser. Om eftermiddagen afgår du fra Chalong på en luksuriøs yacht, der vil være centrum for aftenens eventyr. Fra yachten kan du beundre det fantastiske Andamanhav og de omkringliggende øer.

Du vil sejle rundt i den gyldne time, hvor solen er tættest på horisonten. Mens du indsnuser solnedgangens skønhed, vil der spilles stille musik, og din velsmagende middag serveres om bord. Efter at have nydt dit måltid, vil yachten sejle tilbage mod Chalong, hvor du kan fortsætte med at beundre Andamanhavets magi, inden du bliver kørt tilbage til dit hotel.

Denne eksklusive bådtur er en enestående mulighed for at opleve den maleriske kystlinje og skabe uforglemmelige minder i det smukke havmiljø omkring Phuket.

Vejledende pris:
Voksne kr. 430 pr. person
Børn kr. 310 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.

Transfer til og fra hotellet, aftensmad og frugt er inkluderet i prisen.

Rundtur på Phuket

Med engelsktalende rejseleder
Få en dybere forståelse for Phukets områder, opdag skjulte perler og nyd de betagende udsigtspunkter på øen. Din omfattende rundtur begynder ved Khao Rang, der anses for at være et af de mest spektakulære udsigtspunkter på øen. Du fortsætter til Phuket by, hvor du kan udforske den gamle bydel med sine fascinerende bygninger og autentiske oplevelser. Et plantagebesøg står også på programmet, hvor du kan lære mere om dyrkningen af cashewnødder og processen bag produktionen. Nyd en velsmagende frokost på Rawai Seafood Market, der er et populært sted for frisk fisk og skaldyr til rimelige priser. Dernæst fortsætter du til Wat Chalong-templet - et ældgammelt og historisk vigtigt sted. Din dag vil være fyldt med en række forskellige oplevelser på Phuket, og du vil skabe mange mindeværdige øjeblikke undervejs.

Vejledende pris:
Voksne kr. 1.260 pr. person
Børn kr. 1.010 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Dette er en privat tur, så du kommer kun afsted med din egen gruppe.

Transport rundt til de forskellige stop er inkluderet, det samme er frokost.

Hvad kan du lave på din rejse til Phuket?

Hvad kan du lave på din rejse til Phuket?

Phuket har noget for enhver rejselysten 

På Phuket finder du nogle af Thailands mest pragtfulde strande. Her er sandet hvidt og havet turkisblåt og perfekt tempereret, og en stor håndfuld af øens mange resorts ligger med direkte eller tæt adgang til en af Phukets populære strande. Vælger du at rejse til Phuket, så kan du med lethed bruge dagene på at slappe af på diverse af øens forskellige strande og nyde varmen i skyggen fra palmebladene – men Phuket er meget mere end blot at være en badeferiedestination. Øen tilbyder nemlig mange forskellige aktivitetsmuligheder for både store og små, som man kan tage sig til, når man har brug for en pause fra solbadningen. Både vandaktiviteter som parasailing, paddleboarding, snorkling, dykning, vandski mm. er populære her, men den aktive eventyrer kan også trekke, gå på vandreture i den smukke natur, spille golf i verdensklasse, leje en båd eller tage på bådtur, udforske junglen efter skjulte templer og vandfald eller besøge Phuket Old Town, hvor autenciteten for alvor slår igennem.  

Phuket er for alle – for par, for familier, for romantiksøgerne, for backpackere, festaber, solsøgende strandelskere, snorkelentusiaster, shoppingelskere, spa-afhængige, for venner og for generationsfamilier – og øen tilbyder indkvarteringsmuligheder til enhver stil, smag og lyst. 

4 must-see steder på Phuket 

1. Phi Phi-øerne 
Phi Phi-øerne er ikke berømte uden grund. Her gemmer der sig majestætiske kalkstensklipper, bjerge og jungle omgivet af nogle af Thailands mest unikke og smukkeste strande med kridhvidt sand og helt turkist vand. Det er her, du kan opleve nogle af Thailands mest fantastiske undervandsverdener, hvad enten du er til snorkling eller dykning, blandt farverige koraller og eksotiske fisk – eller du kan nyde solen fra en af de pittoreske strande. Især Maya Beach på Koh Phi Phi er kendt for strandens skønhed og er blevet et populært turistspot efter at have stået kulisse for filmen ‘The Beach’, men også Loh Dalum Bay og Phi Phi Don-strandene er et besøg værd, hvis du besøger Phi Phi-øerne. 

2. Phuket Old Town 
Phuket er en fascinerende by, som slår kontrast mellem de moderne dele og de traditionelle, autentiske områder af øen. Især Phuket Old Town ligger hen med en helt speciel atmosfære, som er et must-see for dig, der er interesseret i et indblik i Phukets historie og kultur. Her venter en chance for at udforske en anden side af øen, væk fra alle de travle strande og turistområder. Den gamle by er et sted, hvor kultur og historie mødes i en autentisk og indbydende stemning, som invitierer på opdagelse af de smalle gader, beskuelse af den traditionelle arkitektur, der veksler mellem at fortælle historier om Phukets koloniale tid samt indflydelsen fra kinesisk kultur, og nyde den lokale gæstfrihed i denne særlige del af Phuket. Og så kan du selvfølgelig også finde de bedste shoppingmuligheder her. 

3. Big Buddha 
Et andet must-see i Phuket er selvfølgelig den enorme, hvide Big Buddha-statue, der sidder i skrædderstilling og roligt vogter over den sydlige del af øen. Statuen er 45 meter høj og lavet af beton og marmor, hvilket sammen med dens imponerende størrelse og detaljerede udførelse gør den til et bemærkelsesværdigt syn, der kan ses fra flere dele af øen. Når du har beundret den enorme helligdom, kan du vende dig med ryggen til den store skulptur og i stedet nyde en betagende panoramaudsigt over tre af områdets vugter, Chalong Bay, Phang Nga Bay og Kata Bay.  

4. Bangla Road 
Bangla Road er Phukets ‘walking street’, og det er gaden, der bliver ved med at underholde - også når solen går ned. Faktisk vågner denne berømte gade først helt op, når solen forsvinder i horisonten, og det naturlige lys erstattes af farverige neonskilte, lamper og lyskæder. Her er bybilledet i konstant bevægelser, og barer, restauranter, klubber og souvenirbutikker ligger side om side og kæmper om at stjæle opmærksomheden fra alle besøgende. 

Bangla Road er et mekka for festglade rejsende, der ønsker at opleve Phukets pulserende natteliv og festlige stemning, hvor der både er plads til live musik, dj-pulte og gadeshow, som du kan nyde, når du spadserer en tur gennem den livlige gade.  

Guide til indkvarteringen på din Phuket-rejse 

Phuket tilbyder et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, hvad end du er til luksushoteller, hyggelige bungalows eller noget midt i mellem. Og når det kommer til de luksuriøse resorts og 5-stjernede hoteller, så er Phuket kendt for at huse nogle af de bedste i verden.  

Men på Phuket er det ikke kun dit hotel eller din indkvartering, der tæller, det er også det område, du bor i. Øen har nemlig flere forskellige populære områder, der har hver sin atmosfære og derfor bidrager til hver sin rejseoplevelse. Patong og Patong Beach er for eksempel et af Phukets mest livlige områder og kendt for sit sprudlende natteliv, sine travle gader, mange shoppingmuligheder og sit store udvalg af forskellige restauranter, caféer og barer. Kata, derimod, er et af de mere afslappede områder og især populært blandt familier og rejsende, der søger en roligere atmosfære.  

Har du brug for mere vejledning til, hvor i Phuket du skal bo, så står vi klar til at hjælpe og vejlede.  

Del denne side via E-mail