Alle rejsemål
Udsolgt

Diamond Resort Phuket

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Diamond Resort Phuket

Eksotisk badeferie på resort med frodig natur

Pak kufferten og tag på en eksotisk badeferie til eventyrlige Phuket. Der er lagt op til afslapning af bedste skuffe på Diamond Resort Phuket, hvor palmer og forodig natur præger hotellets areal.

Hold din ferie på Diamond Resort Phuket, hvor du kan nyde dagene i eksotiske omgivelser og i smukke værelser. Hotellet er nyt og har en lang række muligheder, der fuldender din badeferie i tropiske Thailand. Du kan nyde solen ved den 50 meter lange pool, benytte dig af hotellets fitnessfaciliteter eller koble af i saunaen. Hvis du har små børn med, er der også en lille udendørs legeplads, hvor de kan hygge sig. Når sulten melder sig, kan du hoppe over i hotellets restaurant, hvor kokken tilbereder lækre anretninger fra både Europa og Asien.

Når du trænger til en tur til stranden, tilbyder hotellet gratis shuttlebus til både Bang Tao stranden og Laguna-stranden, som venter på dig med sit kridhvide sand og turkisblå vand. Shuttelbussen kører hver time.

Værelsestyper
Hotellets tilbyder en række forskellige værelsestyper. Alle værelserne er indrettet i en moderne, lys stil, hvor der ikke er gået på kompromis med komforten eller designet. Derudover er alle værelserne udstyret med aircondition, gratis WiFi, stue, indrettet balkon med enten udsigt til poolen eller til lokalområdets palmer, bjerge og frodige, grønne natur, der omkranser hotellet. Værelserne er lavet som funktionelle suiter, hvor der er eget køkken. Det gør hotellet ideelt til lange ferier. Vælg mellem følgende værelser:

Deluxe Suite 33 m2 med udsigt mod bjergene eller poolen. Er stilfuldt indrettet med soveværelse med queensize seng i åben forbindelse med alrummet. I alrummet er der fuldt udstyret tekøkken, spiseplads til to personer og sofaarrangement. 

Grand Deluxe Suite 40 m2 med udsigt mod bjergene eller poolen. Samme indretning som Deluxe Suite dog større.

Suite med to soveværelser 50 m2 med udsigt til bjergene eller poolen. Med to tilstødende soveværelser, begge indrettet med queensize seng. Alrummet er stilfuldt indrettet med fuldt udstyret køkken og spiseplads til fire personer og sofaarrangement.

Grand Suite med to soveværelser 66 m2 med udsigt til bjergene eller poolen. Samme indretning som Suite med to soveværelser dog større. 

Ønsker du at bo i en suite med tre soveværelser, skal du kontakte os, så undersøger vi, om det er muligt.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 700 m
Afstand til centrum 1 km
Afstand til hæveautomat 1 km
Afstand til lufthavn 17 km
Afstand til minimarked 800 m
Afstand til restauranter 300 m
Afstand til strand 1 km
Aircondition Ja
Antal værelser 160
Babyseng Ja
Byggeår 2019
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 7
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Minibar Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Sauna Ja
Skift af sengelinned, pr. uge På forespørgsel
Strandhåndklæder Ja, mod depositum
Tekøkken Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail