Alle rejsemål
Udsolgt

Diamond Cliff Resort and Spa

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Diamond Cliff Resort and Spa

  • Morgenmad
  • Pool
  • Restaurant
  • Wellness

Luksus, afslapning og lækre omgivelser. Store elegante værelser og adgang til en afslappende spa. Resortet der med sin betagende beliggenhed giver en 5-stjernet oplevelse i Phuket.

På Diamond Cliff Resort og Spa får I en autentisk oplevelse af et luksushotel i Thailand. Hotellet er placeret ved Patong bjergene og der er dermed en enestående udsigt over Andaman havet. Stedet er indrettet romantisk og er et attraktivt hotel for gæster på bryllupsrejse. Værelser med havudsigt og fire restauranter med lækre retter fra alle verdenshjørner. Resortet i al sin luksus har to pools, en vidunderlig spa og sjove aktiviteter for gæster i alle aldre. Den ene pool er omringet af store tropiske palmer og den anden har en vidunderlig udsigt til det blå hav.

Værelserne er luksuriøst indrettet i enten kølige eller varme farver. Værelserne har meget plads og er elegant indrettet. Der er Wi-Fi, shuttle busser, og tropisk lokal frugt til rådighed.

Hotellet ligger en 50 minutters køretur fra Phuket International Airport, en 20 minutters køretur fra Phukeet by og 10 minutters gang fra Patong strand. Derudover er der shopping centre 1 km fra hotellet.

Der er garanteret afslapning på Diamond Cliff Resort og Spa.

På resortet har du følgende valgmuligheder for overnatning:

Super Deluxe
Elegant værelse i lyse farver. Du kan nyde godt af badekar og behagelige møbler. Værelset er 40-45 m2.

Super Deluxe Sea View
Dette værelse har samme indretning som Super Deluxe, men med en smuk udsigt over havet.

Diamond Suite
I denne suite kan du se frem til at bo i smukke smukke omgivelser. Suiten er 70 m2, og har delvist havudsigt. Det mørke trægulv og thai-inspirerede design er helt gennemført. Du har walk-in closet, et elegant marmor badeværelse med et badekar hvorfra du kan se havet. Derudover har du et fællesareal, hvor du kan spise, spille kort eller have dybe samtaler.

Grand Jacuzzi Suite
Drømmer du om at komme tættere på havet, er denne suite perfekt. Den 70 m2 suite har samme indretning som Diamond Suite, men i denne suite kan du også nyde godt af en dejlig jacuzzi med udsigt over Andamanerhavet. Du har også udsigt over pool området fra denne suite.

Ocean Jacuzzi Suite
Denne suite er perfekt for par der er på en romantisk ferie og ønsker masser af privatliv i de lækre omgivelser. Du har udsigt over havet fra din private terrasse – og desuden også fra din jacuzzi. Suiten er 60 m2 og har behagelige møbler i form af seng og sofa.

Diamond Jacuzzi Suite
Med denne suite får du ultimativ luksus og romantiske omgivelser. Her er virkelig lagt op til afslapning, når du nyder ferien med bar, jacuzzi og komfortable møbler, der alle kommer med en fantastisk havudsigt. Det spektakulære udendørs loungeareal er velindrettet og perfekt til afslapning. Suiten er 70 m2.

Romantic Suite
Den romantiske suite er det perfekte valg, når du rejser med din partner og søger romantiske omgivelser at nyde ferien i. Den smukke suite har både jacuzzi, en hængene sofa og en komfortabel seng, der modtager dig med hjerteformede rosenblade ved ankomst. Du har en smuk havudsigt, hvorfra du kan nyde solnedgangen der farver himlen organge.

Et eller to værelses pool villa
Resortets pool villaer er helt fantastiske. Her kan du nyde ferien i den tropiske have, med udsigt over havet. Villaerne er placeret på bjergsiden og er 400 m2 og 600 m2 – med rummelige soveværelser, stueareal, badeværelsem sauna, jacuzzi og vandseng. Du kommer ikke til at mange noget, når du holder ferie i en poolvilla.

Om hotellet
Afstand til centrum 13 km, Phuket
Afstand til lokalt centrum 600 m, Patong Beach
Afstand til lufthavn 35 km, Phuket Lufthavn
Afstand til minimarked 600 m
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 318
Babyseng Ja
Bar Ja
Byggeår 1988
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Jacuzzi Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2016
Restaurant Ja
Safebox Ja, gratis
Sauna Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Tennis Ja, mod gebyr
Vandrutsjebane Ja
WiFi Ja, gratis

284 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thailand
Puh.: +66-76-340 501 (-6)
Faksi: -340 507
www.diamondcliff.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail