Rejser til Koh Kradan

Rejser til Koh Kradan

Maldiverne-lignende paradisstrande, affolkede strande og noget af Thailands smukkeste badevand. Koh Kradan er Top Tours insider tip, hvis du gerne vil opleve afsondret ø-livsstemning. 


På Thailands vestkyst ligger Koh Kradan og er en af Sydthailands drømmerøer. Den unikke ø-perle er en del af Had Chao Mai Nationalpark i Trang-provinsen og et absolut højdepunkt i Andamanhavet på ruten mellem de mere berømte øer Koh Lanta og Koh Lipe. Det er en lille ø på kun ca. 2,5 kvadratkilometer og er med sine billedskønne strande, turkisblå vand og unikke undervandsverden stadig et af Thailands bedste indsidertips, når det kommer til afsondrede, afsides ø-livsstemning.  

Med en afslappet stemning og langt væk fra turistmassen er Koh Kradan især populær for rejsende og backpackere, der elsker eller ønsker at udforske de mere rolige og autentiske sider af Thailand. Her findes hverken shoppingmuligheder, natteliv eller supermarkeder men i stedet beskedne boder og en smuk, tropisk natur, der gør Koh Kradan til et must-see-sted med små resorts og bungalows direkte ned til den hvide sandstrand og det spektakulære koralrev. 

Tag en time-out fra civilisationens stress og jag og kom helt ned i gear på Koh Kradan, hvor du kan nyde stilheden uforstyrret af motorstøj, høj musik og store mænger af larmende turister. 

Læs mere om Koh Kradan her.

Vores rejseforslag til Koh Kradan

Hvad kan du lave på din rejse til Koh Kradan?

Hvad kan du lave på din rejse til Koh Kradan?

Koh Kradan: Thailands Maldiverne

Koh Kradan lover Maldiverne-værdige bountystrande og total afslapning og er med sine unikke strande og zen-agtige stemning en bemærkelsesø i Andamanhavet. Og vi anbefaler at besøge øen, hvis du alligevel ø-hopper ud fra Krabi og Trangs smukke kystlinjer. Især Koh Lipe, Koh Lanta, Koh Moon og Koh Ngai er oplagte at kombinere med en tur til Koh Kradan, hvad enten du vil bo på et af de få resorts på øen eller blot vil besøge på en dagstur.

Oplev bounty-øen 

Slap af på de smukke strande
Koh Kradan har en betagende kyststrækning hele vejen rundt om øen, men de to hovedstrande er Paradise Beach og Sunset Beach – og de er helt klart et besøg værd. Med sin strækning på 1,5 km er Paradise Beach øens bedste strand hvor den helt surrealistiske blå farve på vandet vil betage selv den mest berejste rejsende. Her er det muligt at finde et øde spot under den lune stol og blot nyde det lunkne vand og tropiske omgivelser helt for dig selv. Sunset Beach ligger på den anden side af øen og er nem at nå til gennem junglestierne på tværs af øen. Her vil du opleve endnu mere fred og ro end på Paradise Beach, og så kan du opleve de smukkeste solnedgange over vandet herfra, hvilket navnet også afslører.  

Aktiviteter for den eventyrlystne 
Koh Kradan er en af de mindre øer i Sydthailand men alligevel kan du finde spændende aktiviteter, du kan tage dig til. Direkte fra stranden kan du finde fantastiske snorkelspots, mangefarvede fisk og koraller, og er du mere til at dykke med flaske, så Koh Kradans dykkercenter klar til at hjælpe dig. Derudover kan du også leje en kajak og padle omkring øen, slappe af på stranden eller i vandkanten eller tage feriekameraet med på oplevelse i den frodige midte, hvor hun helt sikkert kan få et glimt af nogle dyr og planter, du ikke møder i Danmark.  


Hvis du ønsker at bo på Koh Kradan anbefaler vi endvidere, at du kontakter Top Tours i god tid, da indkvarteringsmuligheder er få og derfor hurtigt bliver udsolgt

Del denne side via E-mail