Rejser til Chiang Mai

Rejser til Chiang Mai

Oplev den farverige natur, de livlige markeder, den kulturelle rigdom og den storslåede historie, du kun finder i Chiang Mai.


Chiang Mai er ikke kun kendt for sin rolige atmosfære og kulturelle rigdom – det er også Nordthailands hovedstad og vigtigste by. Omgivet af bjerge og frodigt landskab ligger byen og er berømt for sin historie betydning og bevarede kulturarv, som stiller den i skarp kontrast til f.eks. hektiske og mere moderne Bangkok. 

I hjertet af byen ligger den gamle bydel, som er en tidkapsel omkranset af ældgamle voldgrave og mure fra det 13. århundrede, og det er også inden for disse mure det unikke Wat Phra That Doi Suthep-tempel og troner på toppen af et bjerg og tilbyder en helt betagende udsigt over området. Byen er også kendt som et centrum for thailandsk håndværk og kulturel innovation, og især det atmosfæriske søndagsmarked i den gamle by er med sine håndlavede kunstværker, filigranssmykker og sofistikerede tekstiler et besøg værd. 

Uanset om du er til lanternefestivaler, jungletrekking, besøg i elefantreservater, meditationsretreats, unikke og nye smagsoplevelser med lokale delikatesser, et kalejdoskop af museer og gallerier eller templejagt, så er Chiang Mai for dig. Besøg byen, der på grund af det køligere klima og de fantastisk flotte blomstermarker også kaldes “Rose of the North”, på din næste tur til Thailand med Top Tours.  

Læs mere om Chiang Mai her.

Vores rejseforslag til Chiang Mai

Hvad kan du opleve på din rejse til Chiang Mai?

Hvad kan du opleve på din rejse til Chiang Mai?

Chiang Mai - Thailands unikke kulturhovedstad i nord

Templer og seværdigheder
I den nordlige kulturby vrimler det med buddhistiske templer og pagodaer, der i dag ligger side om side med moderne hoteller, livlige natmarkeder, hyggelige caféer og lækre restauranter. Det er et område, der hvert år tiltrækker mange turister på grund af de fantastiske seværdigheder og højdepunkter, som byen gemmer på - og en stor del af disse er nogle af de mere end 200 templer, som er med til at berige byen med den helt unikke charme, som mærkes i Chiang Mai. Nogle af must-see-templerne er Wat Suan Dok, som er et af byens mest imponerende templer kendt for sine fine bygninger og sit gamle bibliotek, og som daterer helt tilbage til 1345, Wat Chedi Luang, Wat Jedyod og Wat Chiang Mun, som er det ældste temple i Chiang Mai. 

Trekkingture og udflugter
Udover at være et mekka for tempelentusiaster, tilbyder Chiang Mai også en helt storslået natur og udsigt, og trekkingture og vandreudflugter er populære i den enestående nationalpark, der varierer mellem storslåede vandfald, dyb jungle, klippede bjergtinder, grønne rismarker, vilde elefanter og meget mere. Og så inkluderer turerne ofte tømmerflådesejlads (rolig rafting) og besøg hos gamle, lokale bjergstammer, hvilket er en virkelig mindeværdig oplevelse. I Chiang Mai kan du finde ture, der passer til ethvert ønske og humør ang. varighed, sværhedsgrad, type af seværdigheder undervejs mm.

Byliv og markeder
Chiang Mai er rig på natmarkeder, og for en handleglad rejsende er disse det rene paradis. Især Chiang Mai Night Bazzar er en af byens must-see-seværdigheder, hvor du både kan shoppe souveniers, stof, tøj, ting og samtidig smage på den lokale, thailandske cuisine. Også byens Walking Street er et besøg værd, hvis du er på udkig efter mere reel shopping end små boder og street food - også selvom gaden forvandles til et af byens bedste natmarkeder lørdag aften. 
Byens udvalg af café- og restauranter er også stærkt. Her kan du finde alt fra lokale, små caféer til hippe kaffebarer og originale restauranter, som spreder sig overalt gennem den grønne by, og som fungerer som det perfekte pausespot til når du har brug for at slappe af i benene på din spændende sightseeing-tur. 

Del denne side via E-mail