Alle rejsemål

Chiang Mai

Chiang Mai

Naturen, templerne og markederne er nogle af de ting der skal opleves i Chiang Mai. Nyd godt af Chiang Mais attraktioner og fortsæt på badeferie i det sydlige Thailand.


Charmerende Chiang Mai
Chiang Mai er Nordthailands hovedstad og vigtigste by, især kendt for sin gamle kultur og mange håndværk. Klimaet er lidt køligere her end i Bangkok og lavlandet og markerne omkring byen er fyldt med de smukkeste blomster. Chiang Mai kaldes også ”Rose of the North”.

Byen er Nordthailands handelscentrum for især træ­arbejder, silkeindustri og smykkefabrikation. Snyd ikke dig selv for et besøg på fabrikkerne, hvor du med sikkerhed får et tilbud, du ikke kan afslå. Chiang Mai byder også på Thailands største natbazar.

Læs mere her

Udforsk enestående Chiang Mai

Templer
I Chiang Mai finder man buddhistiske templer og pagoder side om
side med mondæne luksushoteller. Oplev for eksempel det smukke Wat Suan Dok, Wat Phra Singh (bygget 1345 AD og kendt for sin kollektion af fine bygninger og sit gamle bibliotek), Wat Chedi Luang, Wat Jedyod og Wat Chiang Mun, det ældste tempel i Chiang Mai.

Trekkingture
Chiang Mai er også startsted for trekkingture i de store og enestående nationalparker. Turene inkluderer som oftest tømmerflådesejlads på floderne og besøg hos de lokale bjergstammer.
Der findes ture der passer til enhvert ønske om f.eks. varighed eller hvor anstrengende turen er.
Flere af vores rundrejser inkluderer ophold i Chiang Mai.

Udflugter
I omegnen af Chiang Mai ligger rigtig mange spændende og smukke udflugtsmål. Besøg for eksempel Mae Klang vandfaldet ved foden af Doi Inthanon bjerget – Thailands højeste bjerg. Fra toppen af bjerget hvor Wat Prathart Doi Suthep ligger, kan I nyde den fantastiske udsigt over Chiang Mai.

Oplev også Doi ­Inthanon National Park som udover smukke vandfald også huser Meo og Karen bjergstammer. Se Elefant Hospitalet, Lampang og de smukke sommerfugle- og orkidéfarme.

Transport
Turen til Chiang Mai foregår med fly eller tog fra ­Bangkok – prøv toget mindst den ene vej – det er ­oplevelsen værd. Endvidere er der direkte fly mellem Chiang Mai og Phuket

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail