Alle rejsemål
Her får du
 • Boutique-hotel i Chiang Mais gamle bydel
 • Skønt spa med mange behandlingstilbud
 • Swimmingpool med tilhørende café
 • Gratis WiFi

Tamarind Village

4
Her får du
 • Boutique-hotel i Chiang Mais gamle bydel
 • Skønt spa med mange behandlingstilbud
 • Swimmingpool med tilhørende café
 • Gratis WiFi

Tamarind Village

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Wellness

Udsøgt boutique hotel i hjertet af Chiang Mais gamle bydel. Her kan du lade dig forkæle af massage, behandlinger og lækker mad. Læn dig tilbage og nyd de smukke omgivelser og velindrettede værelser.

Når du holder ferie på det 4-stjernede Tamarind Village, er der garanteret ro og afslapning i naturrige omgivelser. Tamarind Villages har virkelig fokus på afslapning, god mad og gode oplevelser i spaen. Det helt store fokus ligger på The Village Spa, hvor du kan se frem til at få den fulde oplevelse af et spahotel. Der tilbydes nemlig et bredt udvalg af behandlinger, massage, scrubs, wraps og ansigtsmasker, så du virkelig bliver forkælet under dit ophold.

Ud over sin spa, har hotellet også sin egen restaurant, Ruen Tamarind, som du finder ved poolen. Her serveres der klassiske og nordlige thailandske retter, samt internationale favoritter.

Husk at få en souvenir med hvem fra hotellets butik, Tamarind Boutique. Her finder du et fint udvalg af smykker, tøj og unikke souvenirs, der kan pynte derhjemme og minde dig om en dejlig ferie i Chiang Mai.

Hotellet ligger i hjertet af Chiang Mais gamle bydel, hvilket giver rig mulighed for at udforske den smukke by, der er kendt for sit autentiske bjerglandskab og spændende kultur. Herfra kan du besøge de mange templer eller tage på jungletrekking.

Værelserne er velindrettede med fokus på naturtoner, jordnære farver og detaljer. Der er en vidunderlig kombination af moderne indretning og en boutique stil, der får det bedste frem i alle rummene. Du kan vælge imellem følgende rum og suites.

Lanna Room
Værelserne befinder sig på 1. og 2. sal og har en skøn udsigt til den tropiske, grønne have.

Lanna Deluxe Room
Ønsker du mere plads og en balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde baghaven, er dette værelse lige noget for dig.

Lanna Suites
I suiten her har du også mere plads, samt et separat socialt rum, med masser af siddepladser. Suiten tilbyder også et større badeværelse end ellers, hvor der både er brusebad og badekar.

The Spa Suites Room
Denne suite giver adgang til en privat trappe til spaen på 2. sal. Suiten er virkelig noget for sig. Der er masser af plads indenfor og på den store møblerede, private terrasse, hvor du kan nyde de rolige dage eller aftener i en liggestol. Det overdådige badeværelse har et stilfuldt marmor bad, et badekar og en udendørsbruser, der kan køle dig ned. Terrassen vender ud mod haven, der er præget af store tamarind træer.

Tamarind Suites
Tamarind Suites er luksuriøse, rummelige med et smukt trægulv. Også her får du et betagende opholdsområde, hvor der er masser af plads. Badeværelset har marmorgulv, bruser og badekar. Suiten er yderst veldekoreret med flotte detaljer og billeder, samt antik pynt fra thailandsk kultur.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 0 m, Chiang Mai Old City
Afstand til lufthavn 5,5 km, Chaiang Mai Lufthavn
Afstand til metro 3,4 km
Afstand til minimarked 160 m
Afstand til restauranter 400 m
Aircondition Ja
Antal værelser 46
Bar Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
Spa & wellness Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail