Rejser til Koh Mook

Rejser til Koh Mook

Velkommen til Koh Mook, Thailands paradisø, hvor der venter rå natur, lokale gæstfrihed og nogle af landets mest betagende solopgange og -nedgange. 


På thailandsk kan Koh Mook oversættes til “perlen, og det er intet tilfælde. Øen ligger nemlig som en vaskeægte ø-perle i Trang-regionen i Andamanhavet i det sydlige Thailand og bliver med sin placering mellem populære Koh Lanta og unikke Koh Lipe ofte overset. Men Koh Mook kan mere, end man umiddelbart skulle tro, og på grund af den minimale turistmasse og få indkvarteringsmuligheder opleves her en helt særlig, rolig og autentisk ø-livsferie.  

Øen er relativt lille og kan udforskes på scooter, cykel eller til fods – eller i de helt særlige tuktuk-sidecars, der er unikke for Koh Mook. En stor del af øens natur er beskyttet af Chao Mai Nationalpark, og der bliver gjort særlig meget ud af at passe på havet og øge krabbebestanden, hvilket turister kan få del i tæt ved Koh Mook Pier.  

Koh Mook er bl.a. kendt for sine kridhvide strande, svajende palmer og helt fantastiske solopgange ved Sivalai-stranden, hvor Koh Mook Sivalai-hotellet også ligger og troner på spidsen af sandbanken, for sine hyggelige strandbarer og smukke solnedgang ved Charlie Beach, for det lille hyggelige, lokale centrum tæt ved Sivalai og for Emerald Cave, som er en lille lagune omkranset af høje klipper, som du kun kan nå til med båd.  

Koh Mook er desuden oplagt at kombinere med Trang, Koh Lanta, Koh Kradan, Koh Ngai eller Koh Lipe.

Del denne side via E-mail