Rejser til Koh Samui

Rejser til Koh Samui

Velkommen til Thailands andenstørste ø, hvor kridhvide strande, krystalblåt vand, grønne palmer, hyggelige restauranter og endeløse aktiviteter afløser hinanden.  


Koh Samui er Thailands andenstørste ø og enormt populær blandt Thailands turister på grund af de eksotiske bountystrande med blødt, gyldent sand, krystalklare vand og de frodige palmer, der findes her. Her blander øens afslappede stemning sig mellem det varierende udbud af hoteller, restauranter, butikker og natteliv, der gør at mange turister bliver ved med at komme tilbage til denne skønne paradisø.  

I 80’erne var Koh Samui mest populært blandt backpackere fra hele verden. Dengang boede man i primitive bungalows direkte på stranden og restaurantscenen og nattelivet var begrænset til lokale restauranter og hyggelige aftener på stranden. I dag ser det noget anderledes ud, og Koh Samui har noget for enhver type turist uanset om du søger afslappet familieferie, romantisk parferie, bungalow-hoteller eller lækre resorts. Den gode stemning er dog bibeholdt, øen føles ikke for turisttung og strandende er stadig fantastiske.  

Især Chaweng-, Lamai- og Bophut-strandende er populære, hvis du gerne vil bo tæt på stranden og vandet. Her kan du nyde livet i alt fra bungalows til 5-stjernede resorts, og der er ikke langt mellem restauranter, butikker, skønhedssaloner, streetfood-boder og barer. Men hvis du drømmer om lidt mindre travlhed og en mere afsides beliggenhed, er Koh Samui også perfekt til det.  
Øen er desuden ideel at kombinere med ø-hop til Koh Tao og Koh Phangan – eller med Bangkok.  

Læs mere om Koh Samui her.

Vores rejseforslag til Koh Samui

Hvad kan du opleve på din rejse til Koh Samui?

Hvad kan du opleve på din rejse til Koh Samui?

5 fantastiske aktiviteter at foretage sig på Koh Samui

Lej en bil eller en scooter
Udforsk Koh Samui på egen hånd og tag på ø-rundtur. Du får rig mulighed for at besøge de vidunderlige sandstrande, hvor Chaweng med sine 7 kilometer er den største, den store Buddha og øens smukke vandfald. Vi anbefaler, at du tager dig god tid og får suget så mange indtryk til dig som muligt.

Angthong National Marine Park
Tag på sejltur til denne smukke nationalpark og besøg nogle af de små klippeøer, der ligger som perler på snor i det azurblå hav og byder på grotter, fantastiske udsigtspunkter og idylliske strande

Tag på snorkel- og dykkerture
Har I lyst til at se, hvad der foregår under havets overflade? Så er mulighederne utallige. Dykkerturene går ofte til Koh Tao, der anses for at være den bedste dykkerdestination på østkysten.

Besøg naboøerne
Kombinér eventuelt Koh Samui med et par dage på naboøerne Koh Phangan eller Koh Tao, som begge har hver sin måde at charmere sine gæster på.

Pig Island
Ja, den er faktisk god nok...! Der var nemlig engang en flok grise, der svømmede hele vejen fra Koh Tan til Pig Island (der sjovt nok har fået sit navn efter dette) og nu lever i ro og idyl med omgivelsenre på øen. Pig Island ligger kun 20 minutter fra Koh Samui og her venter der hyggelige oplevelser, mulighed for at hilse på de indfødte grise samt mulighed for at snorkle i de flotte, omkringliggende vande.

Hvornår er det bedst at rejse til Koh Samui?

Vejret på Koh Samui er dejligt og lunt året rundt, og havets temperatur ligger stort set konstant på 25 grader, hvilket gør hver dag til en stranddag på den tropiske øperle. Rejser du i sommerferien er der risiko for lidt regnvejr, men ofte kun i korte skyld og begrænsede tidsintervaller - til gengæld er der færre turister og generelt mindre travlhed på øen i sommermånederne.

Del denne side via E-mail