Alle rejsemål

Koh Phi Phi

Koh Phi Phi

Koh Phi Phi har fantastisk natur både under og over havoverfladen. Et herligt ferieparadis med dejlige hvide koralstrande og krystalklart, smaragdgrønt vand.

 

De to Phi Phi-øer kan nåes med båd på en heldagstur fra Krabi eller Phuket, men et længere ophold vil absolut også være en mulighed. Naturskønheden over og under havets overflade er enestående, og for dykkere og snorkel-interesserede er Phi Phi et sandt paradis.

Phi Phi Don er den nordligste og den største af de to øer. Her findes de tropiske strande langs øst- og sydkysten. Den sydlige ø, Phi Phi Lo byder ikke på nogen overnatningsmuligheder, men til gengæld er undervandslivet fantastisk. Phi Phi kan blandt andet opleves på vores Sydthailand Rundt rundrejse, som også tager jer til Phuket og Krabi, eller vi kan skræddersy en rejse til jer, hvor Phi Phi indgår. Fra Phi Phi kan man sejle direkte til Koh Lanta. De fleste resorts ligger ned til privat strand og tilbyder masser af vandsportsaktiviteter, bla. havkajak, dykkerskole, snorkling m.m.

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail