Rejser til Koh Phi Phi

Rejser til Koh Phi Phi

Fra backpackervenlige festområder, billedperfekte strande og dramatiske kalkstensklipper til afslappede hoteller, Thailands bedste dykker- og snorkelsteder og postkortværdige udsigter. 


Koh Phi Phi er et af de mest pittoreske steder i Andamanhavet – og et af de mere turisttunge på grund af den unikke skønhed, der findes her. Både over og under havets overflade venter der en enestående natur, der netop har gjort den lille ø-gruppe så populær, som den er, og især snorkel- og dykkerentusiaster finder et sandt paradis her.  

Phi Phi Islands består i alt af seks øer - to store (Koh Phi Phi Don og Koh Phi Phi Le), som er de mest populære, samt fire mindre (Koh Young, Koh Mai Phai, Koh Pida Nok og Koh Pida Nai) - selvom Koh Phi Phi Don som regel er, hvad de fleste tænker på, når de tænker på Koh Phi Phi. Koh Phi Phi Don er den eneste af ø-gruppens øer, der er beboet, og det er også her, du finder dit hotel eller resort, hvis du overnætter her.  

Mens Koh Phi Phi Le er stedet for Thailands smukkeste dykker- og snorkelsteder, hvor du kan opleve tropiske fisk, flerfarvede koraller og en helt overvældende undervandsverden, er Tonsai Beach og Tonsai Village på Koh Phi Phi Don “her, hvor det sker”. Her ligger barer, restauranter og butikker side om side og hver aften byder på et festligt og farverigt natteliv for alle de mange buzzende backpackere. Dog gemmer øen også på mindre, hyggelige strande og hotelområder, som er mere ideelle for honeymooners, familier og par, og som tilbyder private strande og en et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter.  

Du kan komme til Koh Phi Phi fra både Krabi og Phuket.

Del denne side via E-mail