Alle rejsemål
Udsolgt

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

 

Et luksushotel ved skønne Ao Nang, der har alt hvad en luksusferie til Thailand indebærer. Privat strand, lækre faciliteter og overhældende udsigt. Blot 5 minutters sejltur fra Ao Nang by.

Centara Grand Beach Resort Krabi er et lækkert luksushotel på privat strand ved Ao Nang. Her bliver selv den mest kræsne gæst tilfreds.

Hotellet er beliggende imellem regnskov og klipper på den ene side, og det smukke hav på den anden side. Hotellet byder på alt, hvad man kan forvente af et hotel i denne kategori - fitnesscenter, ikke-motoriseret vandsportsfaciliteter, tennis, swimmingpools med jacuzzi og børnepool, 3 gode restauranter og den fantastiske Cenvaree spa.

Et get-away til Krabi er både en blanding af et begivenhedsrigt eventyr og et afslappede ø-flugt. Udforsk områdets templer, og gå i dybden med den spændende thailandske kultur. Tag på long-tail bådtur, og sejl rundt om kalkstenklipperne der skyder op af det turkisblå vand. Tag en dagstur til det eksotiske phi phi island, og nyd en fantastisk solnedgang over de hvide sandstrande. Udforsk de omkringliggende grotter, hvor det rygtes af den mystike havprinsesse befinder sig. Ja mulighederne er endeløse.

Centara Grand Krabi er et fantastisk resort, som vi varmt kan anbefale for dig, der gerne vil slappe fuldstændig af i lukseriøse omgivelser og nyde den smukke natur, som Thailand byder på.

Værelserne på Centara Grand Beach Resort Krabi
På Centara Grand Beach Rsort Krabi bor du i fine værelser, som alle er indrettet i fin thaistil med badekar, aircondition, minibar, gratis WiFi, te- & kaffefaciliteter, tv, hårtørrer, badekåber og safeboks.

Deluxe Garden: Store værelser på ca. 72 m2 med egen balkon og udsigt til haven. På værelset kan der bo op til fem personer, heraf maks. tre voksne.

Deluxe Ocean: Store værelser på ca. 72 m2 med egen balkon og havudsigt. På værelset kan der bo op til tre personer.

Deluxe Spa Garden: Store værelser på ca. 77 m2 med egen balkon og udsigt til haven. På værelsets balkon er der et privat spabad. På værelset kan der bo op til tre personer.

Premium Deluxe Ocean: Store værelser på ca. 77 m2 med egen balkon og havudsigt. På værelset kan der bo op til fem personer, heraf maks. tre voksne.

Premium Deluxe Spa Ocean: Store værelser på ca. 77 m2 med egen balkon og havudsigt. På værelsets balkon er der et privat spabad. På værelset kan der bo op til tre personer.

Pension
Du bor med morgenmad i opholdet.

Mere om Centara Grand Beach Resort
NB. der sejles til resortet - det tager 5 minutter til og fra Ao Nang by. Der er bådtransport frem og tilbage flere gange både om dagen og om aftenen. Alternativt kan man gå over klipperne til Ao Nang - det tager ca. 15 minutter.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 2 km
Afstand til hæveautomat 2 km
Afstand til lokalt centrum 2 km
Afstand til lufthavn 25 km
Afstand til minimarked 3 km
Afstand til restauranter 1 km
Afstand til strand 10 m
Aircondition Ja
Antal værelser 192
Bar Ja
Billiardbord Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2006
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 3
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Legeplads Nej
Massage Ja
Minibar Ja
Parkering Ja, mod gebyr
Petanque Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2017
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Sauna Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vifte i lejlighed/værelse Ja
Volleyball Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

396-396/1 Moo 2, Ao Nang, Amphur
Muang, Krabi 81180, Thailand
Tel: +66 7563 7789
www.centarahotelsresorts.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail