Strandferie

Er du til dejlig strandferie på nogle af verdens skønneste feriedestinationer, har vi heldigvis den erfaring, der skal til for at sende dig godt afsted på lige den rejse, du drømmer om. På vores destinationer er du altid sikret luksuriøse omgivelser med plads til ultimativ afslapning ved vandet.


Vores strandferier er for dig, der forstår at nyde livet, såvel som for dig, der godt kunne bruge lidt ekstra hjælp til at komme godt ned i gear og til at slippe hverdagens stress og jag. På vores strandferier kan du glemme alt om sure gøremål og forpligtelser, for her kan du i stedet værne om dig selv og lade batterierne op med solbadning og gode svømmeture under varme himmelstrøg. Vi kender verdens bedste strande og ved lige, hvordan vi skal give dig de bedste rammer for en afslappende ferie – enten alene eller sammen med dem, du holder af. Få tanket op på D-vitamin og god energi under sydens sol, og glem hverdagen for en stund.

Læs mere her

Ferie tæt på stranden

Feriestemning på Maleriske Phuket
0

Bo i hyggelige Kata Beach og nyd den dejlige strand, den livlige by og det store udbud af turmuligheder. Slap af ved Orchidacea Resort's poolområde og nyd den smukke udsigt.

Spændingen vil ingen ende tage når hele familien er placeret i flysæderne og man ved at det næste stop er solskin, strandlege og nye oplevelser. Turen går til Phuket, som er Thailands største ferieø, og den perfekte lokation hvis du skal på badeferie, familieferie eller generelt bare ferie! Her svinger palmerne i takt med den stille brise og de perlehvide strande står i blændende kontrast til det turkisblå vand, hvori høje kalkstensøer bryder overfladen og tårner sig mod himlen. Det er et malerisk syn og et perfekt landskab at slappe af i.

På denne tur skal du bo på skønne Kata Beach, som er Phukets bedste og mest børnevenlige strand med sit lavvande og milde strøm. Foruden den lange, fine sandstrand har Kata Beach også andre aktiviteter inden for rækkevidde. Søger du byliv, kan du snildt tage en tuktuk til den nordlige del af Kata, der er det bedste sted hvis du frit vil boltre dig i farverige souvenirbutikker og billige, velsmagende restauranter. Er du mere til eventyrer og oplevelser har Phuket også det.

Tag på vandretur i den frodige regnskov hvor der gemmer sig flere fantastiske vandfald, eller besøg øens rehabiliteringscenter for gibbonaber. Er du kultur- og historieinteresseret, skal du en tur til Phuket Town. Byen er som en tidslomme og byder på stemningsmættede markeder, gamle kinesiske købmandshuse og er et samlingssted for musikere og streetkunstnere. Et af øens mest kendte landmærker, er The Big Buddha, som også er en udflugt værd. Statuen er den størst Buddha i verden, den er placeret på Nagakerd bjerget, og hele turen herop er en oplevelse i sig selv. Phuket er også kendt for sin store variation af forskellige strande og ellers er en sejltur til Phi Phi øerne et must, her kan du komme tæt på de utrolige kalkstensøer og snorkle rundt blandt regnbuefarvede fisk.

12 Nætter 10.799
Afrejse fra
  • København (CPH)
2 naturskønne destinationer i Sydthailand
0

Oplev to af Sydthailands mest naturskønne destinationer. Besøg naturskønne Krabi og strandprægede Koh Lanta. Kombiner uberørt natur i nationalpark og afslapning i vandkanten strand.


Rejsen byder først på nationalpark og dramatiske klippeformationer og dernæst på fantastiske strande og uberørt natur.

I afhentes i lufthavnen og køres til 4-stjernet Cha-Da Krabi Thai Village Resort, hvor I bor 6 nætter i et deluxe værelse med morgenmad.

Naturen omkring Krabi er smuk og dramatisk, og der er rig mulighed for at komme på ture i junglen, ud med havkajak eller tage på tur til Khao Sok nationalpark.

Jeres hotel ligger i Ao Nang by, der har et stort udbud af restauranter og butikker.

Efter en oplevelsesrig uge går turen sydpå til Koh Lanta. Turen tager to timer i bil og vel fremme bliver I mødt af brede, fine sandstrande og krystalklart vand.

I bor de næste 6 nætter på 4-stjernet Cha Da Lanta Beach Resort & Spa i en Silver Suite med morgenmad.

Hotellet ligger direkte til den fine sandstrand hvor der ligger små, hyggelige restauranter, side om side med longtailbåde som nemt kan bookes til en tur til koralrevene.
Der er ca. 10 minutters kørsel fra hotellet til Saladan. Den lille by Saladan har diverse butikker, caféer og restauranter.

Efter 6 dage på Koh Lanta går turen tilbage til Phuket hvorfra I med mellemlandning/flyskift flyver til Danmark.

12 Nætter 11.999
Afrejse fra
  • København (CPH)
Det luksuriøse ø-liv i paradis
0

En ferie på The Standard er alt andet end standard. Tag på et luksuriøst barfodseventyr til Maldiverne, hvor du kommer til at nyde livet i 5-stjernede omgivelser i en vandvilla over det azurblå vand.


Pak badetøjet og tag på en luksusrejse til Maldiverne. Den ikoniske øgruppe byder dig velkommen til de eksotiske omgivelser med det azublå vand og de kridhvide sandstrande. Glæd dig til en ferie hvor dit største dilemma er, hvorvidt din næste dukkert skal være i poolen eller i havet.

På denne rejse bor du i en vandvilla, så der ikke er lang til en dukkert i det vidunderlige vand. Derudover kan du fryde dig over, at du kan iagttage den uimodstålige solnedgang hver aften i al komfort fra din terrasse imens du nyder et glas vin i godt selskab. Hvad mere kan man ønske sig?

Fra kr. 28.998
Det søde liv i strandkanten
0

Forstil dig at du går en langsom tur langs en bred, hvid sandstrand i Thailands uimodståelige omgivelser. Barfodet går du igennem det varme sand. Himlen er blå og din hud er solkysset. Dette fantastiske scenarie kan blive en realitet på denne rejse, der går mod Phuket, hvor de langsomme og tilbagelænede dage venter på dig.

Mere specifikt er destinationen Karon. Her er masser at give sig til, og de billedskønne strande gør Karon til den oplagte destination for en badeferie. Slå dig ned i en solseng, udforsk byen eller tag på spændende udflugter.

På denne rejse bliver din transport til og fra lufthavnen opgraderet til en privat luksustransfer i form af en Mercedes Benz-E Klasse. Bestil nu og glæd dig til at holde ferie i ro og luksus på et af Phukets bedste resorts kun for voksne.

Andre muligheder:
Ønsker I en anden rejseperiode, rejselængde, flyrejse på business class, stop i f.eks. Singapore eller flere hotelkombinationer, er dette også muligt. Vi beder jer kontakte os direkte for et skræddersyet tilbud tilpasset præcis jeres ønsker.

*Vi anbefaler hurtigt tilmelding, da der er begrænset antal værelser ledige til disse priser.


12 Nætter 14.399
Afrejse fra
  • København (CPH)
Phukets og Krabis smukke strande
0

Tag med på en vaskeægte paradisferie, der kombinerer Phukets ikoniske strande og Krabis afvekslende natur. Bo på Orchidacea Resort ved Kata stranden og Krabi Thai Village i Ao Nang, Krabi.


Denne skønne rejse går til to af Thailands mest populære ferieområder, og du kan glæde dig til at nyde to ugers uforglemmelige oplevelser med dine kære blandt smuk natur, skønne strande og fine hoteller.

Efter en behagelig flyvetur med god forplejning lander I i lufthavnen på Thailands største ø Phuket. Allerede når I træder ud af flyet, kan I mærke Thailands fantastiske klima tage godt imod jer og skyde ferien godt i gang. I bliver herefter mødt af den lokale chauffør, der skal tage jer i en privat transfer til hotellet Orchidacea Resort Kata, hvor I tilbringer de første 6 nætter af ferien.

I løbet af jeres tid på Phuket kan I nyde godt af øens gode shopping-muligheder, livlige byliv, fantastiske strande og kulinariske oplevelser. Phuket byder desuden også på fantastiske strande og smukke udsigter til grønklædte kalkstensklipper. Et perfekt ferieområde for hele familien.

Efter en lille uges tid på Phuket går turen videre til fastlandet. Endnu engang er det en privat transfer, der sikkert fører jer videre til feriens næste hotel: Krabi Thai Cha-Da Village Resort. Krabi er en skøn provins øst for Phuket, hvor badebyen Ao Nang og dens fantastiske omgivelser venter på jer. Udover de skønne strande er noget helt særlig ved Krabi også muligheden for faktisk at komme hurtigt væk fra strand- og bymiljøet. Områderne omkring Ao Nang byder på nogle af de smukkeste og mest afvekslende i hele Thailand, og I kan opleve de mest fantastiske naturfænomener som mangroven i longtailbåd, varme kilder i junglen eller vildt dyreliv.

Både Phuket og Krabi byder altså på uforglemmelige oplevelser af hver sin slags. Fælles for de to destinationer er dog deres fantastiske bounty-strande med pulverfint sand og turkisblåt hav. Får du lyst til at pifte badeferien op, er det begge steder også muligt at booke diverse aktiviteter som fx udflugter med mulighed for at snorkle, dykke, sejle havkajak, eller udforske junglen.

Kombinationen af disse to skønne lokationer er altså perfekt for dig, som elsker at ligge på en solseng, men gerne vil have masser af muligheder for sjov afveksling.

12 Nætter 10.899
Afrejse fra
  • København (CPH)
Luksus daseferie på en paradisø. Kun for voksne
0

Forkæl dig selv med en luksus daseferie på Centara Ras Fushi Resort, et resort omgivet af krystalblåt hav, kridhvide sandstrande og palmer, der svajer blidt i brisen fra vandet. 


På denne rejse bor du på det skønne Centara Ras Fushi Resort & Spa. Når du har overstået indrejseformaliteterne i Males internationale lufthavn, sejler du til den private paradisø på blot 20 minutter. Efter den forfriskende speedbåds-transfer venter et ophold i en lys villa, kridhvide sandstrande, det klareste turkisblå vand – og en enestående service fra personalet, der gør alt for at du skal få en dejlig ferie.

Om din villa – på stranden eller over vandet – bliver feriens omdrejningspunkt er op til dig. Det kan også være den palmeklædte paradisø med aktiviteter og Det Indiske Ocean med alle udflugtsmulighederne der bliver din legeplads. Hvis du har lyst til en dag i hovedstaden Male, er der kun 15 minutters sejlads derind. Så kan du gå på opdagelse i butikker og måske finde en dejlig café, hvor du kan sidde og nyde de tropiske temperaturer.

Fra kr 19.998

Der er intet så smukt som lækre sandstrande og indbydende, blåt hav så langt, øjet rækker. Vi tilbyder strandferie på skønne destinationer over hele verden, hvor du kan kombinere timerne på stranden med spændende oplevelser, kultur, natur med mere. Du kan selvfølgelig også vælge at bruge hele dagen ved vandet. Det er helt op til dig. En strandferie med Top Tours foregår nemlig helt på dine præmisser.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om dine muligheder, eller tag et kig på vores skræddersyede rejseforslag eller udfyld rejseforespørgslen. Vi glæder os til at sende dig godt afsted på din næste strandferie med alt, hvad hjertet kan begære.

Send rejseforespørgsel

 
 

Del denne side via E-mail