INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Bangkok og øhop til Koh Munoork og Koh Samet

Øhop i Thailand

Thailands hovedstad og Siam-bugten byder på fantastiske oplevelser og afslapning - den perfekte kombination til dig, som gerne vil nyde både storby- og badeferie i ét.

In stock
Travel Code
TH-HOP-30

Det kan du glæde dig til

Masser af storbyoplevelser og et ø-hop rundt i Siambugten til de mest fredfyldte ø-perler venter dig på denne rejse, som du kan tage på både vinter og sommer. 

Du starter i Thailands hovedstad Bangkok, som er en metropol af dimensioner og en af verdens mest populære storbyer. Her er der masser at opleve. Gå på opdagelse i en kontrastfyldt by, hvor det summer af liv. Tag eksempelvis med Top Tours på udflugt til de storslåede gyldne templer, på cykeltur til den grønne jungle, eller med tuk tuk rundt på streetfood-eventyr. Hovedstaden er også et sandt shoppingparadis med enorme storcentre, hvor du kan shoppe amok, finde alt hvad hjertet begærer og spise lækker mad til få penge. Få en ordentlig dosis storbykultur, inden turen går til de dejlige øer og strande i Siam-bugten.

Efter oplevelserne i hektiske Bangkok besøger du først den lille private ø, Koh Munoork. Øen er en fredfyldt perle med helt optimale afslapningsmuligheder. Denne ø er uden tvivl en af de mest unikke i Thailand. Her findes kun dette ene resort, og det gør hele oplevelsen speciel, privat og ikke mindst fri for menneskemængderne. Du er næsten helt alene, og det er perfekt dig, som gerne vil holde privat ferie i paradisiske omgivelser. Du bor i hyggelige bungalows på stranden, hvor du kan gå direkte ud og snorkle i det klare vand.

Videre på Koh Samet finder du flere fantastiske ø-omgivelser med en rolig og afslappet atmosfære. Strandene er lækre og uspolerede, og naturen vidunderlig. Koh Samet er en typisk bounty ø, omgivet af koralrev, krystalklart vand og svajende palmer. Her er masser af muligheder for både afslapning og aktiviteter.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark mod Thailand med et flyskifte undervejs.  

Dag 2. Ankomst til Bangkok
Du lander i Bangkoks lufthavn, hvor din chauffør venter på dig i ankomsthallen. Du bliver kørt direkte til dit hotel, Bossotel Inn, som ligger ideelt placeret meget tæt ved shoppingcentre, restauranter og caféer.  Find din bucket-liste frem og tag på oplevelser rundt i hovedstaden, hvor der venter et kontrastfuldt gadeliv og helt speciel atmosfære. Oplev storbyen, der med sine funklende højhuse, livlige markeder og smagfulde gadekøkkener sætter sanserne på overarbejde. Gå en tur i området, find et godt sted at spise og afslut dagen med manér, Du kan for eksempel tage op og nyde en drink på en verdens højest beliggende udendørsbarer; Lebua Sky Bar på 64. Etage. Bygningen ligger kun 200 meter fra dit hotel. Velkommen til Bangkok, en af Østens mest spændende storbyer!

Dag 3-4. Bangkok
Dagene er til fri disposition. Tag på shoppingtur til Siam Center eller MBK, hvor der kan gøres gode handler med køb af moderne elektronik, tekstiler og mærketøj for få penge. Om eftermiddagen kan du tage med Top Tours på udflugt med engelsktalende lokalguide til de smukke paladser, cykeltur til Bangkoks jungle, eller hvad siger du til en sjov streetfood-tur med tuk tuk? Mulighederne for god underholdning er uendelige i Bangkok.

Dag 5. Bangkok til Koh Munoork
Efter et par oplevelsesrige dage i Bangkok, går turen nu mod Siambugten, som ligger bare 3 timers kørsel fra hovedstaden. Du bliver hentet af en privat chauffør og kørt direkte til Tarn-kajen ved Rayong, hvorfra du sejler videre med båd for at komme helt frem til det lille ø-paradis, Koh Munoork Private Island Resort. Du befinder dig nu i billedskønne paradisiske omgivelser, hvor du bare skal slappe af og nyde roen. På det trestjernede resort findes kun 22 bungalows, og det lave antal bungalows er med til at skabe den helt særlige private følelse. Alle værelser ligger med hel eller delvis udsigt mod havet.

Dag 6-7. Koh Munoork
Nyd dagene som er til fri disposition - Det er barfodsferie i de smukkeste private rammer, du kan forestille dig.

Dag 8. Koh Munoork til Koh Samet
Turen går nu videre med speedbåd til naboøen Koh Samet, hvor du tjekker ind på det firestjernede Ao Prao Resort, som er et lækkert førsteklasses hotel. Her bor du tæt på restauranter og barer og du kan nyde den hvide sandstrand, som ligger blot et stenkast fra værelserne. Du må heller ikke snyde dig selv for oplevelsen af solnedgangen på stranden, som er intet mindre end fantastisk

Dag 9-13. Koh Samet
Nyd dagene ved hotellets dejlige pool og den fine strand eller book udflugter til lands og til vands. Koh Samet er omkranset af de fineste hvide sandstrande, og her hersker en helt unik og rolig atmosfære, som indbyder til afslapning. Det er bare om at nyde livet og de smukke omgivelser.

Dag 14. Hjem mod Danmark
Efter nogle afslappende dage på Koh Samet går turen hjemad. Du bliver hentet af en speedbåd, og sejlet til kajen hvor din private chauffør henter dig og kører dig tilbage Bangkok lufthavn, hvorfra du flyver hjem til Danmark

Indkvartering

I Bangkok bor du 3 nætter på Bossotel Inn Bangkok ★★★ , som er hyggeligt indrettet med alle moderne faciliteter, komfort og den gode thailandske gæstfrihed. Her bor du centralt placeret i byen, tæt på BTS Skytrain-stationen Saphan Taksin samt Chao Phraya-floden, byens livsnerve, som snor sig gennem metropolen. Herfra kommer du nemt rundt til de bedste oplevelser i byen.

Koh Munoork Private Island Resort ★★★  bor du 3 nætter i bungalow i dit eget lille ø-paradis, med alle muligheder for en afslappende og energigivende oplevelse. Her er rigtig godt at snorkle direkte fra den kridhvide strand, som er lavvandet og meget børnevenlig. Faktisk kan du snorkle hele vejen rundt om den lille ø.

På Koh Samet bor du de 6 nætter på det firestjernede Ao Prao Resort ★★★★ , som sikrer et helt sublimt ophold ved hvide sandstrande og krystalklart vand. Ud for kysten har du mulighed for at deltage i et væld af vandsportsaktiviteter som snorkling, kayaksejlads eller stand-up paddling.

Vejr og klima

Vejrkort Bangkok

Bestil

Send rejseforespørgsel

Bangkok og øhop til Koh Munoork og Koh Samet
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer 

 • Flyrejse København – Bangkok t/r
 • 3 nætter i Bangkok på Bossotel Inn - Superior værelse
 • 3 nætter på Koh Munoork Private Island - Bungalow med delvis havudsigt
 • 6 nætter på Koh Samet på Ao Prao Resort – Deluxe Hillside værelse
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Alle transfers t/r
 • Båd t/r Koh Munoork
 • Speedbåd t/r Koh Samet

*Mulighed for at kombinere, eller forlænge programmet med andre af Top Tours skønne hoteller og destinationer i østlige Thailand. F.eks. Koh Chang, Koh Mook eller Koh Mak.

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring.
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Koh Samet Nationalparkgebyr - 200 thai baht (ca. 40 danske kroner)

Priser og perioder:
01/04 - 18/06 2021 fra kr. 12.998
19/06 - 25/08 2021 fra kr. 14.998
26/08 - 21/10 2021 fra kr. 12.998

Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse og gælder så længe pladser.

Der er mulighed for andre værelseskategorier eller hoteller samt at ændre på rejselængden - kontakt os for priser.

Gå til toppen af siden