INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Koh Munoork Private Island Resort ★★★

Koh Numoork - Thailand

Rejs med Top Tours til en af Thailands endnu ukendte øer, Koh Munoork. Her bor du på stranden og oplever en af de mest unikke øer i Siam-bugten.

In stock
Travel Code
TH-H-MN-93

Indkvartering

Glæd dig til en ferie med afslapning og total tilbagelænet stemning – På den lille Koh Munoork-ø er er du nemlig omgivet af fred og idyl - et privat paradis, med jomfruelige, pudderhvide sandstrande

og krystalklart badevand. Dette er et usædvanlig smukt og roligt tilflugtssted, for dig, der gerne vil være dig selv. Der er kun et resort på hele øen og det giver en helt særlig, privat oplevelse uden turistmængderne. Du er næsten helt alene - perfekt for familier, singler eller par, som vil holde privat ferie i paradisiske omgivelser. 

Koh Munoork er et skønt 3-stjernet bungalowhotel placeret øst for Koh Samed, hvor de mest billedskønne omgivelser og afsondretheden giver minder for livet. Stemningen er afslappet, og man kan nyde og masser af tid sammen. Her er rigtig godt at snorkle direkte fra den kridhvide strand, som er lavvandet og meget børnevenlig. Man kan snorkle hele vejen rundt om den lille ø. 

På hotellet findes kun 22 bungalows, der alle ligger med hel eller delvis udsigt mod havet. Selve bungalowsene er enkle, men har en særdeles hyggelig atmosfære og indretning. Alle bungalows har desuden en møbleret terrasse med de smukkeste udsigter.

Fra resortets restaurant og pool er der panoramaudsigt over havet, og de hvide sandstrande som omkranser øen. I restauranten serveres der frisk fisk og skaldyr samt thailandske og europæiske retter. Om aftenen tændes lysene i restauranten og skaber en skøn, romantisk stemning. Wi-Fi er tilgængeligt på fællesområderne.

På alle bungalow værelser får du eget bad, og både indendørs og udendørs bruser.  Derudover kan du på alle værelser finde:

  • Aircondition og ventilator
  • Flaskevand
  • Toiletartikler
  • Hårtørrer

Bungalow på stranden
Hyggelige og familievenlige bungalows med 2 queen-size senge, hvor der er plads til op til 2 voksne og 2 børn. Her er møbleret terrasse med hel eller delvis havudsigt.

Beachfront Bungalow
Vil du bo i allerførste række til vandet, skal du vælge Beachfront Bungalow. Denne bungalow har optimal beliggenhed med direkte adgang til snorkling. Værelset har Kingsize seng og plads til 2 personer

Øen er en af de mindst besøgte i hele Thailand, men ligger i overraskende kort afstand fra Bangkok. Med sin specielle placering kombineres Koh Manoork helt ideelt med et ophold i Bangkok, samt andre strand-destinationer som Hua Hin, Koh Samed eller Koh Chang - Kontakt Top Tours for yderlige information. Vi skræddersyer og sammensætter meget gerne et tilbud til dig.

                            

Værd at vide
For at komme til Koh Munoork skal man med resortets egen båd, som sejler fra fastlandet tæt ved Rayong. Båden sejler en gang om dagen frem og tilbage, og tager ca. 1 time. 

Koh Munoork er et eco-resort, hvorfor der ikke er elektricitet mellem kl. 9 og kl. 13. 

Fra resortet arrangeres der flere bådture til nærliggende øer. Du kan blandt andet besøge en ø, hvor man arbejder på bevarelsen af havskildpadder. 

Den bedste rejseperiode til Koh Munoork er absolut fra starten af december til slutningen af marts, hvor der falder meget lidt regn i området. Du kan også rejse hertil fra juli til september, hvor vejret også kan være fint, men hvor du skal forvente et par regnskyl om dagen og lidt mindre sigtbarhed i havvandet i forhold til vintermånederne.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Koh Munoork Private Island Resort ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden