Khanom

Uspolerede kilometer lange hvide strande

Uspolerede kilometer lange hvide strande, vilde vandfald, sjældne lyserøde delfiner – og de fabelagtigt flotte huler ved Tham Khao Wang Thong.

Idylliske Khanom

Khanom på fastlandet ved Siambugten har på forunderlig vis undgået turismens opmærksomhed. Her får du tropiske brede strande næsten for dig selv og stedet er dermed perfekt for dig, der ønsker fred og ro og en autentisk stemning uden ret mange turister. Du undgår f.eks. synet af spraglede turistboder langs stranden; du får med andre ord en autentisk bid af Thailand. Et sted, hvor mange thaiere også holder ferie. 

Khanom består af to strandområder; den lange Hat Nadan og den mindre og mere afsides beliggende Hat Nai Plao. Udover de lange brede uberørte strande, kommer mange her for at spotte de sjældne lyserøde delfiner, der er områdets specialitet.

En anden af områdets populære seværdigheder er de meget imponerende grotter Tham Khao Wang Thong. Vejen til hulerne går gennem et smukt område med uberørt jungle og med nogle gigantiske, næsten magisk udseende træer. Grotterne er velbesøgte af turister i området, men aldrig overrendte og adgangen er gratis. Det kan anbefales at hyre en guide, da indgangen til hulerne er svære at finde – og da guiden naturligvis også kan bidrage med interessant viden om stedet.
Khanom er stedet for dig, hvis du ønsker store naturoplevelser, fred og ro og en autentisk tilbagelænet stemning.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.