INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Swissôtel Suites Phuket ★★★★

Phuket - Thailand

Nyd ægte kvalitetstid med hele familien i skønne Phuket omgivet af palmer og med udsigt til grønne bjergsider. Benyt dig af gode aktiviteter for rejsende i alle andre.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-118

Indkvartering

Nyd ægte kvalitetstid med hele familien i skønne Phuket omgivet af palmer og med udsigt til grønne bjergsider. Benyt dig af gode aktiviteter for rejsende i alle andre.

Swissôtel Suites er et af Phukets bedste familiehoteller og det perfekte valg til dig, som rejser med børn. Her findes børneklub, legeplads, børnepool og vandrutsjebane. Alle suiter har masser af plads med separat stue og soveværelse med plads til 2 voksne og op til 3 børn helt op til 15 år.

Swissôtel Suites Phuket ligger kun et par minutters gang fra den skønne og meget børnevenlige Kamala-strand. Kamala er kendt for sin rolige stemning og er meget populær specielt blandt børnefamilier.

Selve området omkring hotellet er grønt og frodigt og perfekt til dem, der søger en rolig og afslappet feriestemning. Her finder du et stort og lækkert poolområde med masser af liggestole, parasoller og vandrutsjebane. Rundt om poolen dannes flere små oaser rundt i en frodig og velplejet tropisk have. Her er masser af plads og komfort. Som gæst oplever man en meget personlig og familiær stemning, hvor alle føler sig velkomne.

Hotellet har hele 4 forskellige restauranter og barer, som er åbne hele dagen. Her spiser du godt, og du kan få både krydrede, thailandske specialiteter og europæiske retter. Du kan selvfølgelig også få forfriskninger og snacks omkring poolen samt nyde kølige drinks i poolen ved swim-up baren.

Opholdet på Swissôtel inkluderer daglig morgenmad, som serveres i hotellets The Cafe Restaurant. Herfra har du udsigt til hotellets have og pool, og der er et hyggelige legehjørne for de små.

Her er i det hele taget alt, hvad du kan få brug for af faciliteter, samt gode aktiviteter for både store og små. Børnene kan lege i den internationale børneklub Kids World, hvor der, udover arkadespil, Playstation, minibiograf og legeplads, også arrangeres daglige børne-aktiviteter som f.eks at male t-shirts og tasker, lakere negle, bygge papmache figurer, folde origami, lave batik og arrangementer med foam party og kæmpe waterballs i poolen.

Skal du holde formen ved lige på ferien, så har hotellet et stort døgnåbent fitnesscenter med masser af faciliteter. Derudover er der aktivitetsprogrammer for voksne med bl.a. yoga og vand-aerobic, og du kan tilkøbe et thai kokkeskole eller en undervisning i thai boksning.

I området ikke langt fra hotellet finder du også Phuket Fantasea, som helt sikkert er en af Phukets mest interessante forlystelsesparker, hvor du kan opleve et show i verdensklasse.


Værelsestyper:

Alle suiter er smukt indrettet i lyse farver, og har bad med bruser, toilet, hårtørrer, telefon, satellit-tv, minibar, badekåber, safebox, aircondition, kaffe- og tefaciliteter og gratis wifi.

  • One Bedroom Haven Suite – 43 m2 med plads til 2 personer, separat soveværelse og udsigt til poolen. Denne værelsestype er stadard på turen, og du får masser af plads med adskilt soveværelse og stue og en lækker møbleret balkon med udsigt til hotellets pool. Stuen er godt indrettet med en stor sofa, stole og bord. Her kan der laves 2 sovepladser i den store sovesofa. I soveværelset er der en Kingsize dobbelseng. I suiterne kan I bo helt op til 2 voksne og 3 børn op til 15 år. (Tredje barn skal dele seng med forældre i kingsize-dobbeltsengen).
  • One Bedroom Pool Terrace Suite – 43 m2 med plads til 2 personer, separat soveværelse og direkte pooladgang.
  • One Bedroom Family Fun Suite – med plads til en familie på 4, børneunderholdning og udsigt til poolen
  • Two Bedroom Haven Suite – 56 m2 med plads til 4 personer og udsigt til poolen
  • Two Bedroom Pool Terrace Suite – 56 m2 med plads til 4 personer og direkte pooladgang
  • Two Bedroom Family Fun Suite – stor suite med plads til familier på op til 6 personer, børneunderholdning og udsigt til haven.
  • Three Bedroom Robinson Suite – 95 m2 med plads til 5 personer og balkon

Bestil

Send rejseforespørgsel

Swissôtel Suites Phuket ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden