INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Kamala Beach Resort ★★★★

Phuket - Thailand

Skønt 4-stjernet voksenhotel beliggende direkte ned til den smukke Kamala Beach. Hotellet har alt hvad du har brug for på din afslappende ferie til Thailand.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-30

Indkvartering

Tag på eventyr i Phuket med base på det skønne Kamala Beach Resort beliggende i den mere fredelige del af byen. Her kan du få et afbræk i den ellers travle hverdag, langt væk fra forpligtelser og en fyldt kalender. Hotellet er anlagt som voksenhotel, og der er derfor en aldersgrænse på 16 år, hvis man skal holde sin ferie her. Hotellet har flere swimmingpools, en stor spa-afdeling, fitnessfaciliteter og forskellige former for vandsportsfaciliteter.

Værelserne har aircondition, hårtørrer, deponeringsboks, tv, minibar og altan/terrasse, og de har generelt god plads. Der er også gratis wi-fi på hele hotellet. Værelserne er indrettet moderne og i behagelige jordnære farver.

Den skønne sandstrand ligger i resortets baghave, hvor det er oplagt at nyde den billedskønne, perfekte solnedgang. De tropiske palmer svajer og giver den perfekte eksotiske stemning til din afslappende ferie. For at sætte prikken over i'et, har hotellet virkelig gjort noget ud af de gastronomiske oplevelser, der tilbydes. Der er to forskellige restauranter og 4 barer, der serverer lækre drinks i lange baner. To af barerne er placeret i poolområdet, så du let kan nyde en kold forfriskning, mens du slapper af og nyder solen i hotellets liggestole.

Det er let at komme ind Patong by og Kamala Village. Phuket lufthavn er blot en 35 minutters køretur derfra.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Kamala Beach Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden