Loading...

Phuket

Besøg Phuket som er Thailands største ø

Rejser til Phuket: Thailands største ø. Samt den badedestination i Thailand med det bredeste udvalg af smukke strande, byliv, udflugtsmuligheder og shopping.

Fantastiske strande

Pragtfulde hvide sandstrande, et perfekt tempereret hav, frodig tropisk jungle, et stort udvalg af restauranter og butikker - samt masser af muligheder for ture og udflugter. Phuket er for både sol- og strandløver - samt for dem, der elsker at få nye oplevelser hver dag; at snorkle, dykke, sejle, trekke, spise  - eller f.eks. spille golf.  

Phuket er Thailands største ø og den mest populære badedestination i Thailand. En ferie-ø for hele familien. Her er noget for gæster i alle aldre. Sejlture med speedbåd, snorkling - og udflugter til områdets nationalparker er blandt de mest populære aktiviteter. Der er også gode og varierede muligheder for golf i skønne omgivelser. Og så er der sidst, men ikke mindst, de mange fantastiske strande.

Top Tours udvalgte hoteller på Phuket

3* Kata Seabreeze Resort. Hyggeligt familie resort. God pris.

3*+ Orchidacea Resort, Kata stranden. Et af vores favorit hoteller i mange år. 

4* Diamond Resort, Bangtao stranden. Godt resort til par og familier.

4* Beyond Resort Kata. Direkte ved stranden og godt til familier og par.

4* Thavorn Palm Beach, Karon stranden. Ligger lige ved strandvejen og stranden. 

4* Beyond Resort Karon. Hotel "kun-for-voksne". Meget populært.

4* Andamantra Resort. Beliggende med skøn udsigt fra flotte værelser.

4* Diamond Cliff Patong. Gode Super Deluxe værelser og populær hos gæsterne. 

4* Andaman Cannacia Resort Phuket. Moderne hideaway resort på skråning ved Kata Beach

5* Angsana Phuket Laguna Resort. Lækkert luksus resort til super pris.

5* Saii Laguna Resort. Luksus resort ved Bangtao området

5* Centara Grand Phuket Beach Resort. Lækkert og familievenligt og direkte ved stranden.

5* The Surin. Eksklusivt resort lige ved stranden med familievenlige værelser 

5* Katathani Resort & Spa. Resort i rolige omgivelser lige ved stranden.

5* Santhiya Natai Phuket. Smukt resort ved en smuk uberørt strand - en af Thailands endnu skjulte perler

 

Læs mere
View as Grid List

Items 1-10 of 14

Side
per side
Strandferie i Thailand

Bo i hyggelige Kata Beach og nyd den dejlige strand, den livlige by og det store udbud af turmuligheder. Slap af ved Orchidacea Resort's poolområde og nyd den smukke udsigt.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 7.998,- DKK
Kombinationsrejse til Dubai og Thailand

Få mest ud af din rejse ved at kombinere spændende storby og dejlig strandferie. Flyv med 5-stjernede Emirates direkte fra København til metropolen Dubai og direkte fra Dubai til eksotiske Phuket.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 8.398,- DKK
Familieferie i Thailand

Pak hele familien og se frem til en herlig ferie på et godt turistklassehotel i Phuket. Hotellet er yderst familievenligt og byder på god service og masser af børnevenlige faciliteter.

 • Individuel afrejsedag
 • 12 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 8.598,- DKK
Skønne Phuket - Bo på Orchidacea Resort*** eller Beyond Kata Resort****

Flyv direkte til Phuket med THAI Airways og nyd vinteren i Sydthailands skønne omgivelser. En god pakkerejse med flyrejser, transporter og hotelophold med morgenmad inkluderet. Mulighed for opgradering og forlængelse af rejsen.

 • 21 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aarhus, Billund, Aalborg
Fra 8.950,- DKK
Strandferie i Thailand

Tag med på en vaskeægte paradisferie, der kombinerer Phukets ikoniske strande og Krabis afvekslende natur. Bo på Orchidacea Resort ved Kata stranden og Krabi Thai Village i Ao Nang, Krabi.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 8.998,- DKK
Kombinationsrejse til Dubai og Thailand

Oplev både by og strand på en tur til sprudlende Dubai og skønne Phuket. I Dubai er der mulighed for shopping og kulturelle oplevelser, mens Phuket byder på afslapning og meget mere. 
Bestil senest 30.september 2021 og får GRATIS helikopter tur i Dubai og GRATIS opgradering af værelset på standard hotellet på Phuket.

 • Individuel afrejsedag
 • 12 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 9.998,- DKK
Ø-hop i Thailand

Start rejsen på Thailands skønne og største ø, Phuket, der byder på både strand og byliv. Herefter sætter du kurs mod barfodsluksus og ølivet på det fortryllende resort Paradise Koh Yao Noi.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 9.998,- DKK
Kombinationsrejse i Thailand

Rejs med på en unik kombinationsrejse til de smukkeste strande på Phuket og Khao Lak. Eventyret går videre til Khao Sok Nationalpark, hvor du bor i fortryllende trætop-huse og på flydende bungalows.

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Billund
Pris på forespørgsel
Kombinationsrejse i Thailand

Rejs med til Thailand og oplev Phuket og Phi Phi-øerne, som giver dig den perfekte kombination – En rejse for dig der søger gode oplevelser af noget af det bedste og mest populære i Thailand.

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Kombinationsrejse i Thailand

Oplev Thailands mange kontraster - fra den pulserende metropol Bangkok, til den rige natur og kultur i Chiang Mai, med afslutning og badeferie ved Phukets tropiske, billedskønne sandstrande.

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

Patong Beach Phuket er kendt for sine enestående strande. Den bedst kendte strand er Patong, et livligt sted hvor der altid er fart på. Patong er stedet hvis man ønsker at bo ”hvor det hele sker”.

Karon Beach ligger 10 minutters kørsel syd for Patong og her er tempoet et helt andet. En enestående sandstrand med flere lokale barer og restauranter.

Kata Beach ligger 5 minutter syd for Karon Beach. En skøn strand, delt op i Kata Beach og Kata Noi Beach. Kata er en mindre landsby men også her findes restauranter og barer. Her er et par gode musiksteder og lokal shopping. Stranden er en af Phukets bedste.

Kamala Beach Lige nord for Patongs lys og larm ligger Kamala Beach, et fredeligt strandområde smukt beliggende i en lille bugt omgivet af skovbeklædte bakker. Et afslappende sted og stadig med kort afstand til by, butikker og natteliv.

Surin Beach 25 minutters kørsel nord for Patong finder man Surin Beach, et populært strandområde for både turister og lokale thailændere. Surin er kendt for at huse en række luksusresorts og private millionærvillaer. Det er også her man finder en række førsteklasses restauranter og vinbarer.

Cape Panwa På en halvø på Phukets sydøstlige kyst ligger Cape Panwa, et fredeligt strandområde med enkelte lokale restauranter og butikker. Der er ca. 30 minutters kørsel til Patong.

Rawai Beach En dejligt område med afslappet og tilbagelænet atmosfære. Dog er Rawai ikke en strand man solbader på eller svømmer ved, da det er her mange af turbådene søsættes fra. Det er også her man kan leje longtailbåde. Ved  Rawai Beach ligger desuden en landsby af søsigøjnere (chao ley). De lever i pælebyer på tør sandbund, når det er lavvandet langs klippekysten. Søsigøjnerne stammer fra nomader fra Melanesien og har deres helt egen kultur. De lever ved vandet og af, hvad havet giver. Mange søsigøjnere er fantastiske fridykkere og kan dykke ned i flere minutter – og være heldige at få nogle af de eftertragtede store hummere med op. Så måske skal frokosten stå på friskfanget seafood?

Udflugter Besøg nogle af Phukets mange udkigspunkter på både øst- og vestsiden af øen. Tjek fx Phromthep Cape i det allersydligste af Phuket, hvorfra der på en klar dag er udsyn helt til Phi Phi øerne langt ude i horisonten. Eller gør holdt ved ”Three Beaches”, et udkigspunkt på vejen mellem Nai Harn og Kata.

Hold pause fra solen og brug en eftermiddag på at udforske den gamle del af Phuket By. Her findes en enestående blanding af portugisisk og kinesisk arkitektur, der sammen med kunstfærdige og moderne butikker gør besøget til en speciel og spændende oplevelse. Afslut evt. dagen med en middag i en af byens mange gode restauranter.

Tag på en heldagstur med speedbåd til Phi Phi øerne. Nyd en dag i de fantastisk smukke omgivelser med majestætiske klippeformationer omgivet af kridhvide sandstrande og krystalklart vand.

Kombiner evt Phuket med Phi Phi, Krabi, Khao Sok nationalpark eller Koh Lanta.

Mange af de de mest populære udflugter, kan både købes på destinationen, men vi kan også booke turene til jer inden ankomst til Thailand. Nedenfor kan du læse om et par af de mest populære udflugter:

Phi Phi, Maya Bay og Bamboo Island med Speedbåd

Dramatiske klipper, der rejser sig direkte op af det krystalklare turkisblå Andamaterhav. Kridhvide strande med hvidt pulversand og Maya Bay, hvor filmen "The Beach" med Leonardi Di Caprio i hovedrollen blev filmatiseret i år 2000. Det er ikke uden grund, at Phi Phi Island ofte bliver refereret til som Andamaterhavets juvel - og du kan opleve øen, både på en éndagstur fra Phuket - eller ved at tage nogle nætter på øen. Vælger du at opleve Phi Phi Island på en éndagstur som du har booket gennem os, kan du forvente programmet ser ud som følger:

7:30-8:30 Opsamling fra dit hotel og transfer til marinaen. 
9.30 Ankomst til Mosquito Island, hvor der vil der være mulighed for snorkling blandt farverige fisk og koraller
10.00 Solbadning, svømning, afslapning ved Bamboo Island.
12.00 Thai frokost på Phi Phi Natural Resort
14.30 Sightseeing ved Viking grotten og sejlads til Pileh Lagunen, hvor man kan svømme i krystalklart roligt vand - omgivet af de imponerende klipper. 
16.30 Ankomst til havnen. Herefter retur til dit hotel i Phuket

James Bond Island med havkajak 
Tag på opdagelse i havkajak i fascinerende laguner og grotter ved Hong Island - og oplev imponerende James Bond Island: Khao Tapu, hvor "The man with the golden gun" blev filmatiseret. 

07.30 Opsamling med aircondition minibus fra dit hotel til kajen ved Laem Sai
09:00-10:00 Afgang fra Phang Nga bugten - sejlads og udforskning af laguner og grotter ved Koh Panak 
11.45 Afgang til James Bond Island og besøg på den berømte strand Khao Tapu, hvor James Bond blev filmet. 
12.45 Sejlads til Lawa Island, hvor du undervejs vil få serveret en lækker Thai buffet 
14.00 Ankomst til Lawa Island, hvor du kan padle rundt i din kajak, svømme eller slappe af på stranden. 
15.30 Afgang fra Lawa Island
16.00 Ankomst til havnen og retur transfer til dit hotel

Kontakt os for nærmere detaljer omkring indhold og pris på de enkelte ture.