INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Beyond Resort Karon (Adult Only) ★★★★+

Phuket - Thailand

Dejligt 4-stjernet hotel, beliggende direkte på stranden i den stille del af Phuket. Hotellet er kun for voksne og placeret tæt ved byen og dens muligheder.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-33

Indkvartering

Beyond Resort Karon er et resort kun for voksne gæster. Det er beliggende i et fredfyldt hjørne på Karon strand i Phuket. Hotellet er nydeligt, intimt og romantisk og leverer gode rammer af høj komfort til jeres voksenferie.

Resortet ligger i fredelig afstand til byen, hvor der er et stort udbud af shopping, spisesteder og barer. I finder her 2 pool-områder, det ene med trappe direkte ned i sandet og med udsigt over det krystalskinnende hav og gyldne sand, samt her er flere hyggelige caféer og restauranter, omfattende massage-menukort og et højt serviceniveau.

I kan vælge mellem 81 rummelige og lyse værelser med udsigt til have, pool eller hav. Værelserne har alle moderne faciliteter heriblandt:

  • Wi-Fi
  • Aircondition
  • Deponeringsboks
  • TV
  • Hårtørrer

Tidligere gæster roser hotellet højt for specielt placeringen og stranden, samt en rar atmosfære.
Da hotellet har en aldersgrænse på 18 år, er det typisk generationerne på 50+ som søger hertil. Men hotellet er åbent for alle voksne, og byder alle varmt velkommen!

Bestil

Send rejseforespørgsel

Beyond Resort Karon (Adult Only) ★★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...