INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Beyond Resort Karon (Adult Only) ★★★★+

Phuket - Thailand

Hold ferie på det dejlige 4-stjernede hotel på Phuket, der er placeret lige på stranden i Karon. Hotellet er kun for voksne og er ideelt til en romantisk ferie. Her er kort til byen og alle dens muligheder.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-33

Indkvartering

Beyond Resort Karon er et resort kun for voksne gæster. Det er beliggende i et fredfyldt hjørne på Karon strand på Phuket, hvorfra der er kort til byens mange, hyggelige restauranter, barer og lokale butikker. Hotellet er nydeligt, intimt og romantisk – og så leverer det gode rammer af høj komfort til jeres voksenferie.

Resortet har to poolområder, hvor du kan nyde et afkølende dyp, når du trænger til at komme ud af varmen. Ved den ene pool er der en trappe direkte ned til det varme, bløde sand ved den fortryllende palmestrand. Der er derfor også en skøn udsigt til det krystalskinnende hav og gyldne sand fra din liggestol ved poolen. Resortet har også cafeer, restauranter og et omfattende massage-menukort, samt et højt serviceniveau. Du kommer ikke til at mange noget, når du holder ferie på dette 4-stjernede hotel i paradis.

Der er mange forskellige rum at vælge imellem. Alle værelserne er rummelige, lyse og har en dejlig udsigt til enten den tropiske have, poolen eller havet. Du har alt hvad du har brug for på dit værelse og du holder ferie i smukke, komfortable møbler. Du har også alle de nødvendige moderne faciliteter som WiFi, air-condition, TV og safety box til dine værdigenstande.

Du kan holde ferie i følgende værelsestyper:

Deluxe Sea View:

Et lækkert værelse med enten king-sized seng eller to enkelt senge. Udsøgt havudsigt fra stueetagen. Herfra er der ikke lagt til haven eller poolen.

Beyond Deluxe Sea View:

Her får du også en privat terrasse med, hvor du kan nyde havets skønhed i ro og mag.

Premier Sea View:

Her kan du nyde end ekstra stor balkon, imens du drikker hjemmebrygget kaffe fra din egen gourmet kaffemaskine. What’s not to like?

Grand Deluxe:

Ekstra rummeligt værelse med udsigt til havet på den ene side og den tropiske have på den anden side.

Princess Suite:

I denne udsøgte suite har du masser af plads, da du her får en separat stue.

På Beyon Resort Karon kommer du altså til at holde ferie på et resort med en lækker placering ved stranden, der har en rar feriestemning-atmosfære. Alle voksne bydes varmt velkommen, når ferien går til Phuket.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Beyond Resort Karon (Adult Only) ★★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden