INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Andamantra Resort & Villa Phuket ★★★+

Phuket - Thailand

Med sin betagende 180 graders panoramiske udsigt, er der lagt op til en fantastisk ferie ved Andamanhavet. Det smukke hotel tilbyder luksus og afslapning for alle pengene.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-106

Indlvartering

På det lækre Andamantra er der virkelig lagt op til en luksusferie i de lækreste omgivelser i fantastiske Thailand. På grund af sin fantastiske beliggenhed, kan du glæde dig til et have en helt fantastisk udsigt fra hotellets værelser, der alle garanterer komfort, god kvalitet og stilrenhed.

Premium Deluxe

Når du bor i hotellets Premium Deluxe Ocean Facing værelse, får du den fineste udsigt til det blå hav fra din altan. Værelset her byder også på flotte, komfortable møbler og et rummeligt badeværelse med både badekar og rainshower. Værelset kan rumme op til 4 personer.

Grand Deluxe

Vælger du hotellets Grand Deluxe Ocean Facing værelse får du balkon med en lækker havudsigt og ekstra plads til at slappe af.

1, 2 eller 3 Bed Room Pool Villa

Nyd ferien i private omgivelser med en uforglemmelig havudsigt. I disse villatyper får du adgang til privat infinity pool, hvor du kan nyde synet af havet. Ved et værelse kan der være max 3 personer, ved 2 værelser max 4 og 3-værelses villaen rummer op til 6 personer.

Resortet har både restauranter, barer og lounges, hvor du kan nyde lækker mad, vin og drinks i lange baner. Du kan benytte dig af fitnesscenteret, snooker bord, bordtennis. Børn kan glæde sig over at der er spil, film og et udvalg af legetøj i resortets Kids Club. Derudover har resortet 3 pools med en separate børnepools med vandfald og vandrutsjebaner.

Når du virkelig skal slappe af, kan du bevæge dig over i hotellets spaområde, hvor du kan få massage og behandlinger. Så er ferien for alvor i gang.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Andamantra Resort & Villa Phuket ★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden