INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Tiraa Tiraa lejligheder ★★★

Hua Hin - Thailand

Centralt beliggende lejligheder - kun 350 m fra dag- og aftenmarked, restauranter og butikker. 15 min. gang fra stranden.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-27

Indkvartering

Tira Tiraa har mange faciliteter. Et hyggeligt to-delt pool område med solstole, en åben og lys lobby, et airconditioneret fitness center med sauna og bade rum, parkerings-område med 24 timers vagtservice, vaskeri, rengøringshjælp samt knallertudlejning.
Tira Tiraa består af 162 lejligheder fordelt på 2 bygninger i 8 etager i smagfulde omgivelser. 

Lejlighederne har aircondition, er møbleret og udstyret med sengetøj (2 sæt) og køkkenudstyr. Man skal selv medbringe håndklæder/badehåndklæder da ikke alle lejligheder har disse.
 
Venligst vær opmærksom på at lejlighederne ejes af folk, som har indrettet dem efter egen smag og velbefindende. Der kan være stor forskel fra den ene til den anden enhed, men 1-værelses lejlighederne har som et minimum dobbeltseng, kommode og skabsplads i soveværelset, sofa, sofabord, TV og tv-møbel, 2 stole og et bord på balkonen/terrassen. 1-værelses lejlighederne har et regulært køkken udrustet med køkkenvask, køleskab, dobbelt kogeplade, 1 pande og 1 gryde, div. køkken redskaber samt bestik, glas, kopper og tallerkener til 2 personer. Studio lejlighederne har et såkaldt the-køkken dvs. køkkenvask, køleskab og div. køkkenredskaber – ingen kogeplader. Stort set alle enheder har mikrobølgeovn og kedel vandvarmer, men der er ikke garanti for dette.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Tiraa Tiraa lejligheder ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden