Læs mere

Hua Hin Marriott Resort & Spa

5

Hua Hin Marriott Resort & Spa

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Max. 100 m til strand
  • Morgenmad
  • Pool
  • Restaurant
  • Tilkøb halvpension

Hold ferie i komplet luksus på Hua Hin Marriott Resort & Spa. Med fantastiske omgivelser og smukke værelser i højsædet, er der lagt op til en afslappene strandferie i det tropiske Thailand. 

Du finder Marriott Resort & Spa lige ved stranden i den thailandske by Hua Hin. Her kan du forvente luksus i højeste grad og en ferie hvor der ikke kommer til at mangle noget. Hotellet er 5-stjernet og har en fantastisk beliggenhed, der er perfekt til en afslappende strandferie, hvor du virkelig kan nyde tilværelsen i det fantastiske land. Hvad end du rejser med en partner, med venner eller med hele familien, er hotellet noget for dig der søger luksus, forkælelse og afslapning.

Du kan nyde dagene i solen ved hotellets store poolområde, hvor der er sørget for behagelige liggestole, parasoller og en skøn udsigt. Der er også en stor børnepool, hvor der er lagt op til sjov i vandet. Flere dele af poolområderne er forbundet, hvilket gør det let at bevæge sig fra det ene område til det andet. Hotellet har også en Kids Club med sjove aktiviteter og legetøj for de mindste. Derudover kan de også slippes løs i hotellets Tree House & Water Park, hvor der er garanteret sjov og ballade.

Drømmer du om lidt aktivitet på din ferie, kan du benytte dig af hotellets fitness faciliteter. Er du mere til at en ferie hvor du kan komme helt ned i gear, kan du glæde dig til at opleve hotellets spa faciliteter, der med garanti efterlader dig fuldkommen afslappet.

Værelsestyper
Alle hotellets værelser er indrettet i en moderne stil i rene nuancer og der er ikke gået på kompromis med komforten. Derudover har alle værelserne en møbleret balkon eller terrasse. Børn under 12 år sover i samme seng som forældre.

Superior værelse med balkon og have-udsigt Deluxe værelse med balkon og havudsigt:
Her finder du den samme indretning og størrelse som superior-værelserne+, men med en betagende udsigt over områdets tropiske bugt.

Deluxe værelse med pool terrasse:
Indretningen i Deluxe værelserne er den samme som de andre værelser, men er beliggende på grundplan. Du kan derfor nyde godt af en hyggelig lille have med tilhørende, møbleret terrasse og en direkte adgang til hotellets poolområde samt haveområde.

Deluxe værelse med adgang til pool:
Med denne indkvarteringsmulighed kan du glæde dig til at have direkte adgang til poolen via din egen terrasse. Her kan du nyde solen på dine private solsenge med tilhørende bord. Værelset er indrettet på samme måde som de andre værelser.

Pension:
Når du holder ferie på Marriott resort & spa, kan du nyde godt af den inkluderede morgenmad hver morgen. Morgenmaden består af buffet på hotellets restaurant Amber Kitchen Restaurant, som tilbyder morgenmad fra kl. 6.30 til kl. 11.00. Børn under 4 år spiser gratis på hotellet. Rejser du efter 1. november 2024, kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuld pension (morgen-, middags- og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad).

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 50 m
Afstand til centrum 500 m - Hua Hin
Afstand til hæveautomat På hotellet
Afstand til lufthavn 214 km
Afstand til minimarked 200 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 322
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Byggeår 2017
Børneklub Ja, international
Børnepool Ja
Cykel Udlejning
Elevator Ja
Etager 6
Familievenlig Ja
Fitness Ja
Golfbane Indenfor 5 km
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Konferencerum Ja
Minibar Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 7
Renoveret løbende
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Splash zone Ja
Strandhåndklæder Ja, mod depositum
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
WiFi Ja, gratis

Hotellets beliggenhed

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail