INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

The Standard Hua Hin ★★★★+

Hua Hin - Thailand

Tag med på en fantastisk ferie til Thailand og bo på det luksuriøse hotel The Standard Hua Hin, der garanterer afslapning og forkælelse i topkvalitet. Glæd dig til en ekstraordinær hoteloplevelse!

In stock
Travel Code
TH-H-HH-121

Indkvartering

Du indkvarteres på det luksuriøse 4-stjernede hotel The Standard Hua Hin, der ligger lige ved stranden. Som navnet antyder, ligger hotellet i Kystbyen Hua Hin, der er et af Thailands mest populære ferieområder, da det har bevaret sin gammeldags charme og naturlige skønhed.

The Standard Hua Hin er ligeså betagende som byen, hotellet er opkaldt efter. Alle værelserne på hotellet er nemlig indrettet med komfortable senge, aircondition, bluetooth-højtalere, store fladskærme, minibarer, badeudstyr og meget mere. Du kan derfor glæde dig til at slappe af på dit værelse efter en begivenhedsrig dag i eksotiske Thailand. Derudover tilbyder hotellet en række luksuriøse faciliteter såsom en pool, et fitnesscenter, en spa, forskellige restauranter og barer, yogalektioner m.m. 

Glæd dig til fantastisk ferie i Thailand på dette overdådige hotel og få ferieminder for livet!

Bestil

Send rejseforespørgsel

The Standard Hua Hin ★★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden