INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Ø-hop til Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood

Ø-hop i Thailand

Tag med på ø-hop i det østlige Thailand til de smukke paradisøer i Koh Chang marineparken, hvor du finder uspolerede strande, krystalkart vand i absolut topklasse og skønne resorts.

In stock
Travel Code
TH-HOP-15

Det kan du glæde dig til

Dette ø-hop er en af Top Tours bedste kombinationer i Thailand. På elefantøen, Koh Chang, samt de mindre kendte øer, Koh Mak og Koh Kood, venter der dig fantastiske oplevelser. Øerne er autentiske og rent ud sagt bare gudesmukke!

Tæt ved grænsen til Cambodja finder du Koh Chang, Thailands andenstørste ø. Her er masser af dejlige og lange strande med hvidt, fint sand og skyggende kokospalmer. Udover de smukke strande, finder du små hyggelige butikker, lækre gade-køkkener, lokale templer, mangroveskove, bjerge og smuk natur. Øen er den mest besøgte i marineparken, men alligevel forholdsvis uberørt og dermed en ideel destination som start på din ø-hopferie.

På de mindre naboøer, Koh Mak og Koh Kood, finder du et ø-paradis, som er noget ud over det sædvanlige. Her venter der dig afslappet og autentisk barfodsferie med fantastisk snorkling direkte fra stranden. Afstanden mellem øerne er tæt, og det er derfor den ultimative kombination. Hver af bounty-øerne kan lidt af hvert. På den lille intime afsondret ø, Koh Mak, finder du dejlige hvide strande, krystalklart hav og kokospalmer overalt.  Du slutter på Koh Kood, som er en perle af et bounty-paradis. Her får du nogle af de smukkeste strande i Thailand – Ja, faktisk bor du i bungalow ved Koh Koods bedste og allersmukkeste strand, Bang Bao. Stranden er fantastisk, og vandet spejlblankt, og ligger som et glansbillede foran hotellet og stranden.

Den bedste rejseperiode til Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood er klart fra starten af december til slutningen af marts, hvor der falder meget lidt regn i området.

På dette smukke ø-hop bor du på Top Tours udvalgte favorit hoteller, men du er altid velkommen til at kombinere med andre af vores mange hoteller og destinationer.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1. Afrejse fra Danmark

Du sætter kursen mod Thailand. Ruten afhænger af hvilken flyrejse, du har valgt ved bestilling.

Dag. 2. Ankomst til Bangkok og videre med bil og færge til Koh Chang

Du ankommer til Bangkoks Lufthavn. Her venter en chauffør, der kører dig til havnebyen Trat, hvorfra du sejler til Koh Chang. Du sejler ca. en halv time og får et smukt udsyn til Koh Chang ved indsejlingen. Er du heldig, følges færgen over af lokale, legesyge delfiner. Når du ankommer til Koh Chang, befinder du dig på Thailands næststørste ø, hvor ca. 80 % af øen er dækket af tæt regnskov. Koh Chang byder på mange paradisiske strande, og du kan nu tjekke ind på dejlige Kacha Resort, hvor du bor ved den smukke og brede White Sand Beach. Her er der kilometervis af hvide sandstrande på øens nordvestlige side. I White Sand er der et godt udvalg af restauranter med lækker thaimad, fine udflugtsmuligheder, butikker, strandcaféer, samt pubs med livemusik og en hyggelig og afslappet atmosfære. Mulighederne er mange.

Dag. 3-5. Koh Chang

Dagene er til fri disposition, og du kan nyde Koh Chang præcis, som du har lyst. Her er der rig mulighed for at slappe af på de mange smukke strande - men skal der ske lidt mere, kan du vælge at tage på trekkingtur i regnskoven, på udflugter rundt på øen, eller sejle ud til en af de 51 andre øer i marineparkområdet. Om aftenen kan du spise direkte på stranden ved en af de mange restauranter og nyde solnedgangen, sandet, ildkasterne og stjernerne. Det bliver ikke meget bedre.

Dag. 6. Videre til Koh Mak

Efter 5 dejlige dage på Koh Chang, går turen til det mere uberørte, Koh Mak. Du bliver hentet på hotellet og kørt til kajen, hvor du med båd sejler ca. 45 minutter til naboøen, hvor du tjekker ind på Seavana Resort. Resortet er et utrolig hyggeligt, lille familieejet resort, hvor du bor i flotte bungalows placeret direkte ned til en stor og smuk strand. Her kan du snorkle direkte fra strandkanten, og der er i det hele taget bare skønt og dejligt - Velkommen til dit eget lille ø-paradis!

Dag. 7-9. Koh Mak

Nyd livet på Koh Mak, som mest af alt indbyder til dejlig badning, nærvær, og afslapning med en bog i vandkanten. Langt størstedelen af øen er dækket af bjerge og regnskov. Du kan tilmelde dig en snorkeltur i receptionen, og blive sejlet ud til en eller flere af småøerne i området, hvor snorklingen er helt sublim. Koh Mak er meget lidt udviklet og man får virkelig fred og ro her. Der ligger kun en lille kiosk og små lokale restauranter omkring resortet.

Dag. 10. Videre til Koh Kood

Du tager nu videre til dit næste ø-paradise, Koh Kood, som bestemt også betager. Du bliver hentet med båd fra Koh Mak og sejlet til kajen på Koh Kood, og transporteret videre til dit hotel, The Beach Natural Resort – Et charmerende resort som er placeret rundt i en tropisk have med lækre bungalows og naturligt smukke omgivelser. Her bor du ned til Koh Koods bedste og allersmukkeste strand, Bang Bao Beach. Det bliver ikke meget bedre. Her er sandet fløjlsblødt, hvidt, finkornet og med skyggende palmer - vandet er så klart og smukt, som det kan blive.

Dag. 10-13. Koh Kood

Nyd freden, roen og de dejlige, tropiske omgivelser. Dagene er til helt fri disposition. Du har hele Bang Bao stranden til rådighed, hvor du kan svømme, snorkle, sejle kajak og koble af. Du kan også tage på udflugt med cykel og besøge øen og de mange små fiskerlandsbyer, som ligger rundt på Koh Kood. Der er masser at give sig til i et roligt tempo. Her er det bare om at nyde nuet og hinanden!

Dag. 14 Hjem til Danmark

Det er blevet tid til at vinke farvel til de dejlige øer i marineparken, og du bliver hentet med båd og sejlet til fastlandet, hvor din chauffør henter dig for at køre dig til Bangkok Lufthavn. Herfra går flyrejsen hjem til Danmark

Indkvartering

Du bor de første 4 nætter på Kacha Resort i et Hillside Deluxe værelse. Her kan du slappe af på et skønt hotel, der ligger ud til den fl­otte og brede White Sand Beach. Hotellet er centralt placeret på stranden og i gåafstand til masser af små, hyggelige restauranter og butikker. 

På Koh Mak bor du 4 nætter på Seavana Beach Resort i en udsøgt Superior bungalow med havudsigt. Det er et superdejligt, lille, intimt resort tæt ved stranden, hvor man kan gå direkte ud i det lækre vand for at bade eller snorkle.

På Koh Kooh bor du også i en hyggelig og flot bungalow på The Beach Natural Resort i en Natural Cottage Bungalow. Resortet er placeret i en smuk, tropisk have ved stranden.

Denne rejser er også perfekte at kombinerer med andre destinationer, hvis du f.eks. skulle have lyst til et ophold i den travle storby Bangkok, eller måske et besøg på en anden tropisk ø som Koh Manoork, eller Koh Samed? Der er masser af muligheder. Kontakt os for yderligere information.

Vejr og klima

Vejret i Koh Chang

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 20.998,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 14.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse til Bangkok t/r med Thai Airways
  • 4 nætter på Koh Chang på Kacha Resort & Spa i Hillside Superior værelse
  • 4 nætter på Koh Mak på Seavana Beach Resort i Superior Bungalow med havudsigt
  • 4 nætter på Koh Kood på The Beach Natural Resort i Natural Cottage Bungalow
  • Daglig morgenmad på alle hoteller
  • Alle transporter imellem destinationer som nævnt i programmet
  • Alle bådtransporter imellem destinationer som nævnt i programmet

Rejse med børn: 

Rejser I 2 voksne med 1 eller 2 børn, beder vi jer kontake os direkte for at få den bedst mulige pris

Prisen inkluderer ikke:

  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Andre muligheder: Ønsker du en anden rejseperiode, rejselængde, stop i Bangkok eller flere hotelkombinationer, er dette også muligt. Vi beder dig kontakte os direkte for et skræddersyet tilbud tilpasset præcist dine ønsker.

Gå til toppen af siden