Alle rejsemål
Her får du
  • Egen villa
  • Lige ved stranden
  • Gratis WiFi
Se mere

Mira Montra

0
Her får du
  • Egen villa
  • Lige ved stranden
  • Gratis WiFi

Mira Montra

  • Aircondition
  • Gratis WiFi
  • Max. 100 m til strand

Tag på en uforglemmelig rejse til Thailand og bo på det luksuriøse hotel Mira Montra, hvor tropisk idyl, ro og moderne komfort mødes på lykkelig vis. Glæd dig til en hoteloplevelse i topkvalitet. Mira Montra Resort er designet med fokus på bæredygtighed og respekt for miljøet. Det er et ideelt sted for jer, der ønsker at komme tættere på naturen og opleve en mere autentisk og bæredygtig ferie. 
 
Mira Montra ligger på den smukkeste sandstrækning og byder på en fantastisk hotel- og strandoplevelse. Hver villa og hvert værelse har enkle, rustikke møbler samt en terrasse eller balkon, hvor det er tilladt at ryge. Når I ikke er på værelset, kan I gå en tur på den private strand eller synke ned i hængekøjen, mens I lytter til bølgernes berusende toner. 
 
Mira Montra har forskellige faciliteter såsom infinity pool, en thairestaurant og massage. Restauranten tilbyder en thailandsk smagsoplevelse i verdensklasse, hvor I har mulighed for at smage lokale retter lavet med friske råvarer, mens I nyder den smukke havudsigt. Har I mere lyst til afslapning, kan I læne jer tilbage på solsengen og nyde en god bog. 
 
Ønsker I aktiviteter uden for hotellet, har I mulighed for snorkling, scubadykning, ø-hopping eller at udforske øen Koh Mak - mulighederne er mangfoldige!

Beachfront Deluxe Villa 
Her får I en king size seng lige ud til havet med al moderne luksus og shower både udenfor og indenfor i det rummelige badeværelse, der har gratis udvalg af hygiejneartikler som badehætter, tandbørster, shampoo, vatpinde og så videre. Værelset er udstyret med skrivebord, safe, køleskab, paraplyer, slippers. Gå direkte fra sengen og ud i havet. Større bounty-nydelse er næppe mulig. 

Seaview Deluxe Villa 
Udstyret som Beachfront Villa, men ligger lidt tilbagetrukket fra stranden. I har stadig havudsigt. 

Beachfront Family Villa 
Her er der plads til fire voksne og to børn. Udstyret med hængekøje udenfor på den store terrasse og alt moderne udstyr som fladskærm, elkoger, køleskab. Helt ud til stranden. 

Hilltop Seaview Room 
Med en god udsigt fra højderne over naturskønne Koh Mak og det glitrende hav ligger disse gedigne og moderne værelser i bygninger i to etager med fire værelser i hver bygning.  Alle værelser er udstyret med balkon, king size seng og dejligt badeværelse med brus, skrivebord, fladskærm og køleskab. Elkoger og kaffe og te og to flasker vand hver dag.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til lokalt centrum 1.8 km
Afstand til minimarked 1,4 km
Afstand til restauranter 1,8 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja, kræver bestilling
Byggeår 2016
Cykel Udlejning
Elevator Ja
Etager 2
Fitness Ja, mod gebyr
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Tekøkken Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

113 Ko Mak

Ko Kut District,

Trat

Thailand


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail