INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

La Casita Hua Hin ★★★★

Hua Hin - Thailand

Nyd din ferie til eksotiske Thailand i en helt ny lejlighed, med kun en kort gåtur fra det skønne vand og varme sand på Hua Hin strand. Ved lejligheden kan du også nyde både pool og liggestole.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-64

Indkvartering

Rejs til Hua Hin og udforsk den dejlige by med base i egen fuldt møbleret lejlighed. Lejligheden har et soveværelse, 2 badeværelser, et køkken og kan dermed rumme 4 personer. Derudover er der air-conditioning, TV, alle de nødvendige køkkenfaciliteter og en altan med et cafesæt på. Der er adgang til fællespool med tilhørende liggestole, jacuzzi, grillplads og et fælles motioncenter. Lejlighedskompleksets område har masser af grønne områder, fællesområder og palmer.

Efter en cirka 8 minutters gåtur er du ved Hua Hin strand eller Hua Hin marked, hvor du kan handle ind. Lejligheden ligger også i nærheden af seværdigheder som Vana Nava Hua Hin vandland og Black Mountain Water Park.

Minimunsalderen for indtjekning er 18 år. Kæledyr er íkke tilladt.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

La Casita Hua Hin ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden