INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Taj Exotica Resort & Spa ★★★★★

Maldiverne

Gennemført luksusresort i de ikoniske omgivelser, som Maldiverne nu er bedst kendt for. Betagende havudsigt, velindrettede villaer - og blot 15-minutters sejltur i speedbåd fra Male og lufthavnen.

In stock
Travel Code
MV-H-18

Indkvartering

Maldivernes maleriske omgivelser venter på dig. På dette 5-stjernede luksusresort kan du virkelig læne dig tilbage og nyde tilstedeværelsen. Hver dag står i forkælelsens navn, og du kommer ikke til at mangle noget.

Taj Exotica Resort & Spa ligger på den fredlige ø, Emboodhu Finolhu Island. Øen er kendt som Three Coconut Isle, fordi den er naturrig og frodig. Øen er omkranset af det mest fortryllende koralrev, som du kan udforske på din ferie. Desuden ligger øen en 15-minutters tur i speedbåd fra Male, hvor dit fly lander.

Ved ankomst til resortet vil du opleve, at det er som at træde ind i et postkort. Resortet tilbyder mere end 60 suites og villaer, som alle er indrettet med fokus på komfort og luksus. Her kan du smide skoene og uret, og fordybe dig i kunsten at lave ingenting. For tiden står stille på Taj Exotica Resort – eller, sådan føles det i hvert fald. Der er dog også masser af ting at give sig til, når du trænger til en pause fra at dase i solen og snorkle i vandet. Du kan bl.a. dykke, prøve kræfter med parasailing, nyde en afslappende massage og forkæle dig selv med kulinariske oplevelser i restauranterne.

 

Når du holder ferie på Taj Extotica kan vælge imellem:

Laggon Villa Ocean View:

Villaen er 71 m2, og kan rumme 3 personer. Nyd en panoramisk udsigt over det Indiske Ocean imens du slapper af og nyder solen på din private solterrasse. Du har direkte adgang til lagoonen, samt rain shower og badekar med et lige så smukt panoramisk udsyn til vandet.

Deluxe Lagoon Villa with Pool:

Villaen er 94 m2, og kan rumme 3 personer. Villaen er bygget på pæle i lagoonen, og du har derfor den famøse havudsigt. Du har privat pool, du kan køle af i og desuden også en privat terrasse, der giver direkte adgang til vandet.

Premium Villa with Pool:

Villaen er 200 m2, og kan rumme 3 personer. Her holder du virkelig ferie på eksklusiv manér. Du har dit eget udendørs strandområde, en oversized plunge pool, verdanda med solsenge, et ekstravagant, rundt badekar og meget mere.

Deluxe Beach Villa with Pool:

Villaen er 165 m2, og kan rumme 3 personer. Den store villa har en oversized freshwater plunge pool, og er placeret lige på stranden. Du har dermed ikke mere end et par skridt til det krystalklare vand, der lokker når varmen bliver for meget. Desuden har du et udendørs, tropisk bad i din private have. Det er den ultimative Maldiverne-oplevelse.

One-Bedroom Ocean Suite with Pool:

Suiten er 295 m2, og kan rumme 3 personer. Hold ferie i en velindrettet suite med privat pool. Du har solsenge og det smukke, hvide pulversand til rådighed. Og dit badeværelse har glasvægge, så du ikke går glip af et sekunds havudsigt. Hvert hjørne af denne suite har den smukkeste havudsigt.

One-Bedroom Beach Suite with Pool:

Suiten er 270 m2, og kan rumme 3 personer. Her er du tæt på vand, strand og den famøse udsigt over vandet. Desuden har du privat pool, et ikonisk Mezzaine-soveværelse og et tropisk udendørs brusebad.

Two-Bedroom Beach Suite with Private Pool:

Suiten er 365 m2, og kan rumme op til 6 gæster. Der er to smukke soveværelser, og en privat balkon hvor du kan nyde lækre måltider med dem du holder af under stjernehimlen.

Two-Bedroom Rehendi Presidential Suite Pool:

500 m2 suite, der kan rumme op til 6 personer. Den award-vindende suite er det ultimative luksus.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Taj Exotica Resort & Spa ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden