Her får du
 • Luksuriøst voksenhotel
 • Naturskøn beliggenhed
 • Tropisk øparadis
 • Helpension
 • Mulighed for All Inclusive
Læs mere

Komandoo Island Resort

4
Her får du
 • Luksuriøst voksenhotel
 • Naturskøn beliggenhed
 • Tropisk øparadis
 • Helpension
 • Mulighed for All Inclusive

Komandoo Island Resort

 • Aircondition
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb All Inclusive
 • Voksenhotel
 • Wellness

Oplev Maldivernes perfekte omgivelser på dette romantiske og luksuriøse resort. Nyd palmernes svejen ved din egen private villa og spis middag undervanden i selskab med Maldivernes farverige fisk.

Det luksuriøse resort Komandoo Island Resort garanterer jer en afslappende og romantisk ferie. Hotellet er beliggende på en lille ø omringet af det klareste vand, der er lige til at hoppe i. Øen er præget af palmer og træer, der sammen giver jer den eksotiske stemning, der ellers kommer så let til en, når man befinder sig på en tropisk ø i Det Indiske Hav. Øen nås fra Malé med en 40 minutters flyvetur i vandflyver, hvorfra du kan nyde udsigten over det smukke øhav, I nu skal holde ferie i. Restortet er kun for voksne og der er derfor masser af ro og fred til romantik - og resortet er også en oplagt mulighed for bryllupsrejser eller en afslappende getaway med vennerne.

Hotellet tilbyder en række villaer, der alle lader jer komme helt ned i gear i de mest afslappende omgivelser. Når sulten skal stilles kan I bevæge jer hen til et af hotellets restauranter. Der er en restaurant der tilbereder internationale retter, en der fokuserer på seafood og slutteligt er der en helt unik undervandsrestaurant, hvor I kan nyde jeres mad i selskab med havets fisk, der livligt svømmer omring undervandsglasset. Ønsker I tilgengæld at trække jer tilbage og kun nyde hinandens selskab, er der også mulighed for private dining, hvor fx I kan få et bord på stranden, ved jeres villa, i vandkanten eller en romantisk middag omringet af fakler og lys.

Resortet tilbyder en lang række aktiviteter - tag fx på et dykke- eller snorkeling eventyr, få en massage i det dejlige spaområde, benyt fitnessfaciliteterne eller lån en sejlbåd eller et paddleboard. Derudover har hotellet også en fin infinitypoo med en perfekt udsigt over det krystalklare vand.

Værelsern på Komandoo Island Resort
På Komandoo Island Resort kan du vælge mellem forskellige villaer, så du finder en der passer til lige præcis dine behov og ønsker.

I alle villaerne kan du se frem til en moderne stil, som er indrettet med smuk og elegant interiør.

Beach Villa: Store og rummelige villaer på ca. 55 m2. Villaerne er opført i træ og har beliggenhed langs kystlinjen, hvor du kan nyde den private og dejlige atmosfære. Du har egen træterrasse, hvor du kan nyde en betagende udsigt og direkte adgang til stranden. Villaerne er indrettet med loftventilator, safeboks, badehåndklæder, tv, wifi, samt te og kaffe faciliteter. I villaerne kan der være op til 3 personer.

Jacuzzi Beach Villa: Elegante og store villaer på ca. 71 m2. Villaerne har beliggenhed langs den smukke hvide sandstrand. Nyd den private atmosfære på terrassen, hvor du også kan slappe af i den fine jacuzzi. Villaerne er indrettet med wifi, air condition, minibar (mod betaling), telefon, badehåndklæder, tv og bluetooth soundbar. I villaerne kan der være op til 3 personer.

Premium Jacuzzi Beach Villa: Romatiske villaer på ca. 71 m2. Villaerne har beliggenhed langs den smukke og hvide sandstrand. Nyd den private atmosfære og direkte adgang til stranden. Villaerne er indrettet med privat jacuzzi, loftventilator, safeboks, badehåndklæder, tv og bluetooth soundbar. I villaerne kan der være op til 3 personer.

Jacuzzi Water Vila: Idylliske villaer på ca. 88 m2. Villaerne har beliggenhed på vandet, så kan nyde den private atmosfære, med direkte adgang til havet fra den private træterrasse. Udover den direkte adgang til havet, så har du også en privat jacuzzi, hvor du kan slappe af og nyde udsigten over havet. Villaerne er indrettet med wifi, air condition, minibar (mod betaling), telefon, badehåndklæder og bluetooth soundbar. I villaerne kan der være op til 3 personer.

Ocean Jacuzzi Villa: Fantastiske villaer på ca. 88 m2. Villaerne har beliggenhed på vandet, så du kan nyde den private atmosfære, med direkte adgang til havet fra den private træterrasse. Du kan også nyde den vidunderlige udsigt fra den private jacuzzi. Villaerne er indrettet med loftventilator, safeboks, badehåndklæder, tv og bluetooth soundbar. I villaerne kan der være op til 3 personer.

Pension
Du bor med fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad). Du har mulighed for at tilkøbe All Inclusive Plus eller All Inclusive Gold.

Er du afsted til jul eller nytår, så har du mulighed for, at tilkøbe en jule- eller nytårsmiddag.

Mere om Komandoo Island Resort
Bemærk at Komandoo Island Resort er et voksenhotel.

Om hotellet
Afstand til lufthavn 100 km
Afstand til restauranter 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Bar Ja
Dykning eller vandsport Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Massage Ja
Minibar Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Strandhåndklæder Ja, mod depositum
TV på værelset Ja
Vandsport Ja, mod gebyr
Vaskeri Ja, mod gebyr
Voksenhotel Ja
Volleyball Ja, mod gebyr
WiFi Yes

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail