Her får du
 • Fuldpension
 • Tropisk øparadis
 • Det gode barfodsliv
Læs mere

Kuredu Island Resort

4
Her får du
 • Fuldpension
 • Tropisk øparadis
 • Det gode barfodsliv

Kuredu Island Resort

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Wellness

Når ferien går til Maldiverne, går man ikke ned på noget. På den eksotiske palmeø Kuredu Island finder du et dejligt resort fyldt med afslapning og aktiviteter for både store og små.

Afslappet atmosfære, naturskønt område og serviceorienteret personale er ord der kendetegner Kuredu Island Resort. Det ligger i en smuk lagune med lange strækninger af kridhvide strande i Lhaviyani Atollen. Kuredu Island Resort er det perfekte sted for familier og vennepar til en ferie med mange aktivitetsmuligheder. Atollen er 57 ha stor, og du kommer dertil med en scenisk vandflyvertur på cirka 40 minutter.

Fantastiske restauranter og barer
Uden mad og drikke, dur ferien ikke! Det har Kuredu Resort & Spa forstået. Derfor er der i alt 5 restauranter på resortet. Hver villa er tilknyttet en bestemt restaurant, hvor der er en skræddersyet spiseoplevelse: Bonthi Restaurant er for gæster der bor i Garden Bungalows, Beach Bungalows og Premium Beach Bungalows. Koamas Restaurant er for gæster som bor i Beach Villaerne, hvor O Restaurant er for gæster som bor i O Beach Villa. Sangu Restaurant er for gæster som bori Sangu Water Villas og Sangu Jacuzzi Beach Villas. Gæster som bor i Private Pool Villa kan selv vælge hvilken restaurant de vil bruge.

For O Restaurant gælder det, at gæstern skal være minimum 12 år, hvor man på Sangu Restaurant skal være minimum 18 år.

Derudover kan gæster også spise på Franco's som serverer mad fra middelhavskøkkenet, The Far East som serverer retter fra det asiatiske køkken, eller Beach Shack som serverer seafood og vegetar retter.

Der er 10 barer, så du kan prøve noget nyt hver dag: Akiri Bar, Babuna Bar, Raalhu Bar, Pool Bar, Sai Kotari, Sangu Bar, Sangu Wine Cellar, ’O’ Bar, Golf Bar og Bulleit Bar.

Vidunderlige aktiviteter
Naturligvis er der et væld af vandsportsaktiviteter. Dyrelivet i havet er imponerende at studere på en snorkletur. Der er et stort, veludstyret dykkercenter, der oftest har skandinaviske instruktører og hvor du både kan leje udstyr og tage lektioner. Du kan også prøve parasailing, vandski, kajak, wakeboarding, og speedbådsture. Endelig tilbydes der også fisketure inkl. dybhavsfiskeri.

På Øen er der også fodboldbane, tennisbane, paddletennisbane, beach volley bane, badmintonbane, en golf driving range og putting green hvor du kan øve golfslag, en 6-hullers golfbane, cykler, fitnesscenter samt et entertainment center med fx bordtennis, billard, dart og skak. Der tilbydes yoga og pilates og endelig er der også et fitnesscenter med air condition.

I Duniye Spa kan du bestille behandlinger som massage, ansigtsbehandling og kropsindpakninger med ingredienser fra naturen (mod betaling).

Selv om aktivitetsudbuddet er stort, er der stille og roligt på Kuredu. Du kan også "nøjes" med at gå barfodet rundt om øen langs stranden, eller på sandstierne gennem den eksotiske vegetation. Eller bare sole dig under en palme!

Pension
Du bor automatisk med fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad), men du har mulighed for at tilkøbe All Inclusive Plus, hvis du ønsker den ekstra oplevelse og ekstra luksus.

Hvis du rejser til jul eller nytår er der en obligatorisk jule- eller nytårsmiddag.


Om hotellet
Afstand til lufthavn 130 km
Afstand til restauranter 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja
Bar Ja
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Dykning eller vandsport Ja
Fitness Ja
Golfbane Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Massage Ja
Minibar Ja
Padel tennis Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Strandhåndklæder Ja, mod depositum
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Vandsport Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Volleyball Ja, mod gebyr
WiFi Yes
Yoga Ja, mod gebyr

Adresse

Island Resort & Spa

07080, Lhaviyani Atoll


Værelsestyper

Værelsestyper

På Kuredu Island Resport kan du nemt finde en villa eller bungalow, som passer til dine ønsker og behov. Du har nemlig hele 11 villaer og bungalowes at vælge i mellem. Uanset hvilken du vælger, er du sikker på en fantastisk bolig, som emmer af en dejlig tropisk stemning.

Garden Bungalows: Stor bungalow på ca. 54 m2 med beliggenhed midt i den smukke have på resortet. Garden Bungalows er indrettet med badehåndklæder, dobbeltseng, air condition, telefon, nespresso maskine, minibar, CD afspiller, safeboks og hårtørrer. Terassen er møbleret med solsenge, bord og stole. Derudover er der et stort udendørs badeværelse med toilet og bruser. I bungalowen kan der være op til 3 personer.

Beach Bungalows: Stor bungalow på ca. 54 m2 med beliggenhed i områdets overdådige grønne omgivelser. Beach Bungalows er indrettet med badehåndklæder, himmelseng, air condition, telefon, nespresso maskine, minibar, CD afspiller, safeboks og hårtørrer. Terassen er møbleret med solsenge, bord og stole. Derudover er der et stort udendørs badeværelse med toilet og bruser. I bungalowen kan der være op til 3 personer.

Premium Beach Bungalows: Stor bungalow på ca. 54 m2 med beliggenhed på stranden og med en smuk udsigt over havet. Premium Beach Bungalows er indrettet med badehåndklæder, dobbeltseng, air condition, telefon, nespresso maskine, minibar, CD afspiller, safeboks og hårtørrer. Terassen er møbleret med solsenge, bord og stole. Derudover er der et stort udendørs badeværelse med toilet og bruser. I bungalowen kan der være op til 3 personer.

Beach Villa: Stor villa på ca. 57 m2 med beliggenhed ved stranden og med en smuk udsigt over havet. Beach Villaerne er indrettet med badehåndklæder, tv, CD afspiller, safeboks, dobbeltseng, air condition, telefon, hårtørrer, nespresso maskine, minibar og vinkøleskab. Terassen er møbleret med solsenge, bord og stole. Derudover er der et stort udendørs badeværelse med toilet og bruser. I villaen kan der være op til 2 voksne og 2 børn.

O Beach Villa: Stor villa på ca. 57 m2 med beliggenhed ved stranden og med en smuk udsigt over havet. O Beach Villane er indrettet med badehåndklæder, dobbeltseng, air condition, telefon, nespresso maskine, minibar, vinkøleskab, tv, CD afspiller, safeboks og hårtørrer. Derudover er der et stort udendørs badeværelse med toilet og bruser. Terrassen er møbleret med solsenge, bord og stole. I villaen kan der være op til 2 voksne og 2 børn.

Premium Beach Villa: Stor villa på ca. 57 m2 med beliggenhed på stranden og med en smuk udsigt over havet. Premium Beach Villaerne er indrettet med badehåndklæder, tv, CD afspiller, safeboks, himmelseng, air condition, telefon, hårtørrer, nespresso maskine, minibar og vinkøleskab. Derudover er der et stort udendørs badeværelse med toilet og bruser. Terrassen er møbleret med solsenge, bord og stole. I villaen kan der være op til 2 voksne og 2 børn.

Jacuzzi Beach Villa: Stor villa på ca. 78 m2 med beliggenhed ved stranden og med en smuk udsigt over havet. Jacuzzi Beach Villaerne er indrettet med badehåndklæder, himmelseng, air condition, telefon, nespresso maskine, minibar, vinkøleskab, tv, CD afspiller, safeboks, hårtørrer og en fantastisk jacuzzi. Derudover er der et stort udendørs badeværelse med toilet og bruser. Terrassen er møbleret med solsenge, bord og stole. I villaen kan der være op til 2 voksne og 2 børn.

O Jacuzzi Beach Villa: Stor villa på ca. 78 m2 med beliggenhed på den østlige side af øen. O Jacuzzi Beach Villaerne er indrettet med badehåndklæder, himmelseng, air condition, telefon, nespresso maskine, minibar, vinkøleskab, tv, CD afspiller, safeboks, hårtørrer og en fantastisk jacuzzi. Derudover er der et stort udendørs badeværelse med toilet og bruser. Terrassen er møbleret med solsenge, bord og stole. I villaen kan der være op til 2 voksne og 2 børn.

Sangu Jacuzzi Beach Villa: Stor villa på ca. 78 m2 med beliggenhed tæt på øens ikoniske sandbakke. Sangu Jacuzzi Beach Villaerne er indrettet med badehåndklæder, himmelseng, air condition, telefon, nespresso maskine, minibar, vinkøleskab, tv, CD afspiller, safeboks, hårtørrer og en fantastisk jacuzzi. Derudover er der et stort udendørs badeværelse med toilet og bruser. Terrassen er møbleret med solsenge, bord og stole. I villaen kan der være op til 2 personer.

Sangu Water Villa: Stor villa på ca. 70 m2 med beliggenhed på vandet og med en smuk udsigt over havet. Sangu Water Villaerne er indrettet med badehåndklæder, himmelseng, air condition, telefon, nespresso maskine, minibar, vinkøleskab, tv, CD afspiller, safeboks, hårtørrer og badekar. Derudover er der et lukket badeværelse med toilet og bruser. Terrassen er møbleret med solsenge, bord og stole. I villaen kan der være op til 3 personer.

Private Pool Villa: Stor villa på ca. 287 m2 med privat poolområde på ca. 40 m2. Private pool villaerne har en fantastisk terrasse med et hyggeligt siddeområde og solsenge. De er indrettet med badehåndklæder, himmelseng, air condition, telefon, nespresso maskine, minibar, vinkøleskab, tv, safeboks, hårtørrer og jacuzzi. Derudover har villaerne et delvist åbent udendørs badeværelse med dobbelt håndvaske, bruser og jacuzzi. I villaen kan der være op til 2 personer.

Alle villaer og bungalows er med gratis WiFi.

All Inclusive

All Inclusive

Ønsker du at opgradere til All Inclusive Plus, som er navnet på Kuredu Resorts All Inclusive-program, koster det ekstra 3000,- pr voksen og 1500,- pr barn. 

All Inclusive Plus inkluderer:

 • Morgenmad (09.00 - 10.30), frokost (13.00 - 14.30) og aftensmad (19.00 - 21.30) 
  For gæster i Garden Bungalow, Beach Bungalow, Beach Villa og Jacuzzi Villa serveres måltiderne i Koamas Restaurant. For gæster i O Beach Villa og O Jacuzzi Beach Villa serveres måltiderne i Sangu Restaurant (18+). Gæster i Private Pool Villa kan selv vælge, hvor de ønsker at spise.
 • Snacks i Babuna Bar og Sangu Bar mellem kl. 15.00 og 18-00 
 • 20% rabat på udvalgte spa-behandlinger i opholdets første to døgn
 • 50% rabat på mad fra barmenuer på udvalgte barer (gælder ikke Sai Kotari)
 • Ubegrænset "all you can drink" fra følgende udvalg mellem 09-00 - 01.30: Kuredu flaskevand u. brus, sodavand, juice, kaffe og te, milkshakes og smoothies, fadøl, husets vin (rød, hvid og rosé), husets spiritus (gin, vodka, rom, whiskey, tequila og conac), udvalgte cocktailes og mocktails og 50% på ikke-nævnte drikkevarer
 • Minibar (opfyldes dagligt)
 • En flaske mousserende vin pr. værelse
 • Et solnedgangskrydstogt
 • 1x halv times snorklingundervisning
 • 1x halv times gruppeundervisning i windsurfing
 • 1x halv times gruppe golf driving range-undervisning
 • Gratis brug af fitness, tennis, paddletennis, volleyball, badminton, bordtennis, billard, snooker, dart og fodboldbanen
 • Gratis brug af kajak 
 • Gratis yoga i Yoga Hut (skemalagte gruppetimer) 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail