INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Unikke oplevelser i Nordthailand og badeferie i Phuket

Kombinationsrejse i Thailand

Kombiner din solrige badeferie i Phuket med kulturelle og aktive oplevelser i og omkring den stemningsfyldte by Chiang Mai med jungletrek, trætophytter og smukke udsigter.

In stock
Travel Code
TH-KMB-54

Det kan du glæde dig til

Autentiske kulturoplevelser i Nordthailands traditionelle og folkekære by Chiang Mai. Her oplever du den unikke kulturarv med traditioner og ægte thailandsk charme. Du bor i den gamle bydel, som er en perfekt lokation for besøg til de mange templer og markeder.

Oplev den smukke natur med et let trekking-eventyr i junglen, hvor du besøger landsbyer, jungletempler og en thailandsk skole og får mulighed for at bade i naturlige kilder og vandfald. Du bor i ét med naturen i et trætopshus med de mest fantastiske udsigter.

Rejsen sluttes af med manér med afslapning og badeferie i fantastiske Sydthailand ved de smukke, hvide sandstrande i ferieparadiset Phuket.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du tager afsted fra Danmark og flyver mod Thailand.

Dag 2: Ankomst til Chiang Mai
Du lander i Chiang Mai lufthavn, hvor din chauffør venter på dig i ankomsthallen og tager dig med til dit hotel, som ligger i Chiang Mai’s gamle bydel omringet af dele fra den gamle bymur. Her er virkelig idyllisk og hyggeligt med en lokalbefolkning, som byder dig velkommen med en utrolig gæstfrihed. Alle har meget let til smil i Chiang Mai, og her er i det hele taget meget roligt og sikkert. Chiang Mai ligger omkranset af jungle og bjerge, men inde i selve byen får du en autentisk kulturoplevelse. Der findes mere end 300 hundrede templer i Chiang Mai, hvor mange af dem også ligger inden for de gamle bymure. Du overnatter de 2 første nætter på Chiang Mai Plaza. Om aftenen anbefaler vi at du besøger et af de mange livlige natmarkeder, hvor du kan gøre en god handel og få noget godt at spise ved de spraglede gadekøkkener.

Dag 3: Dagen til fri disposition
Nyd dagen som er til fri disposition. Besøg de ældgamle templer, nyd freden, smilene, charmen og ikke mindst kontrasterne. Chiang Mai har lidt af det hele. Gå på opdagelse rundt i byen og oplev kulturen, blomstermarkedet og den lækre mad. Tag ud i omgivelserne og se den smukke natur, bjergene og rismarkerne. Tag eventuelt også på en cykel- eller tuk tuk-tur rundt i lokalområdet eller på en street food-tur i byens små gader. Mulighederne er mange i Chiang Mai. 

Dag 4: Trekking i junglen og overnatning i trætophus
Du bliver hentet på dit hotel i Chiang Mai og kørt nordpå, hvor du tjekker ind på dit helt eget trætophus på Tree House Hideaway. Her er du væk fra alfarvej, gemt i et lille område rig på en naturlig skønhed og køligt klima.
Efter tjek ind møder du din kyndige engelsktalende lokalguide, som har nærgående kendskab til området og dets flora og fauna. Sammen tager I på et vidunderligt trek i den smukke omkringliggende natur. Det er et trek, hvor alle i almindelig form kan være med – også børnefamilier. Du har en privat tur, så du kan altid bede guiden om at modificere turen efter dine præferencer. Uanset hvilken tur du får, så er sceneriet flot. Guiden viser dig de helt små bjerglandsbyer og du besøger blandt andet en lokal skole. Som ideel afslutning på trekket, besøges et smukt vandfaldhvor du kan tage en forfriskende dukkert i det klare vand og nyde de naturskønne omgivelser.
Efter trekking og det friske dyp ved vandfaldet kommer du tilbage til Tree House Hideaway, hvor det er roen, der dominerer stemningen. Du har resten af dagen til at slappe af, slænge dig i en hængekøje og nyde de smukke udsigter højt oppe i trætophusene. Aftensmaden serveres i lejren over åben ild, inden du går til ro under stjernerne i dit trætophus efter en dag fuld af oplevelser

Dag 5: Chiang Dao
Vågn op til junglens lyde og dufte højt oppe i trætroppene. Morgenmaden serveres i resortets hyggelige trætophytte, hvorfra der er en storslået udsigt over dalen. I dag er der flere oplevelser på programmet, og du tager sammen med guiden på udflugt til Chiang Dao-området. Her skal du opleve et helt specielt tempel og grotte inde i junglen og du kommer på besøg ved varme kilder.
Tilbage i lejren er der igen tid til afslapning, og måske en dejlig omgang massage, mens du nyder omgivelserne. Aftensmaden serveres i form af en traditionel Nordthailandsk Kan Thoke middag. Det er den perfekt afslutning inden den sidste nat i dit trætopseventyr.

Dag. 6. Videre til Phuket
Efter morgenmaden rejser du videre, og du bliver kørt til Chiang Mai lufthavn, hvor du flyver direkte til Phuket Lufthavn, hvor din chauffør venter på dig i ankomsthallen, og du bliver kørt direkte til dit valgte hotel på Phuket. Nu kan du rigtig nyde ferien i fulde drag, for det er både nemt og skønt at holde ferie på Phuket. Gå en tur i området, find din yndlingsstrand, et godt sted at spise og se den smukke solnedgang – velkommen til det tropiske paradis.

Dag. 7-13. Skøn badeferie på Phuket
Efter nogle spændende dage med oplevelserne i og omkring Chiang Mai, så venter der nu eventyrlige dage ved strandene på Phuket – helt ideelt efter de mange oplevelser.
Nu venter der dig en skøn badeferie på Phuket, hvor du får masser af strand- og byliv med et stort udvalg af restauranter, cafeer, shopping og mange udflugtsmuligheder. Der er billig mad, billige drinks og billig massage, og man kan generelt leve for meget få penge. Phuket er specielt kendt for sine smukke strande og det krystalklare hav med masser af koraller og eksotiske og farvestrålende fisk. Det er bare at nyde de smukke omgivelserne. Gå eventuelt en tur op til den store Big Buddha marmorstatue i Phuket, eller tag på tur til de smukke Phi Phi-øer, hvor vandet er krystalklart og omgivelserne er som taget ud af paradis. Snyd heller ikke dig selv for en tur med longtailbåd til nogle af Phukets skjulte øer, blandt andet Coral Island. Her kan du snorkle og bade i det krystalklare vand, hvor der findes alverdens fisk og koraller. Du kan være heldig at se havskildpadder og meget mere, når du snorkler.

Dag. 14. Hjemrejse
Efter nogle afslappende dage på Phuket går turen hjemad. Du bliver hentet af din chauffør og kører til Phukets lufthavn, hvorfra du med mellemlanding flyver hjem til Danmark

Indkvartering

I Chiang Mai bor du 2 nætter på det gode hotel Chiang Mai Plaza ★★★ , som har byens bedste placering lige ved siden af natmarkedet. Du kan også vælge at opgradere dit ophold i Chiang Mai til eksempel Tamarind Village eller Anantara Chiang Mai Resort.


I junglen bor du 2 nætter på Treehouse Hideaway , hvor du er omkranset af smuk natur og dale, i fryd og pagt med naturen. Du overnatter i et hyggeligt trætophus, som er en helt unik måde at bo og sove på, og der hersker generelt en helt speciel atmosfære. Denne oplevelse er for naturelskere, der gerne vil have en enestående oplevelse i kombination med besøget til det kulturelle Chiang Mai.

På Phuket bor du 8 nætter, og du vælger selv hvilket af Top Tours 3 favorithoteller, du gerne vil bo på. Vælg mellem følgende 3 hoteller: 

Orchidacea Resort ★★★ i Superior værelse. Hotellet ligger smukt placeret på en bakke i det sydøstlige Phuket, med fremragende udsigt over Katas fortryllende bugt.  Dette er Top Tours ultimative bestseller på Phuket og et sikkert valg for en skøn ferie.

Andamantra Resort & Villa Resort ★★★+ i Premium Deluxe værelse. Et hotel med lækkert poolområde og en fantastisk beliggenhed for smukke havudsigter fra alle værelser, der garanterer komfort og god kvalitet.

Diamond Resort Phuket ★★★★ i Premium Deluxe værelse. Nyt og moderne firestjernet resort med rummelige værelser og en 50 meter lang swimming pool. Dette resort er placeret i rolige omgivelser tæt ved den dejlige Bang Tao-strand.

Vejr og klima

Vejret i Phuket

Bestil

Send rejseforespørgsel

Unikke oplevelser i Nordthailand og badeferie i Phuket
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse fra Danmark t/r.
 • Skatter og afgifter på fly.
 • 2 nætter på Chiang Mai Plaza i Superior værelse.
 • 2 nætter på Tree House Hideaway Chiang Mai i trætophus.
 • 7 nætter på Phuket – Vælg selv hvilket af Top Tours 3 favorithoteller du vil bo på.
 • Daglig morgenmad på alle hoteller.
 • Privat engelsktalende lokalguide på dag 4 og dag 5.
 • 2 x frokost
 • 2 x middag
 • Trekking i junglen med besøg til lokal skole og badning i vandfald


Prisen inkluderer ikke:
 

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

  Bemærk:
  Du har mulighed for at forlænge eller kombinere programmet med andre af Top Tours skønne destinationer i Thailand. I Chiang Mai kan du eksempelvis forlænge og kombinere dit ophold med unikke oplevelser som elefant-passer for en dag, eller kør-selv tuk tuk-eventyr. I stedet for Phuket kan du vælge Khao Lak, Koh Yao, Krabi, Koh Samui, Phi Phi, Koh Lanta og meget mere. Kontakt os for yderligere information.

  Gå til toppen af siden